0 oy
259 göst.
Diğer kategorisinde (26 puan) tarafından

Kızlar ben 5 yıllık evliyim iki çocuğum var eşimle Allah'a şükür hiçbir sorunum yok ama ben eşimin ailesiyle birlikte oturuyorum. Aile apartmanı burası aslında daha önceden yapmışlar tek kat ben geldikten sonra tekrar kat çıktılar evin üstüne şimdi kaynım evlenecek ve o kızla ayrı oturacak ama ben kaç yıldır Birlik oturuyorum kimse bana fikrini sormuyor emrivaki yapılıyor eşimle söyledikk kaynimin yaşı geçtiği için hiçbir kızda kabul etmediği için birlik o otursun yoksa yaşı geçecek diyorlar (yaş 28)bu beni ilgilendirmez dedim bende bayağı kavga ettik benim beş bileziğim var kıza 10 tane takılacak ama 9 kişilik nüfusa kaç yıldır ben bakıyorum bugün kavga ettim vallahi bu kıskançlık değil kızlar adaletsizliğe sinirleniyorum ben eşimde kavga falan etti ama şu an ayrı çıkıp gidecek durumumuzda yok açıkçası kiralar malum cok sinirlendim yazmak istedim buraya birde bişey söyleyince kiskaniyor musun diyorlar ya çıldırıyorum o zaman neyi kiskanayim ya (not:bunu yapan insanlar Allah'ı kitabı ağzından düşürmeyen insanlar:))

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çok haklısın vallahi ben olsam yüzlerine bakmazdım. Ayrıca yaşı da geçecek bir yal değil 28 nedir ya 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Allah öbür dünyada hesabını sorar. Haksızlık yapılıyor konuşunca kıskanç oluyorsun. O kadar haklısın ki . 
0 oy
tarafından
Ayyy ahh keşke başta kabul etmeseniz çok yazık ya 9 kişiye bakmak nedir yani eşin iyidir hoştur Allah razı olsun ama koca için fedakarligin sınırı olmalı ya valla yeri geliyor kaynanamlarin lafıni çekemiyorum eve gelince şükürler olsun diyorum 
0 oy
(2,844 puan) tarafından
Sonuna kadar haklısın bir yerde hariç,sana beş bilezik taktılar diye kızada beş tane takmak zorunda değiller, kızın ailesi ne kestiyse odur 
(397 puan) tarafından
Zorundalar diyecekler diğer geline 5 takıldı bu geline de 5 takılacak öyle birsey mi var
(2,844 puan) tarafından
Hiçte zorunda değiller benim eltime daha çok altın takıldı herkes bir değil senin ailen beş bilezik istedi diye onlar istemek zorunda değiller,benim kayınbabam sana ne taktıysak diğerinede onu yapacağız dedi ama sonuç ona daha çok taktı çünkü kızın ailesi o kadar kesti umrumda bile olmadı
0 oy
(18,181 puan) tarafından
Sizi kendileri ile birlik oturmaya zorlayıp onlara ayri ev mi aldılar. Kat çıkarak yapıldı ise sizin eviniz yemenizi icmenizi kapınızı ayırın gerekirse bunun için kavga edin ki baştan birlik oturmanız maalesef bu hikayedeki sizin tek yanlışınız 
0 oy
(931 puan) tarafından
Yanlış anlamayın ama bir şeyi merak ediyorum, eltiniz de birlik oturacak olsa sizin için sorun olmaktan çıkacak mıydı?
(26 puan) tarafından
Ne alakası var hanımefendi,ben emek vermişim yıllarca sabretmisim kendi hakkım olduğunu düşünüyorum o da isterse ayrı otursun nerde oturuyorsa ben kendi hakkimin yenilmesinden bahsediyorum kızla herhangi bir problemim yok
(931 puan) tarafından
Sakin olun, kıskanıyorsunuz demedim. Sizin en başından beri hakkınızdı zaten birlik oturmamak, bugüne kadar niye sorun etmediniz diyorum. Yani hakkınızın yendiğini bir başkasına hakkı verilince mi fark ettiniz?
