0 oy
308 göst.
Diğer kategorisinde (3,142 puan) tarafından
Oğlum 25 ocakta 4 yaşına giricek geçen yıl doğum günde tablet almıştı babası , bugün durduk yere benim doğum günüme çok az kaldı pasta ve hediyelerimi unutmayın sakın diyor bende sordum ne istiyorsun hediye olarak dmeesin mi ayfon es3 minnak diye vallahi ben telefon markalarından anlamam oğlum öyle diyince bır gülme tuttu akıllı oğlum ya :))))

8 Cevaplar

+4 oy
(5,847 puan) tarafından
Canım yanlış anlama tablet almak çok yanlış olmuş bıde geçen doğum gününde 3 yaşında tablet almıssınız ayfon istemesi bu yüzden gayet normal çünkü onun tadına varmış
(3,142 puan) tarafından
İnan ki daha eline alıp bir kere bakmadı hoslanmadi ekran büyük sevmiyorum diyo
(5,847 puan) tarafından
Hiç vermeyin canım bız bu konuda çok katıyız kızım 7 yaşına gırcek oğlum 5 yaşında tablet bilmezler telefon da arada veririm kızıma oda interneti kapatıpta veririm 15 yaşından önce kesinlikle telde almıcaz dıye kural koyduk
(3,142 puan) tarafından
TV falan açık evde İnsan tek başına bakınca çocuk sıkılıyor iş yapiyorz yemek vs o ara tlfnu alıyor telefonu yerine bırak yeterli buladsr diyince bırakıyor oyun oynuyor öyle
(5,847 puan) tarafından
Çok iyi anlıyorum canım bende peş peşe büyüttüm kızım krize gırerdı teli bahane eder saatlerce ağlardı oğlum daha bebektı ahh ne günlerdi ama ben asla vermedim istediğin olmıcak derdim anne benim ☺tv  de sıkıntı yapmadım hiç TRT çocuk açardım ızlerdı kardesıde büyüyünce beraber oynadılar iyi oldu
(5,847 puan) tarafından
Ama maşaAllah canım dediğini yapıyomuş aferin ona kimisi hiç bırakmıyor görüyorum
tarafından
Bizde öyle 5 yaşında oğlum kuzenlerinde görünce orada telefon veririm çok hevesleninve oda isteyince şuan zamanı değil dedik şükür anliyir istemiyor
(5,847 puan) tarafından
Çocuklardan görünce ınsan mecbur kalıyor çok haklısın ama şükür anlıyomuş ne güzel masaAllah
tarafından
Hahah kiz benim eltim oğluma telefon verdim diye bize laf eder duruşu şimdi oğlundan küçük oğlunda eski telefonu vermişler sanki büyük cebinde orda burda telefon taşıyor büyüklerde tablet eee ne diyoruz kimse kınadığını yaşamadan ölmezmiş
(5,847 puan) tarafından
Aynen öyle kınamak çok kötü..laf etmeye gerek yok uyarabılırsın o ayrı birşey ama aaa böylemi yaptın bilmem ne büyük konusmıcaksın hiç bır zaman
-Reklam-
0 oy
(13,586 puan) tarafından

kuzenimin kızı (4) benim de artık bir telefona ihtiyacım var, okula gidiyorum vatana gidio bana telefon alalım dedi:D

(3,142 puan) tarafından
Valla nerden akkillarina geliyorsa
0 oy
(3,084 puan) tarafından

Hahaha 6 yaşında ki oğlum aklıma geldi oda efyon istiyor babasından :D

(3,142 puan) tarafından
Maşallah
0 oy
(1,960 puan) tarafından

Az gelir oğlum o sana iPhone 16 pro Max alalım sana ilerde satar kendine bir daire alırsın diyemedin mi bacım . Ayıp etmişsin aslan parçasına :D

(3,142 puan) tarafından
Haaaa
0 oy
(5,462 puan) tarafından
Hadi gerçeği şöyle eşine çok mu söyledin bana ayfon telefon al diye oglunda duymuştur:)
(3,142 puan) tarafından
Yok valla sürekli atıyorlar tlfnu ekran kırılıyor habire yaptırıyoruz ama hiç yeni telefon istemedim gercekten
(5,462 puan) tarafından
Şaka yapıyorum canım şimdi çocuklardaki akıl yeminle lisedeki öğrencilerimde yok bu konuda çok ciddiyim
(3,142 puan) tarafından
Maşallah hepsine insalalh ilerde de böyle zeki olurlar
(5,462 puan) tarafından
Amin insallah
0 oy
(15,855 puan) tarafından
Maşallah bilmedikleri yok valla. Benim kizim hiç hediye falan istemiyor ya. Bende üzülüyorum niye hiçbişey istemiyor diye. 
(3,142 puan) tarafından
Bu ara koca ayı masayi çok izliyor doğum günü ile ilgili bir bölüm vardı ondan etkilendi sanırım , ben telefon markasına sasirmistim
0 oy
(1,267 puan) tarafından
Kız 3 yaşındaki çocuğa tabletmi alınır gözlerine yazık e tabi elinde tablet izlediği şeylerden yada konuşulan konudan kapmıştır bu yaşta bunu istemesi hoş değil aslında çocuk bu inan şimdi gülüyorsun ama ilerde gülermisin bilmem bence bu tür şeylerin güzel olmadığını pahalı hediyelerle değil küçük şeylerlede mutlu olması gerektiğini öğretmelisin
(3,142 puan) tarafından
Tableti daha eline alıp bir kere oyanmadi içi nasıl diye bı kere baktı beğenmedim dedi , telefonla çok uğraşıyor
(1,267 puan) tarafından
Anladım cnm tabi sizin kararınız sizin çocuğunuz ama ben sizin yerinizde olsam küçük hediyeler alırımki büyüğünün değerini anlasın bak yüzüne bakmadı iphone istiyor diyorsun bende çocuklarımı birşeye mahrum bırakmam ama çokta şımartmamki değeri olsun küçük şeylerlede mutlu olsunlar
0 oy
tarafından
Oğlum 5 yaşında tableti biraz daha büyüyünce alicaz dedik ve oyuncaklar ister gezme yeme içme ister genelde öyle telefon markası bilmez şuan bende sevindim oğlum için :))  bazı şeyler yaşında yaşamalı 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 112 göst.
0 oy
4 cevap 175 göst.
21 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Kuzey19 (419 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 209 göst.
9 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Prensesp (8,888 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 118 göst.

411,513 soru