0 oy
89 göst.
önce Diğer kategorisinde (38 puan) tarafından

Çeyiz sandığı m var kalabalık ediyo satıyım diyorum yada nereye satılır kim alır bilmiyorum ya dolapta letgoda falanda gec satılır kim alır ki onu bilmiyorum.  Sandık kullanan varmi aranızda gereklimi sizce.

3 Cevaplar

0 oy
önce (6,428 puan) tarafından

gereksiz yer kaplar alanin aklina sasayim onu alacagima bir adet dolap yaptirirm iki kapakli. ne var ne yok tikilir icine:)) 

önce (6,428 puan) tarafından

konsept kafeler falan alir belki yada magazalar konseptli magazalar

önce (38 puan) tarafından

Yani dolap daha mantıklı evelenirken aldiydik ama şimdi gereksiz geliyo.

Yaa öylemi Bi araştırayım spotculara sordum almayız dediler

-Reklam-
0 oy
önce (19,061 puan) tarafından

Bizde kız alır eşimlerde erkek kadına alıyormuş hala eşime almadın diye takılırım ama iyi ki de almadık :) hala alıp kullananlar olabilir ama yer kaplaması noktasında gereksiz bir eşya 

Bencede ya gereksiz bir eşya. Spotculara sordum onlar bile almıyor valla ya napcam bilmiyorum 

0 oy
önce (438 puan) tarafından

Gecen komsuya gittim evin duzenini degistirmis kaynanampar gelmisti sunu yaptik bunu yaptik ceyiz sandigimi falan gonderdim dedi ne sandigi kiz demisim valla bana alan olmadi oyle dedigin sekilde bi sandik ama iyiki de almamislar artik oyle bi adette kalmadi heralde kaynanam bana 3lu set almis bi kucuk sandik bi seccade seti kutusu bi de sandik ama ufak bisey bilenler vardir ya analatamadim tam basima gela oldi anca yer kapliyo esime birine verelim diyorum yok diyo annem aldi diyo kaldi basima 

Ayy vallaya bana da annemgil aldiydi Bi yandan dyom annemggil aldı kalsın Bi yandan dyom gerek siz kalabalık içinde birkaç parça bisey var baza altına da atarım onları. Annmde zatenn kendi dedi sat gitsin diye. Şimdiki aklım olsa hayatta almazdım. Spotculara sordum kacyere onlar bile almıyor =))

Masa falan olarak kullanilmaz mi vestiyer in falan varsa koy karsisina 

Yok ya deri görünümlü ler varsa ondann

Ortu mortu kurtarmaz mi cope gidecek bu gidisle geridonusumculer falanda mi almaz ki 

İlgili sorular

0 oy
42 cevap 930 göst.
16 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde _busra_0743_ (465 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 81 göst.
0 oy
6 cevap 131 göst.
20 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 169 göst.
2 gün önce Diğer kategorisinde curious (1,107 puan) tarafından soruldu

413,242 soru

12,441,891 cevap

46,016 kullanıcı

Kategoriler