0 oy
197 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,427 puan) tarafından
Hanımlar çalışmadığım zaman iyiydim ancak çalışmaya başlayınca aç kalma sürem çok kısaldı ufak da olsa bişe yemek istiyorum.  Çok çabuk acıkıyorum buna nasıl Bi çözüm bulabilirim.  Fikir verecek olan var mı . Bi çok ürün var ama denenmişleri almak istiyorum. 

7 Cevaplar

+2 oy
önce (45 puan) tarafından
Yasin suresi. Tek geçerim.

Maddi olarak da aç karna 21 kuru üzüm.
önce (1,695 puan) tarafından
Aaaa, Alaska gelmiiiiş. Canım, hoş geldin nasılsın, bebeklerin nasıl gözler kalpler seni aradı :)
önce (2,459 puan) tarafından
Hoşgeldin Alaska cnm
önce (1,427 puan) tarafından
Bende diyeyim bari hoşgeldin alaska ☺️yasin suresi  sık sık dinlerim gerçekten insan huzur buluyor
önce (45 puan) tarafından
Hoşbuldum hoşbuldum valla çok hoş buldum hem deeee :D
Allah razı olsun hepinizden sıcacık yumuş yumuş oldum :D
önce (122,853 puan) tarafından
ozlemistim seni iyiki geldin❤️
-Reklam-
0 oy
önce (11,571 puan) tarafından
açlığın, aç hissetmenin, sürekli bie şey yemenin en büyük sebeplerindne biri psikoloji. Bu yüzden mide küçültme ameliyatı olanlar bile bir süre sonra tekrar kilo alıyor. çünkü çok yemenin altındaki psikolojik sorun çözülmüyor. benim gün içinde yediğim şeylerin yarısı, boşa. resmen yemekten çıkarıyorum hıncımı
Aynen psikolojik çocuğu
0 oy
önce (1,695 puan) tarafından
Sakın böyle şeylere aldanma derim. Beynini kontrol edebileceğin daha meditatif şeylere yönel. Sık açlık hissi psikolojik çünkü. Kaş yaparken göz çıkmasın bu sefer de alacağın ilaçla vücudun dengesini bozarsın türlü türlü hastalıkla uğraşırsın yaş alınca.
İlaç değil benim dediğim canım. İlaç kullanmayı doğru bulmuyorum ben hiç bi hastalık için İlaç önceliğim değildir
0 oy
önce (6,527 puan) tarafından
Cig bademi tavsiye ediyorlar
0 oy
önce (4,066 puan) tarafından
Filtre kahve bir benim mi acligimi alıp tokluk hissi veriyor acaba? 
önce (975 puan) tarafından
Ben veremıyorum ya maşallah ıyı vermişsin :)  ben ayda 1 kılo versem razıyım da yok
Niye canım ben diyetteyken veriyorum
Ben çözemedim asla ise yaramıyor diyet ya protein alıyorum öğlen ve akşam yemegınde yesıllık hep var yumurta var yağ şeker un sıfır uzun zamandır bu şekilde besleniyorum hatta ama yok ısın tuhaf tarafı şeker çıktı doktor dıyor hamur işini vs kes zaten yok hayatımda :D insülin dırencınden olabılır kılo verememek dedı ama şeker ilacı kullandım bır süredir şekerde dengede ama yok aynı kılodayım ben
Çok tuhaf canım diyetisyene gittin mi peki hiç
Gıttım canım diyet lıstemı ıkı kez degıstırdık  baktım degisen birşey yok sonra bırdaha gıtmedım ama mantıken zaten proteın alıp saglıklı beslenince gıtmesı lazım yok yani
0 oy
önce (2,253 puan) tarafından
Türk kahvesi, yanina kuruyemis bana cok iyi geliyor
0 oy
önce (4,156 puan) tarafından
Beni kahve keser bide kuruyemiş tabi çok olmamak kaydıyla 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 80 göst.
12 Kasım 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Neyla (410 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 210 göst.