0 oy
332 göst.
önce Diğer kategorisinde (2,234 puan) tarafından
Kızlar eşimin teyzesi yemeğe gelecek genel de misafirlerin yanında tunik pantolon giyerim ben saçım da açık dolaşırım normalde kapalıyım acaba daha mı şık giyğnmeliyim şal felan takıp sizler nasıl giyiniyorsunuz :) 

19 Cevaplar

+1 oy
önce (15,388 puan) tarafından
Ben özenli giyinirim misafir gelince. Başimida kapatırım. Sadece kadın misafir gelse bile kapatırım. Ev haliyle durmam asla. 
önce (2,826 puan) tarafından
Zaten sadece erkeğe değil bazı kadınlarda değişik olabiliyor göstermemek daha iyi. Kimisi gidip eşine birisine anlatırsa saçı şöyle vs o da günah
önce (15,388 puan) tarafından
Aynen bende öyle düşünüyorum. Bazı kadınlar kocalarına detayli anlatıyorlar. Ayrıca fotoğraf bile çekerler diye korkarım ben.
-Reklam-
+1 oy
önce (50 puan) tarafından
Misafir gelince ev haliyle karşılanmaz, edebe ters. İnsan kocasını bile ev haliyle karşılamamalı, kaldı ki misafir elin 50 kat yabancısı.

Misafirliğe gider gibi giyinilir, güzelce karşılanır. Ben böyle öğrendim.
önce (2,289 puan) tarafından
Kocamizi nasıl karşılamalıyiz
önce (4,737 puan) tarafından
Anaaa Alaska sen eski alaskamisin geri mi geldin:))
Evet, eski olanım :D
İnsan kocasına, göze hitap edecek şekilde ve temiz çıkmalı bence. Evet yeri geliyor en paspal halimizi de görüyor, en şık halimizi de. Ama misafir gibi elin 50 kat yabancısına süsleniyoruz da eşimize süslenmiyoruz ya, işte orada bir yanlışlık oluyor.
Adamın evde pis pasaklı ama dışarı giderken süslü olduğunu düşünsenize, insan böyle bir şeyi istemez. Ben isterim ki eşim benim için de süslü ve temiz olsun.
Bu şeye benziyor, misafir odası olan evler ve misafir için ayrı tabak çanak sahibi olmak. Buna da karşıyım çünkü benim evimde benden daha değerli hiçbir şey olmamalı. İnsan zaten her an misafir gelecek gibi evini, her an ölecek gibi de vücudunu temiz tutmalı.
önce (4,737 puan) tarafından
Çok sevindim canım geri gelmene bilgilerine ihtiyacımız var çünkü
Estağfirullah estağfirullah valla bundan sonra tövbeliyim, haddimi aşmam ben, sorulmadıkça konuşmak yok :D
önce (2,234 puan) tarafından
Benim süslenmeye pek vaktim olmuyor ne yazıkki iki çocukluyum okula koş eve koş yine bile pasaklı değilim ama çok da süslü olamıyorum maalesef :)
önce (2,289 puan) tarafından
Çocukla çok zor temiz ve süslü olmak . Çocuktan önce temizdim ama şimdi bi bakıyorum bebeğim ağzını üzerime sürüyor benim üstüme döküyor:)) olduğu kadar dikkat ediyorum ama süslenmiyorum da açıkçası. Rahata düşkünüm evde rahat giyinmeyi seviyorum.
0 oy
önce (429 puan) tarafından
Valla ben evde ilk defa gelen biri değilse şalvar kazak yazma takılıyorum :) 
Kaynanam da gelecek ama teyzesi çok gelmez bize :)
önce (429 puan) tarafından
O zaman sen nasıl rahat edeceksen öyle giyin :) pantolon tunik olabilir
0 oy
önce (2,263 puan) tarafından
Şal takmaya gerek yok bence ama bi başörtü alabilirsin önünden bağlamadan rahatça oturursun.

