0 oy
184 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (609 puan) tarafından
Hayırlı akşamlar kızlar, hafta sonu kayınvalidem e gittik. Eşim sık gider ama ben 4 ayda bir anca giderim hem iki bebeğim var hemde mesafe 2 saat sürer. Eşimde bana rahat etmiyorum diye ısrar etmez . Uzun süreden sonra ilk defa gittik her gittiğimizde mutlaka bir komşusu vardır onu çağırır istetmiyiz istemezmiyiz sormaz , her gittiğimide mutlaka hemen beklentiye girer diyorki kızım 2 yaşında yazın gönder kalsın benim yanımda ama bunu sadece bu sefer söylemedi ne zaman gitsek söyler, benim oğlan 10 aylık, oğlanla daha iyi ilgilenirsen der aslında beni düşündüğü için değil kendj kızımı kendine alıştırmak istiyor, onuda anlıyorum torunu özlüyordur ama bıraksada ben ona teklif etsem , yardım etsem . Zaten ayda alemde bir gidiyorum ondada hep aynı ısrar. Cevap vermiyorum onaylamıyorum öylece susuyor. Yada iki gün orada kalalım hemen gelirsinjz buraya yerleşirsinjz beraber iş yaparız der yani köy yakın orada köy işleri. Hani azıcık ben onunla sohbet muhabbet edeyim anında hayaller kurar çocuk gibi sevinir. 15 senelik evliyim 15 senedir hep böyle , kayınvalidem iyidir sonuçta kocamın annesi saygım sonsuz ama bu beklentileri yüzünden hiç gidesim gelmiyor. Allah kayınvalidesi yakında olanlara yardım etsin çünkü gerçekten oğlu evlenince sanki kendilerine eş almış gibi hissettiriyorlar. Her niyeyse her gittiğimizde kendimi kocamla değilde kaynanamla evli gibi hissediyorum. 

5 Cevaplar

0 oy
(609 puan) tarafından
Yada orada bir arkadaşımıza gidelim o da peşimize takılır yani orada yaşasam heralde bir çocuğumda o olacak gibi.
-Reklam-
0 oy
(4,308 puan) tarafından

Yanlış anlama ama kötü birşey göremedim dert edecek 

(609 puan) tarafından
Dert değil zaten Canım ama her seferinde fazla beklentiye giriyor , hayaller kuruyor . Misal 3 gün kalcak olalım ooo artık hep burada kalcaklar oluyor . Kızım kalsın istiyor kalsa hep orada kalcak bizimle burada yaşıyacak der orada burada
(609 puan) tarafından
Kötü değil sadece beklentileri beni yoruyor.
0 oy
tarafından
Senin kaynana benim kaynana bacim kotu niyetli degil ama iyi niyrti de fazla ya bi insani kendi haline birak bakalim karsi taraf istiyo mu bosver cok gitmiyomussun zaten israr da etmiyo esinde arkandaysa takilma derim 
(609 puan) tarafından
Onun bu beklentileri benj o yüzden sıkıyor, yani bıraksada günümüzü yaşasak sadece .
tarafından
Biliyorum durumunu canim valla oyle kaynana cok zor seni brn anlarim herseyin fazlasi zarar oldugu gibi bununda zarar insan boguluyo
(609 puan) tarafından
Hayat zaten yeterince zor çocuk yetiştirmek , birde onlar üstüne ekliyor gibi oluyorlar.
tarafından
Ablanla naptin duzeldi mi
(609 puan) tarafından
Ablamla aramız iyi ama ben biraz kendi kabuğuma çekildim o da bunun farkında. Aslında birazda kırgın olduğum için çektim kendimi ben bu kadar yorgun ve yardıma ihtiyacım varken bana yardımcı olmak yerine çok başka şeylerle benim enerjimi tüketmesinden yoruldum. Belk bende ondan bir beklenti içine girdim ama o yapmak istemedi. Hep bir bahane sundu bende artık kendime döndüm .
0 oy
(44 puan) tarafından
Kötü niyetli değil ama bizim istediğimiz gibi de değil. Benim kayınvalidem de aynı eminim oğlum büyüyünce bizde bırak demeler başlayacak ama ben bu konuda netim. Yani torun sevgisi elbet anlıyoruz ama bizimde evladımız bazen onların ilk torunu sevincini kirmayayim diye sanki benim heveslerim heyecanlarım kırılıyormuş gibi hissediyorum.
(609 puan) tarafından
Tamda anlattığın gibi Canım kötü niyet yok fakat sınırlarımıza saygı göstermiyorlar.
0 oy
(884 puan) tarafından
Kadın özlüyordur ya.. Benim de annem öyle, Allah'ım yani maşallah tabi ama o kadar düşkün ki kızıma, onu görünce heyecandan herşeyi unutur. Birlikte dışarı çıkıcaz mesela, çocuğun beresini unutmuş ayakkabısını unutmuş :) Tamam bazen fazla geliyor ama çok da tatlı bence bu kadar sevmeleri. Kayınvalidenizde de kötü birşey göremedim ben, hatta sizi çok seviyor bence. 
(609 puan) tarafından
Canım kötü demedim zaten , sadece yeterince yoruluyorum özelliklede kafam çok yoruluyor, onun da bu fazla beklentilerine tahammül edemiyorum. Belki çocuklarım büyük olsa hiç umursamazdım. Hani zaten ufak çocuklarım onlara laf anlat birde kayınvalidemin böule beklentilere girmesi yoruyor. Bakma çok gitsem samimj olsam daha ne beklentilere girer anlatamam
(884 puan) tarafından
Biliyorum çünkü benzerini yaşıyorum. Yorucu oluyor evet. Allah'tan çok sık görüşmüyorsunuz

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 258 göst.
17 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Baharcancaz (41 puan) tarafından soruldu
+1 oy
18 cevap 496 göst.
16 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Glstanbeste (300 puan) tarafından soruldu
+1 oy
53 cevap 1,924 göst.
22 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Leylaaaaaa (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 450 göst.

408,402 soru

12,270,129 cevap

37,571 kullanıcı

Kategoriler

...