0 oy
474 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (23 puan) tarafından
Merhaba hanımlar eski hesabımı silmiştim ama birkaç gündür içim patlıyor size anlatmak için yeni hesap açtım. 5.5 yıllık evliyim 17 aylık kızım var. eşimin bekar abisi var ve işsiz anne babasıyla yaşıyor her şeye çok karışır hep fikri vardır ama hiçbir şey beceremez. Yine bir şeylere karıştı ben de " benim nereye gidip gitmeyeceğim kimseyi ilgilendirmez" dedim. Bana bağırdı eşim de abisine kızdı böyle bir olay yaşandı. 1 aydır abisiyle konuşmuyoruz. Anne babasıyla görüntülü konuşuyoruz ama onlar da abisini tutuyorlar eşime sen hatalısın özür dile dediler. Eşim de hayır dedi. Neyse geçen gün eşime annesi artık kira istediklerini söyledi. Maddi olarak durumları iyi anne babası emekli oturdukları ev haricinde dükkan, ev kirası alıyorlar arsaları vs var. Şükür bizim de durumumuz iyi ama kira istemeleri o kadar dokundu ki. Annesi köye ev yapcaz paraya ihtiyacımız var ya kira ver ya da çıkın demiş. Eşim de şok olmuş yazın çıkarım madem demiş. Kabul etmemişler sen düşün kararını ver demişler. Bunu duyunca direk gidelim burdan dedim ve internetten ev bakmaya başladım. Ablamla konuştum o da giderseniz ailesiyle bağlarınız kopabilir ilerde eşin üzülebilir dedi. Sakinleşince bu ihtimali de düşündüm ve eşimin bağlarını koparmasını istemem. Zaten ailesinin kira istemesi de sırf ben abisine laf söyledim diye oldu. Tabi oğullarını tuttular ama beni cezalandırmak için eşimi de harcadılar. Bütün gece uyumadım eşime gitmeyelim ver kirayı aranız bozulmasın dedim. Eşim gitmek istedi ikna ettim. Annesi ertesi gün arayıp sormuş çıkcak mısın kira verecek misin diye. Eşim de vercem kirayı demiş. Her gün kızımı görmek için görüntülü ararlardı aramaz oldular. Söz de kızımı aşırı seviyorlardı. Görmeden duramıyorlardı. Bu beni rahatsız da ediyordu. Sanki kızım onlarınmış gibi sahipleniyorlardı. Yeni doğum yaptığım zaman hep kızımı alıp diğer odalara götürmeye çalışıyordu annesi ve abisi. Ben götürmeyin diyordum. Annesi kızımı hep "aynı amcası gibi çorbayı çok seviyor aynı amcası gibi şöyle vs diyip duruyordu. Bunlar bende birikti iyice. Kızıma karşı daha korumacı oldum. Onlar da bana kızıyordu farkındaydım ama anneliğime karışmalarına müsaade etmedim. Saygısızlık da etmedim. Şimdi eşimle araları bozulmasın diye eşimi yumuşatıyorum ama içim patlıyor. 5.5 yılda o kadar şey birikti ki artık almıyor içim.

21 Cevaplar

+1 oy
(1,842 puan) tarafından
Büyük hata yapmışsın. İşler bu noktaya geldiyse eşin her türlü üzülecek bu 1. İkincisi adamlar size kiracı gibi davranıyorsa siz de onlara sadece ev sahibi gibi davranın. Havalar ısınınca da evi boşaltıp gidin bence. Benim eşimle böyle bir olay yaşandı ve eşim mesafe koydu evimize huzur geldi yoksa bizim boşanma sebebimiz olacaklardı
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 835 göst.
7 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Sevic (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 118 göst.
2 gün önce Aile & Aşk kategorisinde Heygidiheyy (138 puan) tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 232 göst.
+1 oy
5 cevap 73 göst.