0 oy
132 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızım 9 aylık yürümeye başladı şuan 1 yaşında ama ayakkabı giydirdigimde dışarda sürekli düşüyor iki adımdan bir tane atsa düşüyor anlamıyorum ayakkabısı bile ortapedi rahat ne bol ne dar tam ayağına göre sizin cocukların yürüyüşü nasıl 

7 Cevaplar

0 oy
(2,577 puan) tarafından
Bizimkide oyleydi canim zamanla duzeldi. Yani ayakta veya bacakta carpiklik yoksa sorun degil diye dusunuyorum.
tarafından
Biraz çarpıklık var dediler ama ameliyatlık ve müdahale etmemiz gereken bir durum yok dediler zamanı düzelir dediler ama bilmiyorum ya
-Reklam-
0 oy
(688 puan) tarafından
Benimki de 11 aylıktan beri yürüyor su an 15 aylık o da düşüyor ara ara
0 oy
(1,694 puan) tarafından
Bizim memlekette düşen bebek için köstek kırılır saçma batıl ama  ne hikmetse çocuk ondan sonra düşmez:))
tarafından
Nasıl bişey nasıl yapılır biraz tarif edermisin cnm
(1,694 puan) tarafından
Google'dan araştır canım YouTube de vardır bende tam bilmiyorum çünkü
(1,694 puan) tarafından
Düşen bebek için köstek kırma yaz :Dama bizde şey olur gün saat fark etmez çocuğun ayağına ip baglarsin hafifçe iki tane çocuk belli bir mesafeye doğru koşar ilk gelen ipi çözer o çocuklara da para verilir 50 100
0 oy
(13,568 puan) tarafından
İlk oğlum da çok düşüyordu cuma vakti kösteğini kestirdik bidaha düşmedi canım
tarafından
Kız nasıl kestiniz nasıl oluyor anlatin
(13,568 puan) tarafından
Cuma günü cemaatin camiden çıkmasına yakın gittik camiden ilk çıkanı çağırdık yanımızdaki ipi 3 defa bacaklarından geçirdi kesti duası varmış sanırım ya da kösteğini kestim gibi bi şey deniliyor Google da araştır canım
tarafından
Kız millet deli sanmasin beni
Ahhahaah :D
(13,568 puan) tarafından
Yok kız niye sansın :)
0 oy
(2,813 puan) tarafından
Ayakkabı seçimi çok önemli ama benim kızım da çok düştü şimdi 18 aylik olacak neredeyse anca toparladı gibi hemen düzgünce yürümesini bekleme düşe düşe hallecer 6 Ay içinde toparlar bayağı 
0 oy
(99 puan) tarafından
Çok normal annesi. Yürümeye ilk başladıklarında önce evde düz alanda ayakkabısız yürümeye alıştıkları için dışarda yakkabıya adaptasyon süreci oluyor. Bir süre sonra alışır❤
tarafından
İnşallah
0 oy
(2,322 puan) tarafından
Benim oğlum da öyleydi ayakkabı ile yürüyemiyordu sonra alıştı şimdi düşmüyor ayakkabı giymeye mi alışık değil acaba yoksa ayakkabısı mi ağır acaba 
tarafından
Kız kuş gibi sıfır tabansiz

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 169 göst.
0 oy
13 cevap 423 göst.
5 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Gammmze (1,331 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 585 göst.
+3 oy
10 cevap 158 göst.