Hayatta herseyin bir zamanı vardır hersey standartta herkes de ayni zaman da olacak diye birsey yok.Hayatin getirdiklerini büyük bir razilik ile kabul etmen ve önüne bakman gerekli.
Bitti dediğin yerden yeniden başlar hayat.Oncelikli tavsiyem eşini merkeze koyma anlıyorum evin içinden tek iletişimin esin haliyle daha fazla beklenti içindesin.Ama yapma yapmamayı dene öğren.Yetersizlik hissinin sebebi eşini hayatında koyduğun yer yani sen kendini öyle hissediyorsun.Cunku o böyle davranırsa yanımda olursa ben yetersiz mutsuz hissetmem diye düşünüyorsun.ama yanılıyorsun tek ihtiyacın kaybettiğin kendini bulman.Bu bencil ol demek değil.Ama yaratılan her varlık gibi değerli olduğunu sevmeyi sevilmeyi saygı duyulmayi hakkettigini hatırlaman ve yaşadıklarından almak gereken dersleri kolaylıkla güzellikle almak istemeyi dilemen.
Daha 28 yaşında gencecik mühendis bir anne ,nasıl olur da kendini kuyulara iter. Ne oldu senin rasyonel çıkarımlar yapan tarafına tutkularina .O okulu kimin için kazandın okududun eşi n bir mühendis almasaymis o zaman evde ne yapacakmış mühendisi.Karim muhendis ben doktorum demek icin mi almis.
Emeginden vazgeçmek hayatından vazgeçmek sebep karşı tarafın dürtü bozukluğu duygularını kontrol edememesi bu kadar basit bak kendine reva gördüğün hayatı esin sana sununca rahatsız oluyorsun.Ama aslında bu senin kararın neden vazgeçtin kendinden ne eşini suçla ne başkasını bundan sonra hayatını eline al.Onceliklerini belirle..
Evlat sahibi olmak mı, eğer akış varsa kısmetinde varsa gelir seni bulur.Rizki veren Allah"tir ne demek biliyor musun maddi manevi her anlamada herseyde dilediğine dilediği kadar verir demek sakın unutma.Varsa vakti zamanı geldiğinde seni bulur.
Ne eksik ne fazla ne olman ne kadar olman gerekiyorsa o şekilde varsın bu hayatta.Olman gereken en iyi versiyonunla hayatta devam etmek de görevin.