0 oy
117 göst.
Aile kategorisinde (61 puan) tarafından
Ya ben normalde isteksiz bir kadinim ama yasadigim bazi sorunlardan dolayi psikiyatrist prozac vermisti onu kullaninca asiri artiyo istegim birakinca sonuyo kac kez denedim ilactan kaynaklaaniyo kullananda benimle ayni seyi farkettimi 

3 Cevaplar

+1 oy
(5,450 puan) tarafından
İlaç değil. Sizin yaşadığınız psikolojik sorun libidonuzu düşürüyor. İlaç bu sorunuzu çözmeye başlayınca her normal insan gibi libidonuz normale dönüyor. 
(61 puan) tarafından
Mantikli bu olabilir yani
(5,450 puan) tarafından
Zaten ilacın amacı bu :) seratonin hormonu salgılanmasını sağlayıp sorunlarını rahatlıkla çözüp, düşen yaşama enerjini yerine getirmek. O nedenle Dr ile azalt ve öyle bırak. Sakın bir an da bırakma. Çok geçmiş olsun
tarafından
Filizcim psikologmusun
(5,450 puan) tarafından
İkinci üniversite pdr okudum ama daha değilim araya hamilelik girdi sonra bebek filan. Öyle bekliyor işte
tarafından
Anladım canim .
En sevdigim meslek
-Reklam-
0 oy
(3,988 puan) tarafından
İlaç bir yere iyi gelirken, başka bir yere zarar verir. Buna alışıp bağımlı olmayın. 
(482 puan) tarafından
Kimse bu ilaçları keyfi kullanmaz. Psikiyatrist ilaçlarına da uyuşturucu gibi bağımlı olunmaz. Bi rahatsızlık var ki kullanılıyor. Adı üstünde "ilaç".
(3,988 puan) tarafından
Ağrı kesiciler dahi ağrıyan yeri iyileştirirken, başka bir bölgeye zarar veriyor. Her şeyi fazlası zarar. İlişki için haftada 2 3 defa kullansa görürüz bağımlı yapıyor mu zararı oluyor mu olmuyor mu
(482 puan) tarafından
Ben de yıllarca çeşitli antidepresan ilaçları kullandım hanıfendi. Prozac da aylarca kullandım. Uyuşturucu gibi bağımlı yapmıyor bu tür ilaçlar. Ayrıca psikiyatrist ilaçları cinsel isteksizlik yapar. Kimse cinsel istek için veya başka değişik sebepten dolayı içmez bu ilaçları. Bu ilaçlar sadece psikoloji için içilir. Uyuşturucu gibi keyfi bi şey de değil.
0 oy
(482 puan) tarafından
Benim bildiğim prozac tam tersi etki yapar. 
(604 puan) tarafından
Ne gibi yan etkiler yaparki bana bugun yazdi doktor
(482 puan) tarafından
İlk 1 hafta mide bulantısı ve baş dönmesi yapabilir. Bu vücudun ilaca alışma süreci. Normal. İlk 2 hafta psikolojik olarak kendinizi kötü hissedebilirsiniz belki. Ama sonrasında iyi hissetmeye başlarsınız. Erkeklerde cinsel isteksizlik yapıyor. Ama her ilaç herkese iyi gelmiyor. Bu yüzden şikayetleriniz 1 ay boyunca devam ederse mutlaka kontrole gittiğinizde doktorunuza söyleyin. Antidepresan ilaçları uyuşturucu gibi bağımlı da yapmıyor. Etrafta "İlaca bağımlı olacaksın" lafını hiç takmayın ve doktorunuzu dinleyin. Çok geçmiş olsun.
(604 puan) tarafından
Allah razi olsun cnm aydinlatiğin  için biraz stres yaptim icsemi dye
(482 puan) tarafından
Rica ederim canım. :) Allah şifa versin inşallah.
(604 puan) tarafından
Amin cok sagol cnm

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 86 göst.
0 oy
2 cevap 38 göst.
0 oy
3 cevap 40 göst.

407,872 soru

12,245,332 cevap

37,056 kullanıcı