Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Kırkım Sürecinde Kayınvalidenin Ziyaretlerini Nasıl Yönetebilirim?
0
oy
219
göst.
9 Aralık 2024
Aile & Aşk
kategorisinde
SehribanGorel
(
115
puan)
tarafından
soruldu
Kırkım boyunca kayınvalidemin bna gelmesini istemedim bazı gecerli sebeblerim var kendimce bu konuda licleyen olabilir torunu oğlunun evi diye ama bn kovmadım hic gelmesinde demedim sadece kırkım boyınca gelmesini istemedim. Onu istemiyorum diye her hafata bi şeyler bulur yada kocasına söyler bı balık haftası yaparlar bi lahmacun yada akraba cocuk görme diye diye sürekli gelir ve bn gerçekten de cok sıkıldım hasta lohusa gece uykusuzluğuyla onlara hizmet etmeye ya gerçekten halden anlamıyor hic cocuk doğurup bakmamiş gibi.
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
6
Cevaplar
0
oy
9 Aralık 2024
Prensesimmm1
(
2,434
puan)
tarafından
cevaplandı
Tepkinizi tam koymamışsınız anlaşılan o da dikkate almamış, tamam gelebilir ama şahsen bende istemezdim balık falan , toparlandıktan sonra herşey zamanla yapılır zaten sık boğaz edilmeyi sevmem hiç
9 Aralık 2024
SehribanGorel
(
115
puan)
tarafından
yorumlandı
Dikkate almiş. Normal günlerde olsaydı her gün evimde. Bi anda ayağını kestim diye oda sürekli kocasını arartırır biliyor kayınbabamı kırmayacağımı bu hafta şunu yapacaz bunu yapacaz diye sürekli hafta da bir geliyor gelmesini gectim onlara gene hizmet etmek helede uykusuz vucut yorgunluğuyla kendileri ssabaha kadar fosur fosur uyuyorlar.
9 Aralık 2024
Prensesimmm1
(
2,434
puan)
tarafından
yorumlandı
O zaman sen oraya git çocuğunu da al kucağına durmuyor de birazda o iş yapsın:)
9 Aralık 2024
SehribanGorel
(
115
puan)
tarafından
yorumlandı
Gidemem cocuğun beşiği yok diğer bi cocuğum daha var 1.5 yaşında ikisiyle inmek onlara gitmek imkansız.
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
9 Aralık 2024
Baby boyumm
(
129,628
puan)
tarafından
cevaplandı
direk rahatsiz oldunu soyle ve huzura er
9 Aralık 2024
SehribanGorel
(
115
puan)
tarafından
yorumlandı
Ya eşim bn annesini kabul etmiyorum diye nasil kırılmış. Sürekli anneme cok kötü davranıyorsun onlar geliyor diye yüzün mahkeme duvarı oluyor diye bni bastırmaya calişiyor deminde aradı babam balık yapmiş yermisin getireyim dedi olur dedim sonra gene aramiş salatayı bol yap onalr balığı alıp gelecekmiş diyor yani emri vaki yapıyorlar.
9 Aralık 2024
Huptirik
(
2,588
puan)
tarafından
yorumlandı
De ki baligida getirme naparsan yap ben yorgunum yatacam uyuyacam,basim agrio de. Aaa ben daraldim okurken. Anne cocuga bakacam ben salatayi bi zahmet yapiver de
9 Aralık 2024
terslale
(
3,186
puan)
tarafından
yorumlandı
Ne kadar büyük terbiyesizlik ama ya. İnsan halden anlar biraz olsun. Bu kaynanalar niye böyle anlamıyorum anlamayacağım. En büyük duam kötü kaynana olmayayım iyi olayım aklı başında. Kız hizmet etme bırak eşin yapsın yani sıkma kendini yorma bu kadar
9 Aralık 2024
SehribanGorel
(
115
puan)
tarafından
yorumlandı
Yeminle dün geceden sabahladım hic uyuyamadım hic. öyle başım ağrıyor eşime dedim o kadar uykusuzum mesaim yok gelecem dedi gelsinde 1 saate olsun uyuyayım dedim birden balık cıktı bn dedim uykusuzum dişim ağrıyor hafta sonu yapsaydık bna git uyu bn ilgilenirim diyor ya onlaeın sesinden kalabalığından nasil uyuyacam hafta da bir geliyorlar odaya nasil kapanabilirim gelmeyin demek cok mu zor
9 Aralık 2024
diziden kurgu
(
49
puan)
tarafından
yorumlandı
kapan odaya sakın çıkma uyumasan bile anlasınlar
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
9 Aralık 2024
Huptirik
(
2,588
puan)
tarafından
cevaplandı
Gelecegiz dediginde, anne cok uykusuzum baska zaman yapin, ya da sizde yapin biz gelelim de. Hic halim yok kisura bakma de uste cik
9 Aralık 2024
SehribanGorel
(
115
puan)
tarafından
yorumlandı
Yaw her şey kocada bitiyor halden anlasaydı şuan caresizce burda kendimi bulmazdım diyorum lohusayım hastağa acığım bi gecsin yine gelsinler yine hizmet ederim ama işte
9 Aralık 2024
Huptirik
(
2,588
puan)
tarafından
yorumlandı
Gercekten geldiklerinde cocuga bakayim de odana gir yat. Sorarlarsa yoegundum uyumusum de
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
9 Aralık 2024
EmreYaren
(
926
puan)
tarafından
cevaplandı
Off bıktım bu düşüncesiz kaynanalardan ana meraklısı kocalardan annelerini melek görenlerden.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
9 Aralık 2024
Cansuklns
(
499
puan)
tarafından
cevaplandı
Ayyy kısa ve net bende istemiyorum hatta hastaneye gelmesini bile istemiyorum çocuğa mamayi dayadı emzirirken sütünmü var emziriyorsun bilmem ne psikolojimi bozdu istemiyorum ya net yani şuan yazdıklarınızı okumadan yaziyorum bende istemiyorum ama benim tavrim net Uzak soğuk duruyorum inşallah anliyordur
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
9 Aralık 2024
Karkuresi
(
952
puan)
tarafından
cevaplandı
Lincleyenler kendi kaynanasını ağırlasin her gün
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
+2
oy
5
cevap
63
göst.
Oğlumun Tükürme Davranışını Nasıl Yönetebilirim?
1 gün
önce
Aile & Aşk
kategorisinde
terslale
(
3,186
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
2
cevap
98
göst.
İlk Doğum Heyecanı: Normal Doğum İçin Açılma Sürecini Nasıl Yönetebilirim?
8 Aralık 2024
Sağlık-Diyet-Spor
kategorisinde
Mevs
(
182
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
20
cevap
461
göst.
Kızımın Komşuya Gitmesini İstemiyorum, Bu Durumu Nasıl Yönetebilirim?
9 Kasım 2024
Diğer
kategorisinde
Hiros4434
(
484
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
5
cevap
118
göst.
Kızımla İletişimde Sorun Yaşıyorum, Kızgınlık ve Yorgunluğu Nasıl Yönetebilirim?
23 Ekim 2024
Diğer
kategorisinde
Minnoşun Annesi ❤️
(
2,673
puan)
tarafından
soruldu
408,413
soru
12,270,537