merhabalar,
Ben size bir konuda danışmak istiyorum.Ben bir firma ile görüşmeye gittim. İlk görüşme ik uzmanı ve çalışacağım departmanın direktörü ile oldu gayet güzel geçmisti.Cuma görüştüm hemen genel yetenek ve İngilizce sınavları attılar hafta sonu çözdüm ve pazartesi hemen arayıp sürecimiz sizle olumlu gidiyor sınavlar okey.Ekipte sizi görsün bu perşembe bekliyoruz denildi.Bu sırada referanslarım bile aranmış 2. Görüşme yapmadan.Sonra görüşmeye gittim fakat bana tuhaf geldi.ik uzmanı ik direktörü çalışacağım departmanın direktörü ve iki ofis çalışanı toplam da 5 kişi ile aynı anda görüştüm.Pozisyon alt tarafı asistanlık, alınacak hani bu bana tuhaf geldi.Ve onlara sordum asiste edeceğim kişi kim hani kimle çalışacağım dediğimde biz burda ekip olarak çalışıyoruz. Sadece beni asiste edeceksin gibi bir şey yok hani ekipte ne tarafa destek lazım ise orada çalışacağız gibi net olmayan kısacası herkesin işini görüceksin demeye getirildi.Bu beni rahatsız etti ve bu kadar görüşme yapıp referansım arandığı halde ,bana adayları değerlendirip döneceğiz denildi buda saçma geldi.sonra Perşembe görüşmüştük referans da arandı taşa diğer haftanın cuması aradılar bu da bana saçma geldi.aradiklarinda bu yüzden teklifi başka bir yer buldum üzgünüm diyip reddettim siz olsanız napardınız? Biliyorum iş bulmak kolay değil ama içime sinmedi ve ekibin hepsi 9 kadın.