0 oy
99 göst.
Kültür-Sanat kategorisinde (360 puan) tarafından
İyi geceler hanımlar müze kart almayı düşünüyorum ama nerelerde geçerli bu kartlar ( istanbul için) birde kaç defa kullanim hakkım var 11 yas çocuk içinde alınıyor mu? Bilgi verirmisiniz bilenler varsa aramizda

3 Cevaplar

0 oy
(5,291 puan) tarafından
Müzekart uygulamasını indirip görebilirsin canım :) 
(5,291 puan) tarafından
Müze kart kullanımı 1 yıl sınırsız 11 yaş çocuk için de alınıyor diye biliyorum
(360 puan) tarafından
Öyle uygulama varmiymis;)) ben geride kalmışım hemen bakayım teşekkür ederim
(5,291 puan) tarafından
Mesela Pamukkale ye gittik biz giriş ücreti 700 TL idi müze kart ile bedava girdik :D yıl içinde de sayısız yere girdik
(360 puan) tarafından
Yaaa süpermiş oraya çok gitmek istiyorum inşallah nasipolur gitmem:)
-Reklam-
0 oy
tarafından
müze kart 1 sene geçerli. 60 tl ücreti var. müze kart uygulamasını indirip oradan alabilirsin.

hangi müzelerde geçerli orada yazıyor. hepsine tek tek giriş ücreti ödemektense tek seferde 60 tl ödeyip ülkedeki bütün müzelere girebiliyorsunuz, bakanlığa ait olanlara. öğrenci müzekartı da oluyor ama onu gişeden almanız gerekebilir 
tarafından
geçen gittim, İstanbula. dolmabahçe sarayına selamlık kısmında müze kart geçerli değil ama harem kısmında geçerlymiş. sanırım topkapı sarayında da benzer durum var
(360 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim  uygulamayi indirip bakayim hemen:)
0 oy
(3,081 puan) tarafından
Bizde eşimle beraber aldık bir yıl Türkiye’nin heryerindeki müzeleri gezeme hakkı var iki hafta önce gittik Beykoz mecidiye kasrına harika ötesi birşey kızım 3 yaşında bişey demediler sanırım 18 yaş altına birşey demezler 
(360 puan) tarafından
Çok teşekkürler cevabınız için

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 127 göst.
20 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Deniz16 (407 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 120 göst.
0 oy
6 cevap 136 göst.
20 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 69 göst.
8 Mart 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Özlemm ❤ (926 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,669 soru

23,624,327 cevap

306,977 kullanıcı

...