0 oy
238 göst.
Diğer kategorisinde (3,576 puan) tarafından
Ayın 14'ünde İstanbul'a gideceğim ilk defa uçak yolculuğu yapacağım için bilmiyorum şimdi girdim online check-in yapmak istedim ama koltuklar ücretli çıkıyor. Havalimanında yapılan checkin ücret alınıyor mu

8 Cevaplar

0 oy
(14,431 puan) tarafından
onlineda ücretli, havalimanında ücretsiz 
(3,576 puan) tarafından
Tamam canım çok teşekkür ederim
(14,431 puan) tarafından
ayrıca havalimanında istek üzerine pencere kenarı da isteyebilirsin
(3,576 puan) tarafından
Evet öyleymiş ama ben ilk uçuşum olduğu için cam kenarından korkarım ya
(14,431 puan) tarafından
sen bilirsin ama izlemek çok keyifli
-Reklam-
0 oy
(4,746 puan) tarafından
Koltuk ücretini atla x işaretine bas, öyle işlemi yapabilirsin. Ücretsiz canim. Yukarıda onlindan ücretli yazmışlar ama ücretsiz sana otomatik koltuk atıyorlar. 
(3,576 puan) tarafından
Ben şimdi yapayım mı yani onu
(4,746 puan) tarafından
Evet  acilmisa yapabilirsin canim
(3,576 puan) tarafından
Peki sonradan oturacağım koltukları havalimanında mı belirleyecekler
(4,746 puan) tarafından
Yok canım, sen check in işlemi şimdi yapabileceksen sistem sana otomatik koltuk veriyor, ekranda çıkıyor zaten.
0 oy
(127 puan) tarafından
Havalimaninda ücretsiz canm 
(3,576 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(21 puan) tarafından
Tatlım uçuşa son 24 saat kala online check-in işlemleri başlar. Online check-in de  herhangi bir koltuk da olsa olur. Benim için fark etmez dersen son 24 saat kala girdiğinde linke bastığında çekimini yapabilirsin. Sana otomatik olarak atıyorum. H15 A22 gibi sana otomatik kendisi bir koltuk atar Ama eğer sen çekinin de kendin koltuk belirlemek istersen o zaman o ücretli olur. Havalimanında illa check-in yapmak zorunda değilsin.son 24 saat kala yaparsın zaten SMS ile sana dijital bilet atıyor lar 
(3,576 puan) tarafından
Peki ben havalimanında hem kızıma hem kendime yan yana alabilirim değil mi kızım 2,5 yaşında çünkü yani nerede istersen o koltuğu verirler mi
(21 puan) tarafından
Şöyle ücretli şekilde ancak yan yana alınır bilete ek olarak bir ücret öderseniz. Yoksa online check-in otomatik olarak kızınızı belki a12 koltuğa sizi b23 örneğin atabilir. Sizin aynı denk istiyor sanız ek ücret ile koltuk seçersiniz.
0 oy
(2,866 puan) tarafından
Uçuştan 24 saat önce internette check-in sistemi açılıyor ordan check-in işlemi yaptığında sistem sana otomatik ücretsiz koltuk seçiyor sen o koltuğu istemezsen ücretli koltuk alabiliyorsun ya da direk check-in işlemini havalimanından da yapabilirsin ordan da aynı şekilde sistem otomatik koltuk seçiyor 
(3,576 puan) tarafından
Biletime baktım çekin yap diyor ama daha 3-4 gün var çıktı ama
(2,866 puan) tarafından
Bileti hangi siteden aldıysan onları arayıp bilgi alabilirsin normalde 24 saat kala açılır da
0 oy
(345 puan) tarafından
Canım uçuşa son 24 saat kala check-in yapabiliyorsun ayın 14 ise uçuş 13 ünden sonra bak yap ben hep öyle yapıyorum daha 5 gün varmış yapamazsın ki şimdi 
(3,576 puan) tarafından
Baktım yapılıyor ama bence riske atmayıp orada yaptırayım çok uzun sürüyor mu acaba orada
(345 puan) tarafından
Hayır sürmez canım birkaç dakikanı alır uçuş saatinden 2 saat önce havaalanında olman iyi olur
0 oy
(5,864 puan) tarafından
Son 24 saat içinde onile yapın o zaman ücretsiz oluyor 
0 oy
(157 puan) tarafından
O ne  ilk defa duydum 
(3,576 puan) tarafından
Uçağa binmeden önce oturacağın koltuğu belirliyor ve onaylıyorsun

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 183 göst.
20 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Ayse1nur. (38 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 103 göst.
+1 oy
5 cevap 166 göst.
6 Ağustos 2023 Tatil-Seyehat kategorisinde Ht (2,395 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 105 göst.
18 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde kubraugur (2,528 puan) tarafından soruldu

414,282 soru

12,467,733 cevap

46,966 kullanıcı

Kategoriler

...