(26 puan) tarafından
Hayır alakası yok asla daha öncede bu konudan pekcok kez sorun oldu ama daha ev inşaat halindeydi ve o zaman ayrılacağımin sözü verilmişti daha sonra bu sözde durulmadi ve emrivaki yaparak sanki böyle birşey yaşanmamış gibi yapıldığı için dile getirdim ben
(931 puan) tarafından
Sana vaad edilen ev eltine mi veriliyor?
0 oy
(340 puan) tarafından
Alt üst oturuyoruz herseylerine kostum misafir taziye hastalık onun dışında 5 sene yeme içme birdi daha yeni ayırdık bı sürü haksızlıga uğradım kaynım nişanlandı oda 26 yaşında valla ben en baştan ben cikicam dedim ne kadar yok siz kaln ne gerek var deselerde en ev alamadık kiralar da uçuyor dediler sen gel bizle otur neee pardon zaten  evliliğimin en rahat en güzel yılları aşağı in yukarı çık birlik içinde geçti zaten paramız bir zaten verdiğiniz harçlık ile kit kanaat geçiniyoruz bide gel bizimle otur mu bunca zaman ben diğer gelin rahat etsin diye mi bu kadar şeye katlandim ki altınlarımi da aldılar henüz yapmadılar elde avucta bişey yok maaş almadığı için birikim fe yok valla dedim oturuyirsa yenisi otursun o gelinse bende gelinim o senin oglunsa buda oğlun fark ne dedim ve hala geçen haftaya kadar bizimle otur diyorlardı neyse ev kiraladık bı aya kalmaz tasiniriz Allah'ın izniyle ben bunu anladım mesafeli olani kemdi yanlarinda istemiyorlar eşek gibi her işe kosani elinde kullandıklarını da yanlarından ayırmak istemiyrlar  net yani ama güzel bişi oldumu ek güzeli en pahalısı en şatafatlısi yeni geline layık görüyorlar 
0 oy
(43 puan) tarafından
Ne kadar alakalı bilmiyorum ama ben de çok adaletsizlik yaşadım.benim düğünüm çok karışık oldu kina vs olmadı aileler yüzünden.nesysr ben yurtdışına geldim eşimle birlikte ve iki kaynım var onlara da bakıyorum.ama benim 8 bilezigim kunyem kupem hep Türkiye de kaldı.ama gönderecem diyorlar.kaynim nişanlandı hemen iki bilezik kolye küpe saat gönderdiler yeni geline .gelin gitti Türkiye'ye onlar orda gelinlik satın aldılar iki tane.benim bir dış cekim bile yapmadılar.bahsedince eşim de dahil bana kiskanc muamelesi yapılıyor.ceyizimden sadce yazmaları gönderdiler.lif patik hep orda daha gondermediler .ama yeni gelinjn patikleri ve bir çok eşyası göndermişler.ben kıskanç değilim ama bu adaletsizligi de gönlüm kaldırmıyor.zaten ipleri kopardim konuşmuyorum şuan .mesala görümcem Türkiye'ye gitti onun oğluna tam altın verdiler benim kızıma da çeyrek fiyatında künye gönderdiler daha ne diyeyim ki ben
0 oy
(2,492 puan) tarafından
Ağzınızı açıp bişey demediniz mi hiç diyecektim ki kavga etmişsiniz bile zaten tamamen ayrımcılık ve haksızlık var sana ne yaptılarsa ona da aynılarını yapacaklar kimse kusura bakmasın sen birlik oturmayı kabul etmişsin düşünceli davranıp onlar da bunu suistimal edemezler ne gerekiyorsa söyleyin çekinmeyin bence 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 98 göst.
0 oy
24 cevap 464 göst.
18 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hasret3434 (31 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 174 göst.
25 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 644 göst.
20 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Biricik65 (0 puan) tarafından soruldu