0 oy
143 göst.
Diğer kategorisinde (700 puan) tarafından
Kızlar salı günü sezeryan olucam Allah'ın izniyle sancılarım yavaşlatan başladı 1 saattir yavaş yavaş vuruyo doğum sancısını biliyorum ilk hamileligimde 3 gün çekip sezeryan oldum sabaha kadar beklemelimiyim yoksa gitsemmi şimdi bebeğe bı zararı olurmu 

6 Cevaplar

0 oy
(4,728 puan) tarafından
Kasılmaların fazlaysa git canım sezaryen olacağın için sıkıntı olabilir benımdd öyle olmuştu 
(4,728 puan) tarafından
Yok canım belden uyuşturma aşırı kolay geçti ilk doğumda sezaryendi ama çok agrım olmuştu.. Ikıncı çok kolaydı spinal ve epidural istedim ben omzumda iğne vardı ordan agrı kesici yaptılar bıde kalçadan bana çok iyi gelmişti.. İlk doğumda öyle hiç birşey yoktu
(700 puan) tarafından
Ne güzel canım darısı başıma bende panik atak olduğu için genel anestezi alicam çok korkuyorum dua eder misiniz
(4,728 puan) tarafından
Rabbim yar ve yardımcın olsun canım korktuğuna ugratmasın en kolay şekilde geçsin Aminnn
(700 puan) tarafından
Amin allah razı olsun canım çok sağol ♥️
(4,728 puan) tarafından
Sendende razı olsun canım ❤
-Reklam-
0 oy
(271 puan) tarafından
2 doğum daha kolay olur derler ama sizinki sezeryanmış. Ben normal doğum yaptığım için ne desem boş olur. Ama diyelim ki sancılar şiddetlendi açılmanız bile başladı siz ilk doğumla kıyaslıyosunuz o yüzden şuan rahat davranıyorsunuz ne bileyim ben olsam zaten sezeryan olucam neden ağrı sancı çekeyim der gider bi muayene olurdum 
(700 puan) tarafından
Haklısın şuan hafif hafif vuruyor sancı hiç hazır hissetmiyorum kendimi doktor bana genel anestezi olursan yoğun bakıma gireceksin dedi başka doktorla görüştüm öyle bişey olmaz dedi aşırı korkuyorum
(271 puan) tarafından
Ben ilk kez senden duyuyorum genel anestezi olunca yoğum bakima alındığını. Sebep neymiş hani anesteziye alerjin felan olur dokunur hani hiç olmadı işler yolunda gitmedi felan anca öyle alırlar yoğum bakima. Ama anestezi olduğunda bebekte etkileniyo diyenleri duydum o yüzden genelde belden iğne oluyolar.
Naptın gittin mi hastaneye ne dedi doktor
(700 puan) tarafından
Astım hastası olduğum içinmiş ilktede aldım genel şükür bı sorun çıkmadı bebek etkilenmiyo zaten 15 dkda alıyorlar bebeği genel anesteziye karşı bı tepkileri var doktorda ameliyeti çarşambaya erteledi bı sorun yokmuş çok şükür Allah razı olsun canım ♥️
0 oy
tarafından
İlk doğu sezeryanmis ama ilk kızın 4 buçuk yasindaymis  

Aradan epey zaman geçmiş umarım acilman cokturda normal dogurursun 

Ben doğururken bir kadın geldi açılması 6.7.santimmis ilk doğum aynı sezeryan doktor hemen normal doğuma alıyor normal doğuma alıyorlar 

Umarım.sizede normal olur inanın çok rahat 

Ama Nasib neyse o tabiki 

Bence siz yinede bir gidin kontorle
(700 puan) tarafından
İlk doğumda açılma kesinlikle olmuyodu ayilip bayiliyodum ondan sezeryan oldu o kadar çok istiyorum ki bu bebeğimin normal doğmasını hayırlısıyla hicbi doktor yanaşmıyor
0 oy
(5,748 puan) tarafından
Benim hafif hafif sancılarım oldu doğum sancısı değildi ama beni rahatsız etti. Gittim 3 cm açılma varmış. Zaten sezeryana gün almıştım. 5 gün önceden sezeryan olmak zorunda kaldım şuan oğlum 8 günlük oldu. Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah ihmal etme bence.
(700 puan) tarafından
Sabaha ödeme yapmak için hastaneye gideceğiz orda doktora soyliycem sağlıkla büyüt bebeğini inşallah benim ilki rahattı ameliyat sonrası bunda çok kaygılıyım senin ilk sezeryaninmi
(5,748 puan) tarafından
Sağolasın Allah razı olsun. Yok ikinci sezeryanim benimde. İlki benimde iyiydi ama bu sefer biraz daha zor geçiyor ne yalan söyleyeyim. Umarım herşey güzel geçer senin.
(700 puan) tarafından
Her doğum bir olmuyo demekki inşallah Allah razı olsun canım ♥️
0 oy
tarafından
Arkadaşımın da aynı öyle oldu canım sabah sezeryana aldılar 
(700 puan) tarafından
Az önce bende hazırladım herşeyimi daha çok siddetlenirse gidicem
0 oy
(295 puan) tarafından
Gece adet sancısı gibi sancım başlamıştı zorlamadı da uyutmadı da sabah 10'' da da doktor randevum vardı gün almaya gidecektim neyse gittim sabah nst istedi doktor meğer doğum sancısıymış suyum çok fazla olduğu için ben şiddetli hissetmiyormuşum  beni eve bile göndermedi direk yatış ve 1 saat içinde aldı sezeryana. Eşim eve gidip eşyaları kızımı falan alıp gelmişti hastaneye. Kesiyi attıktan sonra rahmin çok incelmiş 1-2 saat daha kalsaydın normal olacaktı dedi. 2.5 aylık oldu bile :) Sezeryan sonrası normal doğumu her doktor yapmak istemiyor riske atmadan git bence.
(700 puan) tarafından
Bir saate gidiyorum canım geçti gece uyudum bebegimin bı kaç zıbıni eksik kaldı bugün onları almam gerekti artık doktora giderken alırım belki direk alırlar

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 100 göst.
27 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde glsm.c (90 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 169 göst.
0 oy
4 cevap 155 göst.
8 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bsranaz (609 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 177 göst.
6 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Azra ebecik (313 puan) tarafından soruldu

408,431 soru

12,271,537 cevap

37,606 kullanıcı

Kategoriler

...