0 oy
318 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (390 puan) tarafından
Kızım 2.5 yaşında ve emzik emiyor sadece öğle ve gece yatmasına veriyordum daha öncesinde hergün her dakika ağzındaydı. Şimdi ise uyku= emzik olmuş için ve uyucam deyip uyku saati olmuş uyumuyor sırf emzik emmek için kandırıyor beni bende kızdım bugün öğle uykusunda vermedim uyu emziksiz dedim yaklaşık 45 dk ağladı uyumadı kalktı oyun oynucam dedi kardeşi yeni doğdu oda emzik kullanıyor ama onunla alakası yok bence kardeşi doğmadan öncede emzik delisiydi nasıl bıraktırabilirim 

5 Cevaplar

0 oy
(4,673 puan) tarafından
bi anda biraktir verme eline   , cene yapisini cok bozuyor
(390 puan) tarafından
Şuan onu deniyorum inşallah sorunsuz atlatırım
-Reklam-
0 oy
(2,365 puan) tarafından
21 aylık oğlum emzik yırtıyor deliyor sürekli avent almaktan yorulduk bırakmıyor 

Delik emzik diye sinirlendi yenisini istedi bağırma inatlaşma öyle bişey yok sırf sussun diye yenisini verdim sustu 

Bende biraktiramiyorum valla surda bekleyim
(390 puan) tarafından
Aynı bizde öyle emziği yırtık diye bi gece ağladı eşim nöbetçi eczaneden aldı geldi o derece düşkün ucunu kestim emziği olmadı sirke döktüm olmadı napıcam Bilmiyorum
(2,365 puan) tarafından
İnşallah birgün başarırız canım :)
(137 puan) tarafından
Iste hemen pes etmeyin bende yedek bulunduruyordum gün içinde isteyince kesik olanı veriyordum bakıp biraz ağlayıp ayardı ama uyku esnasında  bazen vermek zorunda kalirdimki oyle oyle birakti
0 oy
(137 puan) tarafından
Emziğin ucunu kes ver ağzına ben öyle yapıyordum 
(390 puan) tarafından
Kestim olmadı yenisi istiyor ağlıyor ve sirke falan da döktüm sirkeli sirkeli emdi memeyi
0 oy
(1,254 puan) tarafından
Emzigi biraktigi gün uyku uyumasini bekleme 3 günde alisiyor emziksiz hayata. Hatta alismiyor 2 3 ay unutmuyor. 
(390 puan) tarafından
Evet uyumuyor şuan uykusu var ama emziği vermediğim için oyun oynucam dedi ah emzik başa bela
0 oy
(2,242 puan) tarafından
benimki artik emziksiz dakika durmuyordu canim en son tak dedi canima bende tuttum sirkeye batirdim verdim eline pis diye atti yika dedi yikadim gormeden tekrar surdum simdi eline veriyom kendisi kaldirip atiyo daha iki gun oldu cok sukur hemen birakti 
(390 puan) tarafından
Ne güzel ya sirke döktüm öyle o haliyle emdi ya bizim kız tam bir fena
(2,242 puan) tarafından
:0 sirkeyi de sevdiyse ne diyim canim . aci sur diycem de kiyamam .

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 696 göst.
0 oy
2 cevap 164 göst.
28 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 209 göst.
9 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Alyak (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 309 göst.
9 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Alyak (25 puan) tarafından soruldu