0 oy
87 göst.
önce Diğer kategorisinde (2,714 puan) tarafından

Selamın aleyküm kızlar . Kızım var bir tane Şubat'ta 5 i doldurcak karanlıktan vs cok korkuyor odada yalnız kalmaktan korkuyor gündüz bile 

Bugün de öğlen namazına durdum çığlık atmaya başladı örtümü asıldı anne ben korkuyorum kılma namaz diye zor sakinlestirdim 

Sebebi nedir acaba bilen var mı :(

Bu korkusu yüzünden odasını da ayiramiyoruz sebebi nedir acaba 

3 Cevaplar

0 oy
önce (165 puan) tarafından
Seninkini bilmiyorum ama aynı yaşlarda eşimin akrabasının kızı var O da böyle sanırım yanında konuşmalardan etkilenmiş cenaze namazı gibi çocuk namaz kılındığında öleceğini düşünüyor annesinin O yüzden namaz kıldığını zannediyor anlatıyorsun ama yine anlamıyor namaz kılmasını istemiyor ağlıyor aynı durumda bu tarz şeylerin çocukların yanında konuşulması sanırım yanlış
önce (2,714 puan) tarafından
Biz hiç konuşmadık öyle canım ölüm vs bahsetmiyoruz ama sadece namaz kılarken değil odada yalnız kalmaktan da korkuyor bu yüzden odasını ayiramiyorz
önce (165 puan) tarafından
Doğrudur canim ben o yaşlardayken ışığı kapatınca arkamdan birşey koşuyor diye son sürat kactigim dönemler diye hatırlıyorum çocuk bu :)
Evet canım bende de olyordu o odasına da yatiramiyoruz aramızda da zor oluyor :(
-Reklam-
0 oy
önce (2,907 puan) tarafından
Bişeyler izliyor görüyor olabilir. Ablamın kızı o yaşlarda okulda çocuk bişey göstermiş annesinin telefonundan. Çok uzun Bi süre onun etkisindeydi hep söylüyordu ara ara korkuyordu. Ya kendisi ya arkadaşları göstermiş olabilir canavar vs. Takip edin
Bazen eline telefon veriyoruz sanırım ordan görüyor ya ay çok kötü oldum nasıl bağırdı bı kez daha böyle oldu hocaya götürdük düzelmişti çok da nazar eriyor
Nazarda olabilir üstüne cevşen tak istersen. Oku sürekli. Euzu bikelimatillahittammeti min külli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammeh sabah akşam 3er kere.. Ama izlediklerinede dikkat et çocuk youtub vs hepsi sıkıntılı. Reklamları bile tuhaf çıkıyor ben bikere rast geldim yabancı reklam kara kara adamlar. Atlamada yok hemen almıştım telefonu
Tamam canım genelde maşa falan izliyor ama bazen farketmeden izliyor o youtuber kanalları falan . Çok tatli dilli çok sevdirir kendini nazar da var
Maşada iyi değil. Ordaki kızın hareketleri falan hep inat öğretiyorlar
Valla ne izletcem şaşırdım inat küpü zaten
0 oy
önce (787 puan) tarafından
Ekrana maruz kaldıysa kötü biseyler izlemjstir 
İster istemez izliyor TV telefon dikkat ediyorum izlediklerine ama

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 49 göst.