0 oy
613 göst.
Diğer kategorisinde (3,603 puan) tarafından
Teyzem kızımi yani beni görüntülü arayıp altın küpe ve oyuncak bir bebek gösterdi sonra geldi kızıma başka uyduruk bir bebek ve gösterdiği hiç bir şeyi getirmedi küpeyide bebegide tabi konu bebek ve küpe değil kızımın odası bebek kaynıyor konu çocuğa gösterip heveslendirmesi ama onlar bunu anlamıyor neyse nisbet yapar gibi küpeyi ve kızıma aldığı bebeği kuzenin kizana vermiş ve nöbet yapar gibi resim koymuş ki kavga vs yok aramızda nisbet yapacak bir şeyde yoktu bende yazdım ki teyze yaptığın çok ayıp yani çocuğa gösterdin direk kuzenin kızına aldım deseydin ona gostermeseydin diyorlar ki ben ayıp etmişim niye öyle demişim şimdi ben bunu teyzeme dediğim için ananem büyük teyzem kuzen teyzem hepsi beni engellemiş bende numaralarını sildim siz olsanız ne yapardınız bu durumda 

20 Cevaplar

+3 oy
(262 puan) tarafından
Hem haksız hemde silip engelliyorlarsa ömür billah konuşmam 
(3,603 puan) tarafından
Dimi bencede bide ben ayıp etmişim diğerlerinde engellemiş
-Reklam-
+2 oy
(1,288 puan) tarafından
İYİ YAPMIŞSIN 
(3,603 puan) tarafından
Dimi bencede
+1 oy
(499 puan) tarafından
Ay şaka gibi insanlar ya gercekten
(3,603 puan) tarafından
Yani canım benim çocuğum bir şeye ihtiyacı yok çok şükür a dese babası alır odası dolu yani gostermelerine gerek yoktu çocuğu hayal kırıklığına uğrattı kar
(499 puan) tarafından
Çocuğu geçtim size yapılan bile ayıp aa ne güzel teyzem düşünmüş diyorsunuz hatta belki eşinizle paylaşıyorsunuz bir geliyor elinde baska bir bebek yani çok absürt bir durum
(3,603 puan) tarafından
Yani küpe yide bebegide vermiş sen niye çocuğa gösteriyorsun söylüyorsun ben eşime vermedi dedim mahcup oldum eşimde ben alırım en iyisini kızıma dedi ki zaten biz özellikle al demeedik unuttuk dediği gün gidip vermiş resimleri koymuşlar özellikle kulağını çekmiş özellikle bebeği çekmiş
(499 puan) tarafından
Çok ayıp gerçekten ve çok tuhaf insanlae var benimde babannem evlendikten sonra ilk kez evime geldi küstük barıştık memleketten geldiler ben gidip elini öptüm senin altının var ama evine gelince takıcam dedi geldi ve hicbisey getirmemişti çokta güzel ağırladık bisey demedik ama eşime çok mahçup olmustum çünkü bize söz vermişti aynı o olaya döndü
(3,603 puan) tarafından
İşte ben kızdığım nokta yapmayacağı şeyi söylemesin o zman bide gözümüze soktular
+1 oy
(3,603 puan) tarafından
Sizce kim haklı 
+1 oy
(12,583 puan) tarafından
Allah bilir teyzen ne anlattı onlara boşver. küçücük çocuğun kalbini kırmaya utanmıyor sen de sil gitsin
(3,603 puan) tarafından
Sinirlerim bozuldu ama sildim hepsini
0 oy
(2,184 puan) tarafından
Sende sil engel at ortada Olan yanlışın farkında değiller 
(3,603 puan) tarafından
İşte benim kızım ağladı gösterdi getirmedi dedi tutturdular senin yaptığın çok ayıp bir bebek için diye konu bebek değil yani bunu anlamıyorlar benim kızımda küçük değil ve hiç birşeyi de unutmuyor 4 yaşında kızım
(2,184 puan) tarafından
Biliyorum cnm olayı gördüm postlarini yaptıkları büyük ayıp
(3,603 puan) tarafından
Yani esimede mahcup oldum teyzem aldı demiştim
0 oy
(2,428 puan) tarafından
Anneanneye büyük teyzeye ne oluyor ya şaka gibi:))) aman çokta tın boşver içinde kalmamış ya canım alsa ne almasa ne artık 
(3,603 puan) tarafından
Kız biz almasında değiliz odası dolu bebek teyzesi aldı yine üzülmesin diye onu bile engellemiş hepsi yani konuyla alakası bile yok kız kardeşimin oda bebek almıs diye engellemişler hepsinin numarasını sildim
(2,428 puan) tarafından
En iyisini yapmışsın canım konuyu ne dallanıp budaklandırmıslar öyle
(3,603 puan) tarafından
