0 oy
810 göst.
Diğer kategorisinde (45 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
.....

39 Cevaplar

0 oy
(4,981 puan) tarafından
33 yaşında ya daha hayatının baharında hani aşıl olsa anlayacağımda görücü usulü 3 çocuklu adamla ne işi var şimdiki aklım olsa 35 de evlenir 1 çocuk yapar keyfime bakardım hoş 27 yaşımda evlendim ama kaçan birşey yok yani
(45 puan) tarafından
Maalesef buradakiler iğrenç insanlar hep kıza yaşın geçti diye psikolojik baskı yaptılar
-Reklam-
0 oy
tarafından
3 günde neden düğün oluyor ne bu acele adamda %99.9 sorun var sana diyim ayrıca ablanin yaşı falan geçmemiş şu an normal evlilik yaşında niye boşanmış 3 çocuklu adama alelacele koşuyor evde işkence eden mi var ya sen o iki döşeği ver ama bence daha büyük sorunlar var o evlilik sıkıntıli olur muhtemelen 
(45 puan) tarafından
Canım ablam sürekli ailesinden yana şikayetçi yani sorumsuz olduklarını düşünüyor ve bir an önce onlardan kurtulmak istiyo
tarafından
Ah yavrum yağmurdan kaçarken doluya tutulmaz insalalh
0 oy
tarafından
Hic katkim olmasa da annemin bana yaptigi ceyizi geri istemesi beni de sinirlendirir ki vermrm de ne o emanet mi vermis ayrica evlendikten sonra ev esyalari ortsk degil mi esin razi olacak mi bakalım ay hic hoslanmam boyle seyden ya benimde babanem oyle git doyle krndini parcalar sunu da gotur kullsn bunu da gotur kullan diye ama hic unutmaz bisey lazim olsun sana sunu vermistim ya onu bana getirsene der brn evlenirkrn bohca yapmis icine bi tane bebekli posetlik koymus mutfaga takiliyo ya ondan onu da ben kullanıyorum iste sonra dogum yapinca bi daha bohca getirdi getirmese ondsn iyiydi onun icine de koymus bi posetlik benimde iki tsneyi napcsm diye kaymim nisanlitdi eltim geldi bendekini gorup begenince kullsnmadihimi da ona hefiye ettim o arada snnemin posetligi de yirtilmis anneme diyomus ki mervede 2 tane var soyledw bitini ssna versin gel de delirme 
(45 puan) tarafından
Ay canım nihayetinde beni anlayan biri çıktı teşekür ederim
tarafından
Niye kimse anlamamis mi ayen beyan acik olay
0 oy
(51,324 puan) tarafından
ablan 33 yasina gelene kadar hic mi ceyiz yapmadılar döşek te olmayiversin 
0 oy
(3,631 puan) tarafından
Döşek ne kızz 
(234 puan) tarafından
Bilmediğine göre Rus falansın
(3,631 puan) tarafından
Uzaydan gelen bir marss
(234 puan) tarafından
He tamam bende diyom nasıl bilmiyo
0 oy
(792 puan) tarafından
Cocuklar kucukse ablan icin zor olur. Bilemedim konuyu pek anlamadim da ver gitsin amaan takilma bunlara
0 oy
(9,916 puan) tarafından
Sen yorganı dert etmişsin ama bence asıl sorun 3 cocuklu bir adamla evlenmesi insan kendi çocuğuna bazen tahammül edemiyor ben çocuklarıma kızınca babaları bana üvey anne muamelesj yapiyo birde onun olmayan çocuklar hiç birşey diyemez iyilikleri için konuşsa bile yanlış anlaşılır bence ablanla tekrar konuş vazgeçsin
(45 puan) tarafından
Konuştum iyi insanlar dedi
0 oy
(13,559 puan) tarafından
Kullanmadigin bi şeyi istemiş nolcak ki ablam da bana verdi hiç kullanmadan. Daha sonra bende anneme geri götürdüm hiç sevmem öyle kalabalığı 
0 oy
(238 puan) tarafından
Kız millet 33 yaşında daha erken diyorlar ahh etraf baskısı ablan keşke biraz daha bekleseydi Rabbim pişmanlık vermesin

