0 oy
51 göst.
Diğer kategorisinde (253 puan) tarafından
Kızlar hadi biraz dertleşelim biraz da sorularım var size 

Dün post atmştm kaynanamın davetine katılmalı mıyım eltimde orda gitmek istemiyorum fln demiştim bugün gittik çocuguma doğum günü sürprizi yapmak istemiş kaynanam ama hiç haberim yoktu yolda giderken ögrendim bir sürü insan toplanmış eltim teyzeler görümcem eltimin çocuklari görümcemin eşi vs çocugum için çok mutlu oldum ama ben hep huzursuzdum normalde de kalabalık ortamlarda özellikle eşimin aile tarafında çok huzursuz hissediyorum boguluyomş gibi oluyorum geçmişte hiç hoş şeyler yaşamadık ailesiyle ama genel olarak böyle bi durum var bende kalabalıga girdiğim de bi huzursuz oluyorum boğuluyormuş gibi anlatamadığım bi duygu oluyo özel günlerde içime hep bi hüzün çöküyo neden böyle bu bende ben çok üzülüyorum psikologa gitmek istesem sırf şu konu için eşim annesine fln söyler bidaha bütün sülale delirmiş diye damgalar 

1 cevap

0 oy
(11,917 puan) tarafından
Öncelikle eski yaşanmış şeyler zaman geçse de ne yazık ki hatırlanıyor.ayriyeten nazar da olabilir. Pskologa da gitmek istersen kimseye söylemek zorunda değilsin.
(253 puan) tarafından
Eşime illa ki söylemem gerek çünkü iki kızım var birisi kreşe gidiyo ama diğeri daha küçük o yüzden küçük kızıma bakması için söylemek zorunda kalabilirim :(
(11,917 puan) tarafından
Canım ben hep o dönem küçük bebegimle gittim.kimseye de birakmadim
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 211 göst.
12 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Seherl (881 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 68 göst.
+2 oy
14 cevap 305 göst.
0 oy