0 oy
471 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (551 puan) tarafından
Kızlar kış geldi günler başladı kaynanamgilin tarafı bende alacağım. Sizce kahvaltıya çağırıp oylen içinde bir kahve bir tatlı yapıp versem nasıl olur. Yoksa normal öğlen mi cagirsam. Tabi çocuklarla beraber 20 25 kişi oluyor ? 

29 Cevaplar

0 oy
(931 puan) tarafından
Kesinlikle öğle yemeği. Hem daha masrafsız, hem hazırlığı bence daha kolay, hem kahvaltı kadar ziyan olmuyor. Hatta bana çay sofrası daha kolay gelir hep, çok sevdiğim için sanırım. 
(551 puan) tarafından
Öyle yapacam canim
-Reklam-
0 oy
(2,492 puan) tarafından
Kim ne derse desin kesinlikle kahvaltıyı tercih ederim kahvaltıya çok çeşit çıkarırım ama nedense akşam yemeği menüsü çıkaramıyorum zorlanıyorum :) 
(551 puan) tarafından
Şimdi bunlar az olsalar bende kahvaltı için evet kolaylıkla yaparım ama maalesef az değiller oyuzden zor olur
0 oy
(363 puan) tarafından
Bence öğlen saatlerinde gelseler daha iyi olur kahvaltı zor gibimegeldi 
(551 puan) tarafından
Doğru öğlen saatlerinde cagiracagim
0 oy
(1,015 puan) tarafından
Canım kahvaltıya çağırırsan öğlende kalma ihtimali olur öğlen çağır tek seferde yiyio gitsinler 
(551 puan) tarafından
Öyle yapacam evet
0 oy
(123 puan) tarafından
Kahvaltıda hem kahvaltılık hazırlayacaksın zeytin peynir reçel sos vs. hem de börek poğaça kızartma menemen derken çeşit çeşit hazırlık aşaması zor olur. Ama öğlen yemeğinde çok kişiye menü hazırlayacak olduğun için etli pide yaptırırsın fırında. Yanına da çorba salata içecek bir de tatlı tamamdır. Ben öğlen çağırmayı tercih ederdim.
(551 puan) tarafından
Bencede öğlen daha iyi
0 oy
(160 puan) tarafından
Çay kahve fazlası bünyeye zarar
0 oy
(160 puan) tarafından
Nasıl begenmuyorlar yani bisey doycem ama neyse hasta olabilirsin insansın robot değilsin yapamadım elimden gelen bu boğazına yapışacak değiller 
0 oy
(140 puan) tarafından
20 25 kişi için bence hiç biri kolay değil heleki öyle 3 4 çeşit şeyi beğenmiyolarsa yandın çok kolay gelsin 
(551 puan) tarafından
Sağol canım
0 oy
(754 puan) tarafından
Bunu bende merak edyrm ya :)
(551 puan) tarafından
Şimdiden telaşa girmişim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 209 göst.
0 oy
9 cevap 434 göst.