0 oy
58 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (609 puan) tarafından
Hayırlı günler hanımlar iki ufak bebeği olup bel ağrısı yaşayanlar varmı, genelde sezeryanla ddoğum yapanlarda oluyor diyolar , ben normal doğum yaptım ama hergün uyandığımda şiddetli bel ağrısı çekiyorum gün içindede ağrıyor , benjm gibi bel ağrısı yaşayan hanımlar neler yapıyorsunuz , belinizi nasıl rahatlatıyorsunuz?

6 Cevaplar

+1 oy
(92 puan) tarafından
İlk oğlum doğduğunda belim kopuyordu sanki normal doğum yapmıştım. Az yorulsam bel ağrım tutuyordu korsenin bir tık kalini var (kuşak) diyotlar Erzurum'da. Onu takiyorum belime sıcak tutuyor iki üç saat. Ağrım geçtikten dknra çıkarıyorum bana iyi geldi
(609 puan) tarafından
Ben İzmir de oturuyorum söylediğin gibi bir şey bulabilirsem deneyeyim , teşekkür ederim.
-Reklam-
+1 oy
(400 puan) tarafından
Sayayım kuzı sana 

Bel kayması 

Kanal daralması 

Fıtık 

Schmorl nodul

Skolyoz

Kıfoz 

Bunların hepsı bende var. Kullanmadıgım şıkel ilaç hap kalmadı. Bana ıyı gelen tek şey sicak uygulama 

Günde üç defa 15 dakıka. Sıcak uygulama yap ve agrıyan bokgeyı sıcak tut sar bişeyle... 

Sıcak su torbası al çok ıyı gelır 
(609 puan) tarafından
Deneyeyim canım , bende herhangi bir şey yok fakat çok ağrıyor sanırım süreklj hareket halinde olmak ve iki bebeği kucaklamaktan dolayı.
(400 puan) tarafından
Beline çok dıkkat et bütün hayat kalitesini etkiliyor
+1 oy
(4,722 puan) tarafından
Maalesef bende fıtık ve sinir sıkışması var yatagımı degiştim sırf bu yüzden arada agrı kesici içiyorum iki kere acillik oldum ameliyat dedı doktor falan 
(609 puan) tarafından
Geçmis olsun Canım ,İnşallah iyileşirsin. Ben ilaç içmek istemiyorum çünkü hamileyken çok fazla içtim midem çok yoruldu , İnşallah egzersiz veya sıcak su torbası falan uygulamak istiyorum.
(4,722 puan) tarafından
En iisi canım bende ilaç içmem çok ağrım olunca arada içerim
+1 oy
(802 puan) tarafından
Sıcak su torbası

At kestanesi 

Magnezyum kullanmak  
(609 puan) tarafından
Deniyeyim Canım İnşallah iyi gelir
+1 oy
(4,354 puan) tarafından
Bebegim 13 aylik sezaryenle dogum yaptim benim de cok agriyo. Lohusayken is filan yapinca da oluyomus. Ben ev isi yapmistim biraz annem herşeye yetisemiyo diye.
(609 puan) tarafından
Evet Canım bende yaptım iş kimse yoktu yapıcak. Demekki çoğu bayande oluyor bel ağrısı
+1 oy
(19,496 puan) tarafından
Şuan çok kötü bel ağrım var. Bel fıtığı var bende. İlk doğumda da epidural aldım. Ondan daha çok arttı mı bilmiyorum ama 2. Çocuktan sonra daha çok arttı sıklığı. Emzirdigim için ilaç da kullanamıyorum. 
(19,496 puan) tarafından
İkisi de normal doğum
(609 puan) tarafından
Geçmiş olsun Canım evet benimde Epidural oldu doğumlar. Demekki o da etkiliyor.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 131 göst.
11 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birhilall (1,454 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 105 göst.
0 oy
2 cevap 80 göst.
11 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zehra_2020 (724 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 111 göst.
7 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Deflin (544 puan) tarafından soruldu

408,405 soru

12,270,222 cevap

37,573 kullanıcı

Kategoriler

...