Hayırlı akşamlar kızlar, hafta sonu kayınvalidem e gittik. Eşim sık gider ama ben 4 ayda bir anca giderim hem iki bebeğim var hemde mesafe 2 saat sürer. Eşimde bana rahat etmiyorum diye ısrar etmez . Uzun süreden sonra ilk defa gittik her gittiğimizde mutlaka bir komşusu vardır onu çağırır istetmiyiz istemezmiyiz sormaz , her gittiğimide mutlaka hemen beklentiye girer diyorki kızım 2 yaşında yazın gönder kalsın benim yanımda ama bunu sadece bu sefer söylemedi ne zaman gitsek söyler, benim oğlan 10 aylık, oğlanla daha iyi ilgilenirsen der aslında beni düşündüğü için değil kendj kızımı kendine alıştırmak istiyor, onuda anlıyorum torunu özlüyordur ama bıraksada ben ona teklif etsem , yardım etsem . Zaten ayda alemde bir gidiyorum ondada hep aynı ısrar. Cevap vermiyorum onaylamıyorum öylece susuyor. Yada iki gün orada kalalım hemen gelirsinjz buraya yerleşirsinjz beraber iş yaparız der yani köy yakın orada köy işleri. Hani azıcık ben onunla sohbet muhabbet edeyim anında hayaller kurar çocuk gibi sevinir. 15 senelik evliyim 15 senedir hep böyle , kayınvalidem iyidir sonuçta kocamın annesi saygım sonsuz ama bu beklentileri yüzünden hiç gidesim gelmiyor. Allah kayınvalidesi yakında olanlara yardım etsin çünkü gerçekten oğlu evlenince sanki kendilerine eş almış gibi hissettiriyorlar. Her niyeyse her gittiğimizde kendimi kocamla değilde kaynanamla evli gibi hissediyorum.