0 oy
149 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (46 puan) tarafından
Hanımlar ben ikinciye hamile kaldığımda kiloluydum zaten 1,61 boyum kilomsa 83dü. Keşke zayıfken hamile kalsaydım . Şimdi 27 haftalık olduk 85 kiloyum .doğuma kadar daha lırım diye düşünüyorum. Sizce bu kadar kilo normal doğumu zorlaştırır mi .ilk doğum normal oldu ama dikişli.szice çokm kilo aldim

4 Cevaplar

0 oy
(303 puan) tarafından
Boyunuza göre evet kilonuz idealin üstünde ancak doktorunuz bu kiloyla zor doğum olur demediği müddetçe bu durumu kendinize dert edinip strese girmeyin bence.

Gidip bir diyetisyenle anlaşarak en azından bu saatten sonra kilo alımını engelleyebilirsiniz.

1.72 boyum var. İlk bebeğime 70 kiloyla hamile kaldım 88le doğuma girdim. 2. bebeğime oğlum 3 aylıkken 82 kiloyla hamile kaldım ve daha 6 gün önce 95 kiloyla doğuma girdim. İnan bir farkı yoktu.

Kendinizi korkutmak şu dönemde sizin zararınıza olur. Pozitif basmak lazım.
(46 puan) tarafından
Alaska; ben şimdiden nefes nefese kalıyorum valla çok agirlaştım .eğilmekte baya zorlanıyorum.Allah yardımcımız olsun inşallah
(5,714 puan) tarafından
Hade hayırlısı inşallah sağlıkla büyüt canım benim
(303 puan) tarafından
Oyyy yavrum benim ya valla seni o kadar iyi anlıyorum ki... Dobişik oldum ben de aynı öyleydim. Şimdi 40ım çıksın, dikişler iyileşsin inşallah ben de o zayıflama serüvenine gireceğim. Yoksa yok yani böyle gitmez. Kendi dikkat et aman gözünü seveyim, mutlaka şimdiden başla diyetisyen bakmaya. İnan çok faydasını göreceksin.
Allah razı olsun MinnieMouse hepimizin yardımcısı olsun :)) İlkGözAğrım senden de razı olsun inşallah :))
(46 puan) tarafından
Bu arada gözün aydın doğum yapmışsin Rabbim hayırlı ve uzun ömürler nasip etsin inşallah
(303 puan) tarafından
Allah razı olsun güzelim Rabbim sana da arkadaşlarımıza da kolay afiyetli sağlıklı hayırlı doğum nasip etsin. DP hoşbuldum bitanem Amin amin aminnnnn :D
-Reklam-
0 oy
(408 puan) tarafından
2 kilo almışsın çok değil. Ben 84le hamile kaldım gebelik zehirlenmesi yüzünden bir haftada 5 6 kilo birden aldım zaten erken doğum yaptım 89la doğum yaptım şuan 79 kiloyum
0 oy
(12,865 puan) tarafından
Aslında haftana göre neredeyse kilo almamışsın çok güzel ama yerinde olsam salmam diyetısyene giderım bebeğe kilo aldırtırken kendim zayıflarım. 80 le doğum yapsan doğumdan sonrada 10 kılo gider 70 olursun valla fıstık gibi. Ben ikisinide 75le dogurdum
0 oy
tarafından
121 civarında hamile kaldım, 15 haftalık olana kadar 15 kilo civarı verdim, gebeliğin başından sonuna kadar nerdeyse her gün kusarak geçti mide sorunlarından, 118 119 civarında doğum yaptım. Benim doktorum hiçbir zaman kilomla alakalı bişey demedi. Son kontrolde ne kadar kilo aldığımı sordu sadece, başladığım kilonun altında olduğumu, gebeliğin başında verdiğim kiloları geri aldığımı söyledim, gebelikte kilo vermek de iyi bişey değil aslında falan demişti hatta. Kilomun doğumun kolaylık yada zorluğuna bi etkisi var mıydı bilmiyorum açıkçası ilk doğum olduğu için 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 107 göst.
0 oy
1 cevap 51 göst.
5 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde zeyneb34 (428 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 27 göst.
0 oy
4 cevap 216 göst.
14 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde sweetlady (832 puan) tarafından soruldu

411,111 soru

12,374,258 cevap

42,700 kullanıcı

Kategoriler

...