+3 oy
795 göst.
Diğer kategorisinde (790 puan) tarafından

Benim odam aynı düzen duruyor hiç değişmedi eşyalarım hala eskisi gibi tek farkı bebek yatağı var oğlum için :D. babam kendi elleriyle evlenirken evin anahtarını verdi burası hala senim evin diye. Ben yokken kapatıyorlar odayı ben gelmeye yakın temizletiyorlar :) sizinde aile evin de hala bir odanız var mı ? 

36 Cevaplar

+8 oy
(469 puan) tarafından
Ailemiz olmadi ki odamız olsun
(469 puan) tarafından
Sevgi iyileştirir:))
(324 puan) tarafından
Yorumunda kendimi buldum
(128 puan) tarafından
Niye böyle oldu ki
Sevgi her zaman iyileştirmiyo maleswf
(469 puan) tarafından
Sevgi aslında iyilestirir gercek sevgi ama iyilesmeyen de iyileşmiyor iste yara kalıyor maalesef
(128 puan) tarafından
Öyle canm bende hep ismime sevgi dediniz ama vermediniz diyorum
-Reklam-
+1 oy
(922 puan) tarafından
Tek cocukmusun kız sen bizimd var ama şuan da kardeşlerim kullanıyor 
(790 puan) tarafından
Değilim bir erkek kardeşim var ama onunda ayrı odası var :)
(5,976 puan) tarafından
ayri oda olunca oyle. bizde ranza vardi ben gdince ustu katini cikardilar . esyalarim falan durur hatta bornozum falan banyoda asili . ozellile yazin gttigimde illaki gun icinde dus alirim bieyere gt gel yapinca cocuklari birakinca
(790 puan) tarafından
Ne güzel ❤️
(922 puan) tarafından
He bir erkek kardeşin biz 5 kardeşiz üç kız 2 erkek o dan kendimize ait odamız var sadece kız kardeşlerimle ayrı erkek kardeslerimde ayrı uyur anladım tek kiz olduğunu
+1 oy
(858 puan) tarafından

ev bile durmuyor ki oda dursun.. taşındılar odanın yerinde yeller esiyor :)

(790 puan) tarafından
Benim ailemde taşındı başka eve taşındılar aynı sitede ama ben nasıl kurduysam düzeni orada aynı şekilde kurdurmuş babam :)
(858 puan) tarafından
sizin aile maddi olarak biraz iyi durumda gibi geldi bana ;)
(790 puan) tarafından
Çok şükür diyelim :)
(858 puan) tarafından
Allah bereketini arttırsın ;) bu tip şeyler biraz maddiyata da bakıyor da ondan öyle dedim. yanlış anlama kötü bir niyetim yoktu :)
(790 puan) tarafından
Tabi canım yanlış anlaşılacak ne var ki zaten hiç öyle anlamadım :)
+1 oy
(408 puan) tarafından
Var kiz kardesimle ayninodada kaliyoduk hala yatagimi kaldirmadilar gelince yatarim diye ama esimle geldim icin baska odada yatiyoruz 
(790 puan) tarafından
Ben eşimle kendi odam da kalıyorum tabi sizin ki ayrı bir durummuş :)
+1 oy
(28 puan) tarafından
Nerdeeee şimdi gitigimde bile  oda yok mutfakta uyuyirum
(790 puan) tarafından
Nasıl yani ?
(28 puan) tarafından
Yani ne eskiden yerimiz vardı nede simdi kalabalık yer yok
+1 oy
(883 puan) tarafından
Benim aile evimi yıktılar :( kentsel dönüşüm.. 
(790 puan) tarafından
Ev vermediler mi size ?
(883 puan) tarafından
İnşaat daha yeni başladı yavrum
+1 oy
(720 puan) tarafından

Aynı düzen duruyor ama tek fark odayı başka odaya taşıdılar :D

(790 puan) tarafından
Haha aynen büyük oda benim di şimdi ben evlenince küçük odaya geçtim :D
+1 oy
(2,184 puan) tarafından
Odamız yoktu misafirlerimize özel oda tek vardı sjsjjs orada abim yatardı benle kiz kardeşim oturma odasında yatardik şimdi evlendi biz misafir odasında yatıyoruz (misafir odası dediğim oturma grubu var yani yatak değil sjsjjss) 
(790 puan) tarafından
:D olsun kız aile içi huzur varsa her yer pamuk kuş tüyü
+1 oy
(1,330 puan) tarafından
Benim çok tatlı odam vardı kız kardeşimin oldu.
0 oy
(3,182 puan) tarafından

Yok abime oda yaptılar :Dşimdi o da gidecek, artık herkesin ortak kalabileceği gibi düzenleriz

