0 oy
199 göst.
Diğer kategorisinde (21 puan) tarafından
merhabalar,

Ben size bir konuda danışmak istiyorum.Ben bir firma ile görüşmeye gittim. İlk görüşme ik uzmanı ve çalışacağım departmanın direktörü ile oldu gayet güzel geçmisti.Cuma görüştüm hemen genel yetenek ve İngilizce sınavları attılar hafta sonu çözdüm ve pazartesi hemen arayıp sürecimiz sizle olumlu gidiyor sınavlar okey.Ekipte sizi görsün bu perşembe bekliyoruz denildi.Bu sırada referanslarım bile aranmış 2. Görüşme yapmadan.Sonra görüşmeye gittim fakat bana tuhaf geldi.ik uzmanı ik direktörü çalışacağım departmanın direktörü ve iki ofis çalışanı toplam da 5 kişi ile aynı anda görüştüm.Pozisyon alt tarafı asistanlık, alınacak hani bu bana tuhaf geldi.Ve onlara sordum asiste edeceğim kişi kim hani kimle çalışacağım dediğimde biz burda ekip olarak çalışıyoruz. Sadece beni asiste edeceksin gibi bir şey yok hani ekipte ne tarafa destek lazım ise orada çalışacağız gibi net olmayan kısacası herkesin işini görüceksin demeye getirildi.Bu beni rahatsız etti ve bu kadar görüşme yapıp referansım arandığı halde ,bana adayları değerlendirip döneceğiz denildi buda saçma geldi.sonra Perşembe görüşmüştük referans da arandı taşa diğer haftanın cuması aradılar bu da bana saçma geldi.aradiklarinda bu yüzden teklifi  başka bir yer buldum üzgünüm diyip reddettim siz olsanız napardınız? Biliyorum iş bulmak kolay değil ama içime sinmedi  ve ekibin hepsi 9 kadın.

4 Cevaplar

0 oy
(336 puan) tarafından
Profesyonellik.
(21 puan) tarafından
Yani gerçekten içime sinmedi hepsi 9 kadın alt tarafı asistanlık olarak alinicam süreç çok saçma geldi
-Reklam-
0 oy
(11,497 puan) tarafından
Benimde içime sinmedi. Kime çalışacağım ne iş yapacağım belli olsun. Saatim belli olsun mesaim dolsun gideyim kafasındayım. Ordan oraya koşturamam vallahi 
(21 puan) tarafından
İlk görüşme de departman direktörü sen burada çalışcak sın demişti. Benim tuhafıma giden referans arayıp sonra 2. Görüşme yapıyor lar ondada net bir yer yok ekibiz destek olunacak her yerde olucaz denildi birde üzerine Perşembe görüşmüştük diğer haftanın cuması dönüldü. O zaman niye referans arıyor sunuz şaka gibi
(11,497 puan) tarafından
Haklısın bence iyi yaptın
0 oy
(2,839 puan) tarafından
Icine sinmedoyse vardir bunda da bir hayır emin ol. Allah daha hayırlı kapılar açsın 

Bende netlikten yanayım 
(21 puan) tarafından
Teşekkür ederim inşallah Allah razı olsun
0 oy
(2,574 puan) tarafından
Bizim de ofiste yönetici asistanı var ama ben baş mühendisim mesela beni de asiste eder. Diğer kıdemsiz mühendislere de destek verir. Kimse kimseyi incitmez ezmez. Böyle olacaksa neden olmasın? 
(21 puan) tarafından
Benim canımı sıkan konu bana olumlu ilerliyoruz deniyor referans ile bile konuşuyor lar sonra 2. Görüşme yapılıyor toplam 5 kişi ile bu çok saçma sınavı geçtim ilk mülakat da oldum. İkincide 5 kişi.birde çıkarken diğer adaylar da değerlendirme yapıp döncez dendi madem öyle niye referans arıyor sunuz gün tarih yok . Perşembe görüşmüştük diğer haftanın cuması dönüldü bu yüzden kabul etmedim
(2,574 puan) tarafından
Bu işler böyle ilerler ama. Ben de işe mühendis alırken olumlu da olsa olumsuz da olsa referans ararım. 1 haftada dönmüşler bence süre aşırı kısa bile. Savunma sanayinde çalışsan ne yapacaktın acaba gel başla dememiz 6 ay :) Ben süreçte sıkıntılı hiçbir şey görmedim.
(21 puan) tarafından
İlk görüşme de departman direktörü sen burada çalışcak sın demişti. Benim tuhafıma giden referans arayıp sonra 2. Görüşme yapıyor lar ondada net bir yer yok ekibiz  her yerde destek olunacak her yerde olucaz denildi bu çok saçma geldi

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 44 göst.
8 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Aytenli07 (21 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 146 göst.
5 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Zeyneparslan (963 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 785 göst.
2 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Tekcocuk (1,209 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 230 göst.
9 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Karadenizin incisi (10,395 puan) tarafından soruldu

409,902 soru

12,323,833 cevap

39,050 kullanıcı

Kategoriler

...