Döşek içinde birini verebilirsin sonuçta ablan 

Ama bu zaman kadar ablanın hiç çeyizi yapılma dı mı
0 oy
(2,322 puan) tarafından
Annem bana bişey yapmasa bile ablama verirdim ya ne olacak bende yorgan döşeklerimi abime verdim hatta ben vereyim dedim ben de çeyizimi kendim yaptım sen buna takılma ablan bu muameleyi görmüş inşallah pişman olmazlar ve bak sen ne güzel çeyiz yapmışsın ama ona demek ki yapılmamış o da kendine yapamamış üzüldüm ya 
(45 puan) tarafından
Benim çeyizim de yoktu ben nisanliyken yapıldı
0 oy
(499 puan) tarafından
33 yaş gayet genç bir yaş ya hangi devirdeyiz üç çocuklu adamla evleniyorki tabi kendi istiyorsa tamamda yangından mal kaçırır gibi istediği gibi güzel bir düğün yapmak hakkı yani 
0 oy
(5,402 puan) tarafından
Benimde annem bana 1 yorgan 2 battaniye koydu sadece. Kaynanam baya yatak yorgan falan vardi bende anneme 2 yatak 2 yorgan verdim bence abartilacak bir sey yok annem bana yapmasi gerekirken ben anneme yaptim yani
0 oy
(168 puan) tarafından
Erkek kardeşim askerî personel görev yeri değişince sıfırdan ev tutup duzlemek zorunda kalmıştı annemde onunla gidip erkektir bilmez şimdi ben düzenini kurayım eşyalarını ayarlayayim deyip gitmisti beyaz eşyalarını falan sadece 2. El almıştı geri kalan kap kacakları yataklarını annem kendi evinden götürüp vermişti bende annem oradayken eşimle hem gezme hem Ziyaret amaçlı gitmiştim annem gelirken yastık battaniye büyük tencere çaydanlık gibi şeyleri de getir kendinden yemek yaparken sıkıntı olur yetmez falan demişti hiç sizin düşündüğünüz gibi o bu ne der diye aklımın ucundan geçmedi kime ne evimdeki eşyalardan o da hepsi yepyeniydi yeni evliydim ceyizimden çıkarıp götürmüştüm sende ver yani ne olacak bende Kendi ceyizimi kendim çalışıp almıştım bu tarz şeyler için kırma kimseyi

Ama burdaki çoğu kişinin yazdığına katılıyorum yangından mal kaçırır gibi düğün yapmaları saçma inşallah mutlu olur iyi düşünüp taşınsın yaşı da büyük değil ki artık herkesler 30 dan sonra evleniyor ben bile 24 yaşında evlendim çok erken evlendim diye kendime kızıyorum 
0 oy
(14,613 puan) tarafından
Kız kardeşimin böyle bir durumu olsa seve seve verirdim 

Kullanmadığım nevresim takımlarıö var paketli kardeşimin yatağına uysaydı verecektim Kendisi her şeyi fazlasıyla alabildi şükür alamasaydı paramla alırdım 
0 oy
(11,818 puan) tarafından
Bu acele niye ? Adam.cocuklarina baktirmaya kişi arıyor sanırım ki acele bundan.yav yaşı 33 olsa ne olur.daha kısmeti çıkar.
0 oy
(796 puan) tarafından
Ablanı vazgecirin ailecek alın karşınıza konusun evlenmesin 3 çocuklu adamla ne yapicak Allah aşkına 
0 oy
tarafından
Bence ablan mutlu olmıyacak yangından mal kacırır gibi hemen dügün yapmak istiyorlar bir an once gelsinde cocuklara baksın der gibi ablan daha cok genc bence yorgandan önce onu bu işten vazgeçirin
(45 puan) tarafından
Mutlu olup olmayacağını biz değil Allah bilir
0 oy
(2,049 puan) tarafından
Sizin psikolojik sorunlarınız mi var Allah aşkına. 33 yaşında ne diye 3 çocuklu biriyle evleniyor ki. Ben de 33 yaşında evlendim daha önce hiç evlilik yapmadım. Eşim de 33 yaşındaydı oda daha önce hiç evlenmedi . Görücü usulü evlendik bizde. Ablan için üzülüp destek olacağına evlenmemesi gerektiğini söyleyeceğine çeyiz için üzülüp dertleniyorsun. Pes gerçekten 
0 oy
(3,329 puan) tarafından
Kuzenim 34 te evlendi. Diger kuzenim 39 yaşına girecek hala isteyenleri var çoğu da bekar yani yaşı daha genç bu baskı yüzünden hayatı kararan kimler var sakın hata yapmasin

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 202 göst.
14 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Hicrannn (1,224 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 553 göst.
28 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Seldaekinci (530 puan) tarafından soruldu
0 oy
47 cevap 1,151 göst.
+1 oy
40 cevap 829 göst.
2 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Zehrabnm (121 puan) tarafından soruldu

408,336 soru

12,267,625 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...