0 oy
316 göst.
Aile kategorisinde (72 puan) tarafından
Ben köyde oturuyorum oğlum hasta bugün için randevusu vardı aynı zamanda yarın merkezin pazarı yani şu aklımdan şöyle düşündüm çocuğu doktora götürürüm doktordan çıkışta da pazardan marketten alışverişe alıp gelirim ve şimdi dün tutmuş bana direkt diyor ki hastane hastaneden eve ben de dedim ki bak biz 3 haftadır hani pazara gitmiyoruz evde meyve yok sebze yok gitmişken alayım yol parası da az bir şey değil yani sadece gidiş geliş 100 lira bana bagirmalar cagirmalar onsuz gidemezmisim.tek başıma bir yere göndermiyor burnumdan getiriyor.randevuyu iptal etti götürme benim çocuğumu diyor ailem arkamda değil arkamda olsalar bir dk durmam bunun yanında ne yapacağımı bilmiyorum 

8 Cevaplar

0 oy
(2,111 puan) tarafından
Ne diyeyim eşin kesinlikle normal değil. Kendisi götürsün ozaman?
(2,111 puan) tarafından
Kabul ederlermi onlara göre deliler gidiyor oralara çünkü. İnsan kendindeki sorunu göremiyorsa ne kendisinin bir faydası olur kendisine nede insanların dediklerini algılar. Ne diyeyim diyebiliceğim hiçbirşey yok. Keşke böyle bir adamdan çocuk yapmayıp evlendiğin gibi boşansaydın. Böyle bir adama dayanılmaz bacım Allah yardımcın olsun..
(72 puan) tarafından
Sana yemin ediyorum kızım vardı 4 aylıktı yalvardım aileme göndermeyin beni ben gitmek istemiyorum diye annemin yaptıkları dhaa beter anlatsam dersin  bir kadın çocuğuna nasıl bunu yapabilir
(2,111 puan) tarafından
Yoo hiç demem kendi annem içinde dedim çünkü bunu bana nasıl yaparsın diye. Biliyorum bazılarının anne olamadığını hemde çok iyi.
(72 puan) tarafından
İnanırım ben bu dünyada en büyük iyilikleri eşim ve annem için yaptım ve noldu en kötü ben oldum ikiside birbirinden beter
(2,111 puan) tarafından
Öyle oluyor yaptığın fedakarlıkların değerini bilmeyenlere yaptıkça bir önemin olmuyor. Adın nanköre çıkıyor. Zarar verirler sonrada konuşmak isterler istemiyorum dersin onuda anlamazlar.
-Reklam-
0 oy
(8,308 puan) tarafından
Bu kadar kısıtlamalara cidden nasıl izin veriyorsunuzya
tarafından
Ne kadar büyük laf konuşuyorsunuz bence kimse boyundan büyük laflar konuşmasın aldatılan onca kadın bile bir çırpıda silip atamıyor aldatilmaya izin vermis oluyor o halde kötü kötüdür senin müsade etmeni asla dinlemez herkes karakterine göre davranır eşinizin size iyi davranmasında sizin payinjz %10 falan geri kalanı kendi huyu.
(72 puan) tarafından
Teşekkür ederim beni anladığınız icin
(8,308 puan) tarafından
Büyük konuşmuyorum. Post sahibi ne yapmalıyım diyor izin verme diyorum bende? Yorumda görmedin mi heryere gitmesine karışıyomuş? Bu kadarıda fazla madem kötüdürrrr ozaman yaşamaya devam etsin ne diyebilirim tutturdunuz büyük laf yok kötüdür ne deyim bilmiyorum artık
tarafından
Benim eşimde aynı böyleydi basedemiyordum laf söyleyince kemiklerini kırarım hadi cık göreyim adamsan söyle böyle diyordu pazara gitmek iskenceydi kuaföre gitmek istesem zorla giderdim ne rahat verirdi ne huzur anneme yollamaz küfür ederdi hep sabrettim ama taştım aramızda şiddet oldu şuan boşanma kararı aldım daha fazla çekemicem banada cocuğumada yazık ve aynı senin eşin gibiydi haraketleri derdi benim cocuğum düzelmiyolar ya çekiceksin ya bu diyardan gidicen gerçekten çok kötü
tarafından
Evet haklısınız kimse bana bunu yap diyerek onaylamaz izin vermez vermemeli de zaten ama gidecek yeri olmayan kadın isterse kendini paralasin adamın kaybetme korkusu olmadigi için hemen hemen hiçbir şeyin caydırıcı olduğunu dusunmuyorum ben mümkün oldukça para biriktirip doğru zamanı bulduğu anda bosayip kurtulmak lazım ama güvenecek herhangi bi şey yoksa napilir ki izin verme demekle olmuyor ben sana izin vermiyorum bana bunu yapamazsın diyip akşam o kapıdan içeri girince pek bı anlamı kalmayacak adam yine devam edecek mobbinge
0 oy
(59 puan) tarafından
Bak bnde geçen böyle bir post açtım dedim eşim fisariya çıkmama izin vermiyo ben bişey için izin alınca hemen bağırıyor bende korkuyorum diye dediler ki o bagiriyisa sen daha çok bagiracaksin sesin ondan fazla çıkacak zaten herşeyi göze almıştım boşanmayı falan konuştum bak ben sıkılıyorum çıkmak istiyorum ikiz bebeklerim var işte falan tamam dedi yani her zaman kadın baskın olmalı yırt kendini kardeşim:)şaka yapıyorum tabiki mecburen güzelce iyi anina denk getirip anlaticaz sonra yavaş yavaş alisicak 
(72 puan) tarafından
::) :))
Valla güldürdün beni aslında ben zaten normalde öyle bir karakterim fakat eşim şiddete çok meyilli olduğu için her zaman yapamıyorum ve çocuklarımın artık bunaldığını hissediyorum bizim kavgalarımızdan bilmiyorum ya çıkmaz gibi bir şeydeyim öyle söyleyeyim
(59 puan) tarafından
En son bizde de hafif şiddet oldu ben 1 ay kadar annemlerde kaldım sonra geldim şimdi ne dersem onu yapıyorum o istediğini desin zaten en fazla ne yapabilir bosaniriz bende bunu göze almışım o yüzden yokmuş gibi davraniyom
(72 puan) tarafından
Bende çok gittim aileme bilmiyorum olmayınca olmuyor
(59 puan) tarafından
Malesef valla onun düzeltmeye gönlü yoksa sen istediğini yap boş
0 oy
(11,235 puan) tarafından

