Kızlar ben 5 yıllık evliyim iki çocuğum var eşimle Allah'a şükür hiçbir sorunum yok ama ben eşimin ailesiyle birlikte oturuyorum. Aile apartmanı burası aslında daha önceden yapmışlar tek kat ben geldikten sonra tekrar kat çıktılar evin üstüne şimdi kaynım evlenecek ve o kızla ayrı oturacak ama ben kaç yıldır Birlik oturuyorum kimse bana fikrini sormuyor emrivaki yapılıyor eşimle söyledikk kaynimin yaşı geçtiği için hiçbir kızda kabul etmediği için birlik o otursun yoksa yaşı geçecek diyorlar (yaş 28)bu beni ilgilendirmez dedim bende bayağı kavga ettik benim beş bileziğim var kıza 10 tane takılacak ama 9 kişilik nüfusa kaç yıldır ben bakıyorum bugün kavga ettim vallahi bu kıskançlık değil kızlar adaletsizliğe sinirleniyorum ben eşimde kavga falan etti ama şu an ayrı çıkıp gidecek durumumuzda yok açıkçası kiralar malum cok sinirlendim yazmak istedim buraya birde bişey söyleyince kiskaniyor musun diyorlar ya çıldırıyorum o zaman neyi kiskanayim ya (not:bunu yapan insanlar Allah'ı kitabı ağzından düşürmeyen insanlar)
409,901 soru
12,323,804 cevap
39,045 kullanıcı