+1 oy
216 göst.
önce Diğer kategorisinde (542 puan) tarafından

image

BEN BURDA ZİKİR TOPLUYORUM HALA ESKİ NİCK VE POSTLARİM YÜZÜNDEN YALANLANİP ZİKİRE MALİ OLUNUYOR BAKIN BU DURUMDAN ÇOK SIKTIM CENAZE DEDİK İNANMADİNİZ YOLCULUK VE CENAZE EVİNDEN ATIYORUM 

BEN ESKİDEN EŞİMLE ÇOK KÖTÜ ŞEYLER YAŞADIM BOŞANMA AŞAMADAN DÖNDÜK OĞLUMUZ İÇİN ÇOK ŞÜKÜR VS. BU SİZİ ALAKADAR ETMEZ KONU BU DEĞİLKEN KONU SAPTİRMAYA GEREK YOK ZİKİR YAPACAK DUA YAOACAK OLAN SENARYO YALAN YORUMLARİNİZ YÜZÜNDEN MANİ OLUYORSUNUZ YAPMAYIN ALLAH RIZASI İÇİN TEK İSTEĞİM BU GELECEK OLAN HAYRA ZİKİRE DUAYA MANİ OLMAYIN!!!! 

8 Cevaplar

+3 oy
önce (337 puan) tarafından
Bravo vallahi bir elinde tesbih bi elinde telefon mu cenaze evinde
-Reklam-
+2 oy
önce (940 puan) tarafından
Ya sonuçta doğru söylüyorsan insanların ne dediğini neden bu kadar takıyorsun sen kendini biliyorsun onlarda dışardan yargılıyor hemen. eski postlarını bilmiyorum soruna göre cevap veriyorum.

Ayriyeten yapılan zikirler ibadetler dualar içten olur dışarıya vurulmaz telefonla çekip buraya atmak niye Kime neyi kanıtlıyorsun
önce (542 puan) tarafından
Dünden beri cenaze senaryo vs diyenler oldu ondan
önce (542 puan) tarafından
Olan birşeye yok denilmesine herşeyi yalanlamalari ağrıma gidiyor
+2 oy
önce (393 puan) tarafından
Yani bir anne bebek platformunda bu kadar kaos niye ya ? Sen herkese özelini açtığın anonim nickle girilen bir sitede iki hesap kullandığın banada açıkçası bir sürü senaryo gelen hikayen olduğun için bunları yaşıyor olabilirsin. Hala insanları inandırmaya çalışıyorsun. Bazen sırf bu olaylardan suraya giresim bile gelmiyor bilgi sahibi olalım dertleşelim paylaşalım diye kurulan bir uygulamada nu kadar kaos trajikomik. Okumak isteyen okur isteyen okumaz. Bir kez açmışsın post evet de geç. Yazdıklarının bir çoğu hiç inandirici değil ama gerçekse de başın sağolsun. Sen dua iste 1 kez aç postunu. İsteyen okur zaten. Kimseye kanıtlamaya çalışma daha komik bir duruma düşüyorsun bence. Bu kadar hengameli 1.dercee yakınında cenaze evinde telefona bile bakmam hata. Hizmet edeyim yardım edeyim eşimi yanlız bırakmayayim diye gitmedin mi, onlarla ilgilen boşver herkes istediğini düşünmekte özgür 
+2 oy
önce (12,758 puan) tarafından
Ne prim çabasındasın ya. Buradan dua istesen ne olur istemesen ne olur et kendin duanı geç. Uydur kaydır iş yapıyorsunuz. Acı üzerinden kendinize bir şeyler devşirmeye çalışmayın. Cenazenize sizin saygınız olsun önce
+1 oy
önce (1,728 puan) tarafından
Yanlişsam duzeltsinler beni uzun tırnak abdesti tutmuyor diye biliyorum uyarı olarak gorevimi yapayım ben 
Ben şükür bitirdim geçen hafta :D
önce (3,210 puan) tarafından
4 gün kaldı benımde aslinda 2 de 2 günde fazla olsun eksik olmasın
Bende fazla tutuyorum :) Allah kabul etsin cnm ama ben bu sefer çok tuhaf oldum ya genelde oruç beni zorlamaz severim orucu ama bu sefer resmen midem acıyordu yemek yesem bile devam ediyordu taki akşama doğru rahatliyordum inşallah ramazan zamani zorlanmam :(
Midende rahatsızlık olabilir canım Allah büyüktür Ramazan bır başka güzel Rabbim yardım eder elbet
Gastrit vardı bende ilaç kullanıyorum midem benim ömrümü yedi yeminle
+1 oy

Bak canım uzun tırnak Hakkında post sahibi bilgi amaçlı atıyorum

image

Teşekkürler cnm gusül konusunu biliyorum :)))
Biz şükür biliyoruz da canım bilmeyenler faydalansın ☺☺
önce (6,603 puan) tarafından
Bide tırnak uzatmak Yahudi gelenegiymis diye okumuştum
Olabilir canım müslümanlıkta yok çünkü uzatmak Allah hidâyet versin ne diyelim
+1 oy
önce (9,927 puan) tarafından
Kız siz burda neler yaşıyorsunuz anam sen kimsin :D vallahi kafalar pırıl pırıl
+1 oy
önce (122,946 puan) tarafından
uzun tirnaklar falan ucuyosun mubarek

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 98 göst.
5 gün önce Diğer kategorisinde Hayalseveranne77 (542 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 285 göst.
24 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Prens efe (389 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 756 göst.
0 oy
35 cevap 1,179 göst.
19 Mayıs 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu

405,860 soru

12,163,845 cevap

36,614 kullanıcı

...