0 oy
106 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (186 puan) tarafından
Kızlar salı günü 40 haftalık olacam kısmet olursa. Doktor 1 cm bile açılmam olursa normal doğuma hazırlayıp aynı gün doğuma alırım dedi. Olmazsa ve açılacak gibiyse 1 2 gün beklerim yoksa sezaryen dedi. Çok korkuyorum açılmam olması için herşeyi yaptım. Lütfen dua edin ilk doğumum ne yapacam nasıl olacak hiç bilmiyorum:(

2 Cevaplar

0 oy
(1,886 puan) tarafından

Sancı geldikten sonra senin bir şey yapmana gerek yok canım 

Doğum da patron bebektir. O nasıl isterse doğum şekli de zamanı da öyle olur 
(186 puan) tarafından
Sancım hiç yokki muhtemelen salı günü de gelmeyecek
(2,546 puan) tarafından
Kesinlikle katılıyorum
-Reklam-
0 oy
(185 puan) tarafından
Fatmaana otu var, bir yerden temin edebilirseniz okunacak surelerle birlikte isminizle okuyup suya koyduğunuzda ve o sudan biraz içtiğinizde otun açılmasıyla birlikte rahminizde de açılma olur. Doğumdan hemen sonra da sudan çıkartırsınız, rahim kapanır.

2 doğumumda da bu şekilde yaptım, elhamdülillah açılmam çok hızlı oldu. Şimdiden geçmiş olsun.
(2,546 puan) tarafından
Tamamdır canım:) bebişin hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin
(1,886 puan) tarafından
Allah senden de razı olsun:))❤️
(186 puan) tarafından
Meryem Ana otu mu acaba dediğiniz. Bide hangi sureler okunacak ? Benim yerime başkası suya koyup çıkarsa olur mu ki
(185 puan) tarafından
Bizde Fatmaana diye geçer ama evet Meryem ana otu. Tabi ki başkası da okuyabilir bitanem, yeter ki o sudan iç ve doğumdan hemen sonra da çıkarsınlar sudan. Bazı aktarlarda satılıyor.
Neler okunacağını da sana yarın öğrenip söylesem olur mu?
(186 puan) tarafından
Hı otu koyduğumuz sudan içmem mi gerekiyormuş onu bilmiyordum. Teşekkür ederim tabiki yarın söyleseniz olur ☺️

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 91 göst.
0 oy
1 cevap 63 göst.
0 oy
4 cevap 236 göst.
18 Aralık 2024 Diğer kategorisinde OynakBalina (1,221 puan) tarafından soruldu

409,702 soru

12,316,163 cevap

38,833 kullanıcı

Kategoriler