Ben şahsen esofmanla karşılayanları falan hiç sevmem kii doğru da bulmuyorum evime gelen herkes özeldir özen gösteririm özen beklerim
Bende öyle düşünüyorum canım şık olmak lazım :)
önce (2,263 puan) tarafından
Aynen öyle. Misafirliğe gittiğimde karşımda saçı başı dağınık, üstü başı yataktan kalkma gibi olan ev sahibiyle karşılaşınca daha kapıdan girerken mutsuz oluyorum :D
Aynen öyle canım eşofmanla da karşılanmaz tabi :)
0 oy
önce (6,533 puan) tarafından

Yazma takıyorum. Etek ve bluz giyiyorum :D 

Etek giymiyorum ben genelde pantolon :)
önce (6,533 puan) tarafından
E olsun pantolon giy üstüne tunik giy ama emziriyorsan zor olur :))))
0 oy
önce (3,874 puan) tarafından
Şal abartı olur 

Eşofman tişört eğer içlerinde erkek varsa ince bir hırka popoyu kapatacak şekilde yoksa devam 
0 oy
önce (50,952 puan) tarafından
normal ev hali iste esofman tshirt.
Eşofmanla karşılamam canım ben sonuçta bir misafir tunik pantolon giyerim genel de
0 oy
önce (352 puan) tarafından
Şal takıyorum gömlek pantolon giyerim 
Ben şal takmadım bunaldım valla koşturmaktan :)
0 oy
önce (103 puan) tarafından
Bende kapalıyım bazen tunik pantolan yada tunik etek tarzı şeyler giyiyorum değişiyor ama hep kadında olsak eşarbımi takmış oluyorum 
Kadınların içinde de pek kapatmam daralıyorum evin içinde misafir ağırlamaktan koşturmaktan daralıyorum :)
önce (103 puan) tarafından
Olabilir canım kendini nasıl rahat hissediyorsan:)
0 oy
önce (4,296 puan) tarafından
Sırf misafir icin kiyafetim var ..gerci 2 tane misafirim oluyor genelede ama olsun ..

Takım pantolon ve tişört 
Ben ne olsa giyiyorum tunik pantolon genel de
0 oy
önce (1,620 puan) tarafından
Ev haliyle karsılamamak lazım bence. Tunik pantolon gayet güzel. Erkek yoksa hafif saçını düzlestirip ufak bir makyaj. Çok hafif hepsi tabi abartmadan ben öyle yapıyorum canim
Ben kapalıyım canım erkek olursa da şal takıyoruz tabi :)
0 oy
önce (18,864 puan) tarafından
Kadınlar gelecekse açık dolaşabilirsin. Ben genelde tunik pantolon giyiyorum. Başımı da orterim. 
Kadınlar vardı canım kadın olunca saçım açık dolaşıyorum ben daralıyorum yoksa :)
0 oy
önce (1,530 puan) tarafından
Boydan elbise giyerim, ya da tunik pantolon giyerim çeyizden iğne oyalı tülbent takarım :)
Tülbent çok severim ama takamıyorum daralıyorum hemen kadın olunca şal takmam :)
0 oy
önce (1,630 puan) tarafından
Samimi olduğum insanlar gelecekse güzel bir eşofman takımı giyerim, yeni tanistigim birileri gelecekse pantolon tunik giyerim, sadece kadınlar gelecekse saçımı ya duzlestiririm ya da masa falan yaparım, erkekler de gelecekse turbanimi yaparım. 
İnsanına göre diyorsun yani :)
0 oy
önce (601 puan) tarafından
Kapaliysam arada geliyorsa şal yaparım makyaj yaparım 
Makyaj yapmadım valla :)) gerçi yapmaya zamanım kalmadı bebiş olunca
0 oy
önce (2,320 puan) tarafından

Genelde rahat ama şık bişeyler giyerim erkek yok ise tabi ki sonra yazma takarim ama boynumu kapatmam başımın üstünde öyle gelişi güzel atarım :D

Kadınların yanında asla kapatmam kafamı daralırım :)
0 oy
önce (590 puan) tarafından
Çok yabanciysa şal yaparım ama aile içinden biriyse güzel giyinir normal yaparım başımı rahat servis yapabilmek için canım 
Aynen öyle servis yaparken ağırlarken felan beynim yoruluyor panik oluyorum çok :))
0 oy
önce (123 puan) tarafından
Üsturuplu...
Üsturuplu ön sırada zaten canım ben şık mı yoksa baştan sağma özensiz mi giyinirsiniz demek istedim
0 oy
önce (8,481 puan) tarafından
İyne oyası dane altıma pantalon üstüne tünik genelde bizim burda böyle giyiniyo ev hali bir yere giderken bazen iyne oyası bazen şal yaparım
Aynen canım ama ben ev içinde kadınların arasında şal takmam :)

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 364 göst.
22 Mart 2023 Moda kategorisinde YagizinAnnesi (128 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 368 göst.
9 Ekim 2024 Moda kategorisinde Seymasy (110 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 494 göst.
20 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Eda1 (157 puan) tarafından soruldu
+1 oy
29 cevap 621 göst.
16 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,691 puan) tarafından soruldu

405,685 soru

12,156,066 cevap

36,591 kullanıcı

...