+1 oy
441 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (304 puan) tarafından
Kızlar o kadar sinirlerim bozukki eşim öyle gezmeyi gezdirmeyi seven bir insan değil sihirli dışında kuzenimin dugunü var bizde araç yok baban götürürse gideriz babana söyle dedi babam kabul etti neyse surda iki gün kalmış kaynanam alt katımda oturuyor iki tane görümcem var biri sınava hazırlanıyor neyse ben büyük görümceme yazdım müsade istedim cocukları bir saatliğine bırakıp çarşıda işim vardı neyse bu tamam dedi bende cocukları indirdim kucak görümce duşta idi küfür kıyamet büyük görünceye bağırıyor büyük görümce sen onun kusura bakma dedi bende benle alakalı olmadığını düşündüm bunlar ben niye cocukları bıraktım diye dalasmıslar neymiş ders calısıyormus ya zaten ben evlerine bile ugramıyorum bu muhabbeten acil olmasa bırakmazdım ben çıktım gittim geldim bisey yoktu eşim geldi oraya uğradı kavga kıyamet beni bahane etmişler cocuklar durmamıs ders calısamamıs diye esım geldi bana kızdı ders olsun sana bir daha tek gitmezsin dedi ne varmış dedım tek gitmemde zaten ona da takıklar esımıde doldurmuşlar nedir cektiğim bes yıllık gelinim ben yeni değilki beni bahane ettiler birbirlerini yiyorlardı zaten esıme dedım geçende gittim ben haberin vardı o zaman çocuklarla gittin bundan sonra tek gitme dedi düğüne gitmeyide iptal etti işlerim sıkışık babana öyle söyle dedi bahanesi bu biz ilk defa böyle bir yere gidecektik nasıl kursağımda kaldı görümcelerimi aradım biri zor bir gün geçiriyoruz sonra konuşalım dedi bende abin benim yüzümden olmus dedi dememe kalmadı senlemi ugrascam kapat dedi üstüme kapadı bende ikisinide sildim her yerden aramız iyidi ama gülen yüzüme alışmışlar bitti bende babamı arayıp işi sıkışık esıımın size zahmet olmasın dedim babam anlayışla karşıladı sorum su aileme bahsetsemmi bu durumu sonuçta eşimin ailesiyle konuşmayı dusunmuyorum 

