0 oy
246 göst.
Diğer kategorisinde (395 puan) tarafından

Onunla oyun oynamamı istiyor konuşturmacılık bende oynuyorum tabiki. Ama odadan odaya geçerken bile peşimde

Mutfakta bile yemek yaparken sağa gitsem sağa yürüyo sola gitsem sola yürüyo. Oyun kuruyorım ona oynarken kalkıyorum 1 dk sürmüyor peşimde. Yemek yapacam yapma diyo kitap okuyorum okuma diyo, uzanıyorum biraz koltuğa yatma diyo o zamanlar sürekli çişi kakası geliyo illa bişe oluyo yani kendisiyle uğraştıracak bişeler çıkıyo. Herşeyi bırakıp oynuyorum bende . Ablası akşam gelince biraz rahatlıyorum da nasıl olacak böyle kızlar. Ha çizgi film olacak yada ben olacam tv de öğle izletmek istemiyorum 

12 Cevaplar

0 oy
(12,533 puan) tarafından
Karakter meselesi 2 tane var biri oynar biri oynamaz
(12,533 puan) tarafından
Amin canım hepsi inşallah zor ya
(99 puan) tarafından
Senin adın melek miydi canım? Hitap etmek için soruyorum yanlış anlama. Sen zor diyince bir anda yaram dağlandı dökülüveresim geldi:) sen de çocuklardan sonra bir anda çöktün mü? Benim yüzüm gözüm kırışmaya başladı. 29 değil de 35-40 arası gibi gözüküyorum galiba ya:)
(12,533 puan) tarafından
Seren canım ismim :) senin ne. Bende 33 olucam ama 70 gibiyim :D
(99 puan) tarafından
Memnun oldum canım Rahime benim ismim de.  İşte fiziksel olarak o kadar göstermesek de ruhumuz kaç yaşında anlayabiliyoruz :)
(12,533 puan) tarafından
Aynen canım gören zaten 22 23 diyo ama içim asla öyle değil :)) bende memnun oldum
-Reklam-
0 oy
(670 puan) tarafından
Benimki 4.5 yaşında aynı tarif ettiğin gibi beş dakika peşimi bırakmıyor abdest almaya gidiyorum oda geliyor kendini sırıl sıklam ediyor yemek yapıyorum yine aynı elimden geldiğince yardımcı olmasını sağlıyorum ama hiç sözümü dinlemiyor 
0 oy
(7,944 puan) tarafından
3 buçuk yaşında oyun da oynarız hemde doya doya ama yine de peşimde arada kendine oyun kurar çık sürmez yine de TV akşama kadar açık ama oturup izlemez sadece açık kalıyor evde ses oluyor işte ☺
(790 puan) tarafından
Hep çizgi film mi açık kalıyor abla
(7,944 puan) tarafından
Yok canım arada çizgi film açarım çoğu zaman radyo müzik açık oluyor ☺
0 oy
(2,257 puan) tarafından

Benim kızımda bu şekilde anlattığın gibi aynı süpürge açıyorum üstüme tırmanıyo koltuğun altını siliyorum sırtıma çıkıyor. Yemek yapıyorum kucak istiyor 3 yaşında :woot:

0 oy
(3,603 puan) tarafından
Bizimki sadece kendisi kimseyi istemiyor kızım gel dışarı çıkalım diyorumnne isim var dışarda gideceksen git diyor o birazda çocuğa bağlı 
0 oy
(10,302 puan) tarafından
2 oğlum sürekli pesimdeler tuvalete bile girsem çıkana kadar kapıya vururlar. Çamaşır asarım balkona gelirler yemek yaparım mutfağa gelirler evi süpürsem benimle. Oda oda gezerler. Azıcık uzanayim desem biri yanıma biri üstüme uzanır. Şuan oturayom biri ayağıma oturmuş öbürü cekyatin üstüne oturmuş ayaklarını bana koymuş valla çok bunaliyorum bu ara 
0 oy
(2,620 puan) tarafından
Aaa beni yazmışsın ya kız:) tek fark benimki tek cocuk o yüzden uyuyunca rahatliyorum anca
0 oy
(99 puan) tarafından
Üç yaşındaki çocuğum genelde kendisi oynar. Benimle de oyun saati var ama bana çok düşkün değil. Babasının peşini bırakmaz. Küçüğüm de bana bağlı yaşıyor. Değişiyor çocuktan çocuğa. 
0 oy
(2,067 puan) tarafından
Aynıyız artık daral geldi simdikiler asla oyun kurmuyorlar biz mi yapıyoruz anlamadım anasifi öğretmenleride bu durumdan şikayetçi maalesef oyun kurmazsak bakıyorlar diye..
0 oy
(795 puan) tarafından
Dört yaşında hep pesimde
0 oy
(1,178 puan) tarafından
Benmki 4 buçuk geçti hala aynı şimdi bile zorluyor  bebek var bıde benm bunaltıyor bazen kreşe gidiyor ondada hala aynı 
0 oy
(346 puan) tarafından
Benimki de 3 yasına girdi  huyu değişti usluydu şimdi yaramaz oldu sandalyeye cıkar oradan muslugu sonuna kadar açar sütü bardağa doldurmaya calısır döker ben oturunca hemen elimden tutup sürüklemeye calısır uykuya cok direnir.. 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 145 göst.
20 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Mrvyilmaz (634 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 150 göst.
29 Eylül 2021 Diğer kategorisinde CanOglum (862 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 83 göst.
18 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Muhammedelifmertomer (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 456 göst.
6 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Selin demirci (2,203 puan) tarafından soruldu

408,336 soru

12,267,617 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...