Canım yanlış anlama da çocuğu doktora götürmeye de izin almam. En baştan izin alarak alıştırmış olabilir misin. Pazardakiler de bayılıyordur sana eminim :)

(72 puan) tarafından
İzin almadım zaten gerizekalı evinin eksikleri olduğunun market pazar alışverişinin yapılmasının gerektiğini anlamıyor.bende bunu anlamıyorum herkes ağzı açık beni bekliyor sanki tövbe estağfurullah
(11,235 puan) tarafından
Heh aynen işte eşin bunun farkına varmalı. Pazara gidince ne oluyor o alsın onzaman evin eksiklerini çocuğunu da doktora götürsün.
(72 puan) tarafından
Ayda yılda bir işe gitti beyfendi
0 oy
(244 puan) tarafından
Bu dag ayisini nerden buldun bacim
(72 puan) tarafından
Tebrik ederim güzel soru.annem yaktı beni akrabasi diye
(244 puan) tarafından
Hem kendileri verdiler hem de arkanda durmuyorlar mi? Valla ne desem bilemedim
(72 puan) tarafından
Aynen öyle
0 oy
(999 puan) tarafından
Bencil adam ya çocuğun sağlığı şuan daha önemli yaa  sanki tek kendi cocuguda  uff ailenin arkanda olmaması çok kötü yaa en azndan  arkanda olsa böyle olmaz cesaret edemez bu kadarina
(72 puan) tarafından
Aynen öyle .ama napcan bilmiyorum
(999 puan) tarafından
Keşke iptal etmeseydi en azından kendin götürürdüm çocuğuna hastaneye yazık ya ağzımida bozmak istemiyorum Allah hidayet versin ona
0 oy
tarafından
Senin kaç cocuğun var hep böylemiydi
0 oy
(583 puan) tarafından
En başından neden izin verdin ki aman huzursuzluk olmasın aman kavga olmasın diye resmen tepene çıkartmışsın eğer baştan daha ortada çocuk yokken tavrını koysaydın şuan hiçbirşey böyle olmazdı artık olan olmuş önüne bakacaksın ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin başka yolu yok

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 617 göst.
16 Kasım 2024 Aile kategorisinde Esmer ghh (16 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 353 göst.
2 Kasım 2024 Aile kategorisinde BenAnneOldum (766 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 232 göst.
6 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 145 göst.
28 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Prenses 67 (679 puan) tarafından soruldu

406,432 soru

12,187,707 cevap

36,700 kullanıcı

...