0 oy
181 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kardesiniz geldiğinden beri annen ile baban doğru dürüst aramadilar.ustune baban sana gelecekken hastayım gelemiyorum deyip kardeşinle gezmeye gitse halana .kardeşinin eşiyle konuşmuyorsun diye kardeşin orada gidemiyorum. Eşi başka sehirdeydi almaya geldi.o gelmeden ben geldiği gün gördüm. O herkese gitti görmeye banada ayaküstü laf söylemeyeyim diye geldi eşinin gelmesine iki gun kala bir aydır burda.annemler kardeşimi görmemişim diye tavirlilar

3 Cevaplar

0 oy
(782 puan) tarafından
Sen ne dedin peki onun bana gelmesi lazım herkese gitti ben buyugum deseydin canım 
tarafından
Dedim annem onunkini benimsemiş kocadir bırakma sen gel diyor benimki koca değil
-Reklam-
0 oy
(4,564 puan) tarafından

Benim de kız kardeşim il dışında okuyor geldiği zaman anneme derim beni arama birşey oldumu ben ararım kızımla hasret giderin diye bi 5 dakika arar hal hatır sorar kapatirim onlar bol bol zaman geçirsinler diye 

0 oy
(3,799 puan) tarafından

Ben abimler veya tek yengem anneme gelince her gün yanlarına gidiyorum. Onlar da beni yormamak için sadece çağırırsam evime gelirler. Ben çağırmalarını beklemem giderim çünkü aile evi sonuçta gerek yok :)

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 176 göst.
13 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Mucizemm233 (962 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 223 göst.
6 Kasım 2023 Diğer kategorisinde 242819 (983 puan) tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 823 göst.
0 oy
27 cevap 1,150 göst.

410,919 soru