0 oy
223 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (154 puan) tarafından
Kizlar benim kızım 3 buçuk yaşına girecek nerdyse hala süt içiyor nelerr yaptım  bırakmıyor cok kotuyum biyerlere gidiyorum olduk olmadık yerde istiyor millet artık neden veriyosun diyo ama kimse beni anlamıyor ne yapicam ne edicem bı fikri olan varmı 

12 Cevaplar

0 oy
(4,068 puan) tarafından
Süt hiç vermemeniz gerekirdi hiç faydası yok biran önce bırakmasını sağlayın. Artık küçük değişiklikler sizi anlar Dr a gittiğinizde o konuşsun anlatırsa anlar içmez. Dişleri çürür, iştahsızlık ve kansızlık yapar uyumadan önce içerse reflü olur
(154 puan) tarafından
Hiç sorma doktor bile söyledi kansızlığı var konuşuyorum hayır çok güzel süt diyor ben diyorum ki markteeki süt çok güzel hayır diyor
tarafından
Anne sütü cqno market sütü degil
(336 puan) tarafından
Emzirmekten bahsediyor
(61 puan) tarafından
Hadı beee bnde market sutu zannettim ayy baya olmus nsl bırakmamıs
(5,986 puan) tarafından
emzirmekten bahsedio kizz yanliz peygamber sabrimi var sende o yasa kadar niye uzattin ki 2 yas bile cok maksimum 18 aydan sonra bagimlilik gelisiyor. 18 aydan once kurtulmak lazim valla nasi sabrettin bukadar pes
(61 puan) tarafından
Ben okula gidip gelip annesini emenı bıle duydum
(336 puan) tarafından
Kocası annesini emen var dermişim:)))
-Reklam-
0 oy
(33 puan) tarafından
Benim kizimda asla kavalti yemez ekmeyi az pizmis yumurtayı  biskuvu ve sütü karıştırıp yediriyorum.bir kahvaltıya alissaydi çok mutlu olucaktim neyaparsam yapayım olmuyor yemiyor kahvaltı...
(154 puan) tarafından
Kız onu demiyorum ben normal emzirmek diyorum keşke ben de biskivi karıştırıp versem
(33 puan) tarafından
Ah anne sütümu içiyor ve 3 buçuk yaşında canım gercekten çok geç kalmışsın büyük emzirmek için ama çok boylu poslu olur evladın...
0 oy
(7,450 puan) tarafından

Emzirmekten mi bahsediyorsunuz 

(154 puan) tarafından
Evet emzirmekten bahsediryorum
(7,450 puan) tarafından
Göğsüne boya sur yada bant tak vazgecsin
(61 puan) tarafından
Gogsune Tuz VS falan sur agzını vurunca tiksinir bnce arkadasın dedıgı gıbı bant da guzel fikir
(7,450 puan) tarafından
Ben salcayla biraktirmistim büyük oglumu. Küçüğünude bantla biraktirmayi düşünüyorum 2 yaşına gelince
tarafından
Ben de salça sürmüştüm bak yara oldu demiştim açınca iyyy diyip uzaklaştı iki üç kere öyle olunca bıraktı
0 oy
(2,237 puan) tarafından
Vaktiyle düzensiz mi emzirildi
(154 puan) tarafından
Yok canım 2 yaşından beridir bırakmaya çalışıyorum ama banamisin demiyor
0 oy
tarafından
Kız anlamıyor diye birsey yok kws verme kıyameti koyarsın alisirz
(154 puan) tarafından
Haklısın canım
0 oy
(61 puan) tarafından
Ah ah aynısı bnde var cnm bnmkı de 3 yasında sut vazgeçilmezi yemek de yemiyor dogru duzgun yedıgı seyler sabah ogle aksam topsan 5 cesıt var yok ne yapıcam bılmıyorum hıcbısey den vitamin almıyor yemeyince de yemiyor ne kadar zorlasamda bana msn demiyor hıc 
(154 puan) tarafından
Adımız bile aynı sen düşün :)))
0 oy
(6,221 puan) tarafından
Kız sen bu yaşa kdr hiç rahatsız olmadın mı küçükken biraksaydin daha rahat olurdu gündüzleri vermemekle başlayın bence
0 oy
(11,179 puan) tarafından
Verme cnm en fazla iki gün ağlar 
0 oy
(5,626 puan) tarafından
Kız kocaman olmuş bırakmıyor diye birşey yok vermeyeceksin keşke 2 yaşında direk bıraktırsaydım şimdi ne sürsen tiksinmez siler emer direk verme kendini yerden yere vursada verme bir kaç gün zorlanırsın ama biter
(154 puan) tarafından
Öyle yapicam canım
0 oy
(881 puan) tarafından
3 buçuk yaş çok geç canım. Hem faydası yok hem mahremiyet açısından çoktan bırakman lazımdı. Nasıl bağımlı olmuşsa bu yaşta bie dışarıda istiyor diyorsun. Birkaç gün verme ağlasa da yırtınsa da kararlı ol. Gündüzden başla bırakmaya oyala eline birseyler ver oyun başına oturt. Anlayacak yaşa gelmiş anlayacağını düşünüyorum. Allah yardımcın olsun 
(154 puan) tarafından
İnşallah canım ya kötü durumdayim vallagi
0 oy
(3,393 puan) tarafından
Sen pes ettiğin için bırakmıyordur  20 aylıktı kestiğimde 1 hafta boyunca gece uyumadı gündüz durmadı yinede pes etmedim vermedim alıştı sonra 
0 oy
(13,568 puan) tarafından
Sabır taşını denedin mi canım

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 83 göst.
2 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Muge (131 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 128 göst.
6 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Deryaengiin (389 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 83 göst.
28 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 120 göst.
9 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Alyak (25 puan) tarafından soruldu

408,403 soru

12,270,031 cevap

37,571 kullanıcı

Kategoriler

...