0 oy
68 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (885 puan) tarafından

image

Uzun zamandır sağ tarafımda karın bölgemde ve sırtıma ağrı yaşıyorum bugün gittim fakat sonuçlara yarın bakacak ben şimdi bunu gördüm sonucumda bu ne demek oluyor 

.

3 Cevaplar

0 oy
(4,274 puan) tarafından
Birebir safra kesesi taşı ağrısını anlatmışsın ama izlenmemiştir yazıyor. Geçmiş olsun. Bi fikrim yok.
(885 puan) tarafından
İzlenmiştir yazıyor aslında olabilir mi safra kesesi taşı flaan 7.8 aydır çekiyorum
(4,274 puan) tarafından
Lümen içi patoloji izlenmemiştir yazıyor ama
(4,274 puan) tarafından
Ama sanırım böbreğinde taş var. O yapıyor ağrıyı
-Reklam-
0 oy
(1,921 puan) tarafından
Böbreğinde taş var 
(885 puan) tarafından
Ay peki tam olarak ne olur bana ne gibi zararlı vvar tedavisi nedir . Ve neyden kaynaklanıyor biliyor musun
(1,921 puan) tarafından
Vallaha benimde safra kesemde cıktı tas hap verdi 3 ay kullan dedi hemen ameliyat demeyelim yaşın genc dedi insallah ameliyata gerek kalmadan taslar gider bizde genetik
Böbreklerde  genelde düşürünce agri oluyor
(1,921 puan) tarafından
Benimde karnimin sag ust kosesi yani sag memenin altı hassasiyet sızlama  bıçak saplanması seklinde oluyor iste safra kesesindeki tas yuzunden safra kese ameliyatlık ama böbrek oyle degil
0 oy
(13,075 puan) tarafından
böbrekte taş var
(885 puan) tarafından
Peki neden olur ne gibi zararı vardır . Neyden kaynaklanıyor bilgin var mı
(13,075 puan) tarafından
genelde su içmemekten olur derler de açıkçası çok bir fikrim yok
(13,075 puan) tarafından
o taşın atılmasını çok sancılı olduğunu biliyorum, idrar yoluyla atılıyor. eğer atılmazsa kırıyorlar taşı, öyle atılıyor.
(885 puan) tarafından
7.8 aydan beri çekiyorum bu acıyı çok kötü tarif edilemez bir ağrısı var . Gitmekte çok geç kaldım sanırım hastaneye. Çok teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 56 göst.
27 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 153 göst.
25 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Anne-bebek (790 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 46 göst.
0 oy
0 cevap 30 göst.
23 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 1bebe1anne (282 puan) tarafından soruldu

409,829 soru

12,321,648 cevap

38,975 kullanıcı

Kategoriler

...