13 Cevaplar

+5 oy
(408 puan) tarafından
Eşin de bahane aramış ne biçim insanlar ya sanki her dakika ders çalışıyor küçük yılana bak sen idare edememiş mi 1 2 saat
(304 puan) tarafından
İkisinide dövdü çünkü hıncını benden böyle cıkarıyor yılan bunlar yılan
(408 puan) tarafından
Kim dövdü asko
(304 puan) tarafından
Eşim iki görümceyi dövmüş kavga etmişler ikisi esımde ıkısınk dovmus
(408 puan) tarafından
Ay ellerine kollarına sağlık eşinin canım
(304 puan) tarafından
Kendi b.klarına beni bahane etmişler benim yüzümden olmus yalan ben girdiğimde kavga ediyorlardı allahlarından bulsunlar Allaha havale ettim bunlarla baş olmaz
(408 puan) tarafından
Beyinsizler kac yaşındalar bunlar
(304 puan) tarafından
25 23
(408 puan) tarafından
Eşşek kadarlar 3 yaşında çocuk gibiler
(304 puan) tarafından
Kız evet ben enson 5 yasında falan kardeşimle böyle tartısmısımdır
(408 puan) tarafından
Allah'm akıl fikir versin
-Reklam-
+3 oy
(60 puan) tarafından
bu kadar densiz bi karaktere sahip görümcen 40 yıl ders çalışsa yine bi baltaya sap olamaz.Ailenede tabiki bahset neden kendini ezdiriyosun anlat durumu gerekirse eşinle baban konuşur 
(304 puan) tarafından
Hiç bir halta yaramaz eşim hep kendi tarafını tutar babamı huzursuz etmek istemiyorum ama bitti mesafe koyuyorum takmışlar niye tek gittim sanki fahşeliğe gittim
(60 puan) tarafından
rabbim akıl fikir versin eşinede kardeşlerinede her ne olursa olsun çocuklarını kimseye bırakma bundan sonrada canım zorlanarakta olsa her işini kendin hallediceksin malesef insanlar buna zorluyor
(304 puan) tarafından
Yemin ederim bugun evdeler diye bıraktım Allahını işi aslında ben cocukları götürcektim planım o sekıldeydı bunlarda işe gidiyor normalde baktım evdeler havada çişeliyor cocukları perişan etmiyim dedim esımde fırtına da kopsa kendinle götür dedi
+2 oy
(1,385 puan) tarafından
kapat dedigi an inerdm asagi gorurdu benmle nasl ugrasilirmis numarayi silmekle olmuyo git kavga cikar sende seni huzursuz ediyorlarsa aynisini yap
(304 puan) tarafından
Bağırdım evden duymustur seytanlar diye köpekler dedim esımede dedım sende cocuklarda bir daha gitmeyecek alısmısşar güzel gülen suratıma bitti ama ben Allaha cok inanırım öyle ah ettimki iki yakaları bir araya gelmesin ben dün gece bile hayal kurdum insan eşiyle sıradan bir düğün için hayal kurar mı kurdum işte o kadar hasret bıraktılar
+1 oy
(232 puan) tarafından
Selamünaleyküm evet çok haksızlık yapılmış sana hem eşin hemde görşmceler tarafından ama sabırlı olun ailenize söylemeyin olay büyümesin sakin kalın eşinize de tek kelime etmeyin o gelsin sizden özür dilesin dua edin Allah dönüp dolaştırıp hakkınızı yerde koymayacaktır.. 
(304 puan) tarafından
Bu gece yatsıya oturcam ağlaya ağlaya duamı edicem Allah jakkımı bırakmasın
+1 oy
(160 puan) tarafından
Sevgi kardeş ben olsam o görümceye ağız burun dalardim bidaha ölüsü bile olsa gitmem
(160 puan) tarafından
Tehlikeli tipler en guzl muhatap olmamak tanimizdan gel en güzeli
(304 puan) tarafından
Öyle yapcam bende bitti ben hep konuşarak sorunların hallolucagına inanırdım eşimde dolduruyorlar tek cıkmısım diye sanki ben namussuzum diğer ettim bunlarla konuşmuyor her yere gidiyor iyi yapıyor bunlara
(160 puan) tarafından
Kaç yaşlarında iki örümcek görümceler
(304 puan) tarafından
Biri26 biri 23
(160 puan) tarafından
Bosver uzak durun
+1 oy
(2,412 puan) tarafından
Yorumunu gördüm ikisini birden dövmüş zaten büyük neysede küçüğe iyi olmuş inşallah bu kadar derse karşılık bi halt olur malooo (olmica kesin bu arada o kalple zor) neyse ailene bahsetme ben herseyimi anlattım şimdi ailem yeri geldi mi lafını esirgemiyor mutlu bile olsam bilmem kaç yıl önceki anladığım şeyi yüzüme vuruolar o yüzden anlatma esin iyi yapmış kapat konuyu bosver
(304 puan) tarafından
Kız büyük bile nefret etti küçükten eşim beni dinlemiyor dinlese kavga etmelerinin sebebi ben değilim ben cıkarken bile küçük buyuge üniversite okudunuz meslek sahibi olamadın diye söyleniyordu bunlar düşman gibi kavga ediyor bizimde kardeişimz var bu ne ya
(2,412 puan) tarafından
Aile apartmanı zor gülüm ya ben de o b..kun içindeyim iki bekar görümce var kavga değil de biri Allah var iyi diğeri anasıyla beraber şeytan evimin huzuru yok bıktım anlican uzak dur mesafeni koy çocuğunu falan birakma valla millet kafayı yemiş
+1 oy
(304 puan) tarafından
Akıl verecek olan var mı
0 oy
(304 puan) tarafından
Kızlarr cevap veirirmisnizz 
0 oy
(798 puan) tarafından
Esinle o düğüne gitmen sart mi ben olsam eşime eğer işin varsa babamlarla giderim gelirim de eşinde senle gelir belki konuş onunla ayıp olur kuzenim de seninkide olursa seninkine de gitmeyiz de  
(304 puan) tarafından
Şimdi eşim gelmiş ben haksızmısım gibi benle konuşmuyor sanki ben git kardeslerini döv demişim
(798 puan) tarafından
Aman boşver ailesi için sana bunu yapıyorsa sen o düğüne gitmeye çalış emin ol sonra daha kıymetli olcan
0 oy
(43 puan) tarafından
O düğüne babamı çağırır habersiz giderim ve gelmem canım yazık valla
0 oy
(21 puan) tarafından
Zaten 7/24 Nefes almadan Zaten ders çalışıyor değil mi? Zeka Küpüm akıl küpüm. Çok ayıp ya. Gerçekten çok ayıp. Yani eşinde boktan yere sana kızmış açıkçası Bu insanlar aranana mesafe koymak senin işin en iyisi olacak diye düşünüyorum. Kusura bakmasınlar. Ellerinden şimdiki gençlerin akıllı telefon düşmüyor. Sürekli bir internetteler senin çocuğuna bir iki saat bakmak mı zora geldi? Ayrıca kendileri de hala olmuş oluyor bakarsan.
0 oy
tarafından

Kız eltini dovmusler ne cesaret mirtip bunlar :D ay arsız dediğin böyle oluyor demek bu yaşta kavga ediyorlar . İnşallah bı b***olmazlar . 

0 oy
(928 puan) tarafından
Sınava calistigini bile bile birakmaman gerekirdi insanlar tahammül edemezler sınav stresi bsska bisey

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 313 göst.
2 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Tulaysarican (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 294 göst.
9 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Milena16Miran (7,155 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 118 göst.
12 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Su1880 (138 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 114 göst.