0 oy
221 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (79 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Brokoli corbasını yaptim kızlar fena degil ama siz baska nesini yaparsınız 

15 Cevaplar

0 oy
(4,497 puan) tarafından
Ben yağda un kavuruyorum üzerine dopradığım brokolileri atıyorum biraz kavurup kaynar suyunu ekliyorum. İçine birazda süt atıyorum krema yerine güzelce kaynatıp robottan çekiyorum güzel oluyor daha dün yaptım :D
(79 puan) tarafından
Sadece onumu patates havuc sogan katmıyormusunuz
(4,497 puan) tarafından
Yok katmıyorum :) sizin yaptığınız sebze çorbası oluyor
(4,497 puan) tarafından
Buharda haşlayıp zeytinyağı, limon,tuzla karıştırıp salata gibi yiyorum. Birde salçayı yemeğini yapıyorum eşim seviyor
(79 puan) tarafından
Tarifi oyleydi az kattım da bidahaya bende katmim ;)
(4,497 puan) tarafından
Benim baktığım tariflerde tek brokoli var canım :) ben aşçılık eğitimi alırken de sadece brokoli atıyorduk. Tariften tarife değişiyor
-Reklam-
0 oy
(8,021 puan) tarafından
Salatasını yapıyorum eşim sevmem yemem dedi ama çok beğendi. 
0 oy
(1,888 puan) tarafından
Brokoli ve karnabaharı azıcık haşlarım süzerim üzerine sarımsaklı yoğurt biraz da pul biber kızdırırım o şekilde yerim çok da güzel olur
0 oy
(1,017 puan) tarafından
yoğurtu salatasını, kızartmalı yumurtalısını, sebze gratenlisini ve çorbasını yapıyorum ben
0 oy
(7,921 puan) tarafından

Haşlayıp salatasini yapardım 

0 oy
(1,425 puan) tarafından

image

galiba cuk oldu et sote yanına haşlama brokoli üzerine sarımsaklı yoğurt ve nane pul biber yağ yaktım edimede limonlu zeytinyağlı brokoli yaptım 
0 oy
(195 puan) tarafından
Fırın da yaparim bende çok severim patetes kusbasi doğranmış tavuk taneli sarimsak biraz domates karnabahar brokoli  üzerine bı kasede hazırladığım sosu ( salça kimyon karabiber yağ yoğurt tuz kekik ) karmalar tepside fırınlarım harika oluyor 
0 oy
(4,342 puan) tarafından
Yoğurtlu salatasini çok seviyorum havuçla birlikte
0 oy
(2,832 puan) tarafından
Ben haslayip sarimsakli yogurt yapiyorum oyle yiyorlar sevmiyorlar baska turlu
(79 puan) tarafından
Bende keske oyle yapsaymısım corbasını sevemwdik
0 oy
(1,267 puan) tarafından
Buharda haşlayıp yoğurt lu limonlu salatasını severim bir tek
0 oy
(817 puan) tarafından
Brokoliyi haşlarımkucuk küçük dograrim

Havucuda rendeleyip az yağda öldürürüm 

Sonra mısır kornişon turşu sarımsak yoğurt mayonez karıştırın harika olur
0 oy
(637 puan) tarafından
Dümdüz haşlayıp üzerine biraz zeytinyağı limon ve sumakla sos hazırlıyorum.  Offf miss
0 oy
tarafından
Ben en cok salarasini seviyorum ams her turlu yerim corbasini da severim salcali yemegini de firinda da yerim ay askim brokoli bayilirim missss 
0 oy
(2,951 puan) tarafından
Brokoli karnıbahar karışık haşlarım üzerine ayrı bi kasede sarımsak limon yağ tuz karıştırır dökerim balığın yanına falan süper gidiyor
0 oy
(1,805 puan) tarafından
Hasladiktan sonra: sarimsak, limon, tuz, zeytinyağı karıştırıp üzerine dökerim. Nar ile çok yakışıyor bir de çiğ pancar rendeleyince çok güzel oluyor evdeki malzemelere göre değişik değişik yaparım. Baharatlayip firinlayinca yine yoğurtla güzel oluyor daha sağlıklı firinlandigj için 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 123 göst.
7 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Oglumalis (1,134 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 64 göst.
30 Mart 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 86 göst.
0 oy
2 cevap 311 göst.
4 Şubat 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cnsuuu (382 puan) tarafından soruldu

409,903 soru

12,323,826 cevap

39,048 kullanıcı

Kategoriler

...