0 oy
146 göst.
Diğer kategorisinde (862 puan) tarafından
Bebekleriniz gun içersinde kendi kendine oynuyor mu benimki bir ara çok güzel oynuyordu yarim saat kendi kendine şimdi yanından ayrılıdigim an geliyor yanında istiyor tek başına oynamak istemiyor sizinkiler neler yapıyor size izin veriyor mu yoksa hep beraber misiniz 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benımkı 6 aylık yere yumuşak bişey koyup yatırıyorum eline oyuncak veriyorum kendı kendine oynuyor sürünüyor fln 
(862 puan) tarafından
Benimkide o zamanlar oyalanıyordu kendi kendine
-Reklam-
0 oy
(3,049 puan) tarafından
16 aylik tv acik olursa oynuyor kendi kendine. Kapali olursa veya mutfakta falan olursa yanimda dolaniyor
(3,049 puan) tarafından
Bizimki arada reklamlara bakiyor o kadar baskada izlemiyor. Tv kapali genelde aksam esim gelince mecbur actiriyoruz onda da dizi izliyor ilgisini cekmiyor o yuzden
(862 puan) tarafından
Maşallah allah bağışlasın bizimki öyle olsa iyiydi baktım önüne geçemiyorum hiç açmıyorum
(3,049 puan) tarafından
En iyisini yapiyorsun aslinda bende hic acmama taraftariyim. Kitap al oku cok iyi tvnin yerini dolduruyor
(862 puan) tarafından
Evet ilk günler bakmadı yüzüne şimdi kendi getiriyor oku diye
(3,049 puan) tarafından
Ne guzel akilli simdiki bebeler Allah sizlere bağışlasın ☺️
0 oy
(1,166 puan) tarafından
beni. kizda oyle  ya 17 aylik  hangi odaya gitsem kosa kosa arkamdan gelir. illa  yaninda  olmam gerek hic kendi kendine  oynamaz
(862 puan) tarafından
Oğlum bi ara oynuyordu nolduysa bıraktı gittiğim gibi ağlıyor yada pesimden geliyor
0 oy
(7,757 puan) tarafından
Bazen oynuyor ama genel olarak ben yanında olayım o da kendi kendine oynasın istiyor.
(862 puan) tarafından
Iste benim oğlan
0 oy
(14,168 puan) tarafından
Hangi odaya gitsem peşimden gelir keyfi yerindeys oynar keyfi yoksa ağlar sürekli
(862 puan) tarafından
Benimkide benimle aynı odadaysa oynar mutfağa gitsem gelir sıklıkla ayağıma yapışıyor ağlıyor sürekli kucak istiyor
0 oy
(385 puan) tarafından
Benim kızım bugün 17 aylık oldu ama ara sıra kendi oynar canım
(862 puan) tarafından
Inşallah bende o günleri görürüm ben oradayken oynar ama ben mutfağa gitsem aslaa
0 oy
(10,020 puan) tarafından
Yapışık ikiz gibiyiz. Kendi kendine 2 dk bile oynamiyo sürekli beum etrafımda dolaniyo
(862 puan) tarafından
Benim oğlanda öyle birde bu ara diş çıkarıyor sanırım sürekli kucak istiyor emmek istiyor

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 218 göst.
0 oy
8 cevap 138 göst.
20 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Mrvyilmaz (634 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 83 göst.
18 Haziran 2021 Aile kategorisinde Muhammedelifmertomer (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 226 göst.
3 Şubat 2022 Aile kategorisinde clk38 (1,427 puan) tarafından soruldu

405,726 soru

12,158,162 cevap

36,597 kullanıcı

...