Seninki de iyiymiş maşallah <3

(3,182 puan) tarafından
Diğer oda oturma odası. Ona sonradan yaptılar dışarda okudu diye :) küçük oda ablamla benimdi :)
(790 puan) tarafından
Bizde oturma odası salon ayrı değil birdir annem der ben oturmayacaksam ölüp gitsem niye alıyorum eşyaları der :)
(3,182 puan) tarafından
Evet ya inanırmısın annemler de salonda oturuyor. Hemde iki takım var salonda o kadar büyük. Oturma odası arka tarafta salon geniş diye orayı seviyoruz :)) dediği gibi rahat etmek lazım. Ama benim evde oturma odası da ferah, çocukta var diye burdayız
(790 puan) tarafından
Benim evim 90 m kare olunca anca sığıyoruz :D
(3,182 puan) tarafından
Olsun büyük geniş evlerde nasip olur hayırlısıyla
0 oy
(4,091 puan) tarafından
Bir tek benim odam durur diğerlerinin odasını bozdular :)
(790 puan) tarafından
Benim sadece 1 erkek kardeşim var o da daha 21 yaşında olduğu için ailemle kalıyor ama onun da kendine ait odası var o annemi bırakmaz :D
(4,091 puan) tarafından
Bizde erkek kız karışık hepsi farklı illerde bende öyle gelen benim odada yatar. Hatta babam çift kişilik yatak atmayı düşünğyor oraya
(790 puan) tarafından
Anladım canım :)
0 oy
tarafından
Hey yavrum hey annem ben daha nisanlanmadan beni ikna etti 3+1 evi bi odada kardeslerim yatardi baza bilgisayar falsn hep ordaydi bi odada da benim dolabim ve bi koltuk vardi onu actim yatak yaptim krndime annem burnumdan getirdi usaktan ankaraya tasinmak istemiyodum sana ayti oda yspcsm diye ksndirdi 3 sene ayri odam oldu sonrs frlen giden olur gorucun gelir su bu odami elimden aldi oturma odasi yapti vicdansiz kari bak niye aklima dusurdun zaten sinirliyim 
tarafından
Bu ara iyiyiz MasaAllah dur sukrediyorum :) ben baska seye sinirliyim yavrum
(790 puan) tarafından
Anlat diyorum anlatmıyorsun :D
tarafından
Kiz kyk postunu gordun mu aksam onda cevabimi bulda bak
(790 puan) tarafından
Bakayım dur
tarafından
Gordun mj
0 oy
(15,632 puan) tarafından
Kalabalık aileyiz, baba evindeyken yoktu zaten odam. 
(790 puan) tarafından
Olsun benim annemlerde öyleymiş kalabalık oldukları için hep birlikte yatarlarmış :)
0 oy
(12,533 puan) tarafından

Bütün ev benim heheyyy :D oturmaya diye gidiyorum anahtarımda var istediğim gibi girer çıkarım oturmaya gidip haftalarca kalıyorum :woot: aynı mahalledeyiz bu arada

(790 puan) tarafından
Bende aynı mahalle de olsam ailemden çıkmazdım galiba :D benim de uzakta olsamda iki evim var şükür :)
0 oy
(10,302 puan) tarafından
Benim bekarken kendime ait odam yoktu ama kendime ait dolabım falan vardı.. benim babam da o anahtar sen hayatta olduğun sürece sende olacak sende kalacak evlenip gitsen de bu ev senin evin demişti. Kendi hastaydı kanser tedavisi görüyordu. Annemlerde benim elbiselerim kıyafetlerim çocuklarımin kıyafetleri vs. Vardır. Evde bendeb küçük 3 kardeşim daha var onlar bekar
(790 puan) tarafından
Ayy benim de aynı yazları aileme gittiğimiz için oğlumun yazlıkları hep annem de :D şayet yaşadığım yere yaz çok nadir uğruyor :)
(10,302 puan) tarafından
Bakma ben haftanın 3 günü anamdayim. Bizimki yakın yer :D ama yinede orda esyamiz var. Oyunvakdan tut kıyafete beze Kadar çocuklar bezden çıktı halen orda bez vardir :D cuma cumartesi annemdeydim Sabah aradı carliyo kaç gündür niye gelmiyon bugün gelirim diye beklemiş :D dedim bekle yarın zaaaabaaanan gelcem
(790 puan) tarafından
Çok şanslısın maşallah Allah huzurunuzu daim etsin sağlık versin . Ben de yakın olsaydım keşke aileme :)
0 oy
(17,884 puan) tarafından
Bazılarımızın orda yaşarken bile odası yoktu :( bizim ablamla beraber kullandığımız bir oda vardı şu an hala aynı benim yatağım boş gidince yatıyorum orda bu his çok güzel ama yakın zamanda bir yeğenim oldu sanırım kaptırdık yatağı :)
(790 puan) tarafından
Ablanlar ailenle mi yaşıyor ? :)
0 oy
(51,324 puan) tarafından
anahtarimi geri vermedim de eskisi gibi değil hicbirsey
(790 puan) tarafından
Ben de vermedim de babam gözdağı verdi herkese :)
Doğrudur
0 oy
(129,283 puan) tarafından
dedemin evinde var rahmetli dedem vermisti banada anahtari halende bende kendi anahtarligiyla duruyo gidince acip giriyom eve sadece oda degil nur icinde yatsin herseyini bana verdi☹️
(790 puan) tarafından
Allah razı olsun mekanı cennet olsun ❤️
(129,283 puan) tarafından
amin☹️☹️☹️
0 oy
(11,367 puan) tarafından

Benimde odam duruyor ama başka misafir gelirse de orda yatıyor bana özel kalmadı sanırım :D ama herşey yerli yerinde bıraktığım kıyafetler dolabımda sadece annem bi kaç erzak koymuş ahdjdjd

(790 puan) tarafından
Aman o kadar da olsun kız :D
0 oy
(20,453 puan) tarafından
Çok güzel birşey bu benim odam yok ama gittiğim zaman hep en sevdiğim şeyler yapılır beni mutlu etmek için elinden geleni yaparlar bu bana yetiyo cidden :)
(790 puan) tarafından
Ee tabi mis gibi aile gibisi var mı bebeğim ❤️
(20,453 puan) tarafından
Tabiki bebeğim ❤️

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 381 göst.
18 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Cerenin Annesi (164 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 260 göst.
17 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Kederlianne (688 puan) tarafından soruldu
0 oy