Yani biz al demedik ki ona zaten kuzenin kızına hep alıyordu alıp goturseydi sanki ne diyecek gidip benim kızıma göstermesine ne gerek vardı
0 oy
(2,577 puan) tarafından
Islerine gelmemis. Mahcup olacak yerde uste cikma cabalari bunlar. Bosver. Duzgunce dedigin gibi yazdiysan bunda birsey yoj
(3,603 puan) tarafından
Ben yazdığından eminim canım kalkmışlar alakası olmayan insanları katıyorlar dayımin bir şeyden haberi yok onu benim gorumcelerin falan filan yani abuk subuk şeyleri katıyorlar en sonunda numaralarını sildim
0 oy
(831 puan) tarafından
bu olay ötekilerine farklı anlatılmıştır ondan sen bi ara onlarla yüzyüze gelirsen gerçeği anlat
(3,603 puan) tarafından
Canım engellemişler zaten ben uzakta oturuyorum hepsi birbirinin arkasından sallliyor ama herkes birbirinle samimi yani arkalarindan dmedikleri kalmıyor ama hemen teyze haklı oluyor zengin ya zaten yüz yüze gelmem ama yaptıkları gerçekten ayıp birde bana sen ayıp ettin diyorlar
0 oy
(2,067 puan) tarafından
O yüzden Allah'tan ne teyzem var ne halam nede kaynanam oh kafam rahat :) olsalarda kesin mesafeli olurdum benn 
(2,067 puan) tarafından
Onlarınki yanlış zaten size yaptığı sizde bundan sonra mesafe koyun sizde engelleyin sanki oyuncak altın meraklısı gibisinizde olursa olmaz size neden gösteriyorlar sonuçta çocuğunuzun kalbi kırıldı ve güveni sarstı çocuk gördü diyorsunuz yani çok ayıp
(3,603 puan) tarafından
Kız altın bebek değil konu kızımın odası dolu hayal kırıklığına uğrattı lar yani biz buna kızdık ki biz al demedik
(2,067 puan) tarafından
Biliyorum orasını anladım sanki ihtiyaciniz varmış gibi sizi hor görmek gibi olmuş ne ******** insanlar var
(3,603 puan) tarafından
Aynen öyle canım
(2,067 puan) tarafından
D.a.n.g..k yazdım sansürlendi sanırım ne yazdığımıda hatırlamıyorum da gerçi:))
0 oy
(567 puan) tarafından
Ya bi güldüm hahs... Tövbe tövbe.. Şaka gibiler. Yğzlerine bakma adlarını anlama. Ne biçim insanlar
(3,603 puan) tarafından
He ya sorma sanki biz dedik al diye
(567 puan) tarafından
En kötüsüde umudun kırılması. İmkanınız varsa aynısını yada benzerini alın. Yani hem okuyunca güldüm ama sinirlerim bozuldu. Çocukken benimde başıma geldi. Hep izledim... Hep bi hayal kırıklığı.. Umudumun köreltilmesi.... Çok üzüldüm, Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın sizi inşallah.
(3,603 puan) tarafından
Kız kardeşim daha iyisini almış canım
(567 puan) tarafından
Çok sevindim
(3,603 puan) tarafından
Saolsin tatlım
0 oy
(21 puan) tarafından
Kadının yaptığı çok büyük terbiyesizlik hem Nispet yapar gibi gösteriyor. Çocuğun ilgisini çekiyor. Hem de daha sonra gidiyor. Başkasına hediye ediyor. Bunu kesinlikle garezine ve kötü niyetine yapmış belli isteyen küssün isteyen konuşmasın keyfi bilir ha. Ben senin yerinde olsaydım yaptığınız ayıp diye yazmazdım bile görmezden gelirdim. Yok sayardım istediği kadar gözüme soksun. Ben yine yazmazdım. Sanki umrumda değilmiş gibi bir hava çizerdim ha. Sen direk yazmışsın. Önemli değil. Bu saatten sonra hiçbir şekilde adım atan sen olma sen de hikaye at. Sen de şey de paylaş. İsteyen engellisin isteyen istediğini yapsın. Sen sallamamış gibi davran.benimde pis görümcem yeni evlendik ev hediyesi olarak ağzıyla size oda kokusu ve paspas alim şu bu yaptı getirmedi hiç lafını etmedim onun s********hediye sine gerek yok 
(3,603 puan) tarafından
Aynen öyle ya numaralarını bile sildim
0 oy
(792 puan) tarafından
Ne degisik bi teyzen varmis. Olmasa da olurmus hani.d
(3,603 puan) tarafından
Aynen canım
0 oy
(11,818 puan) tarafından
Onun yaptığı ayıp.ha keşke büyük diyip tepki gostermeseydin orası ayrı.bazen büyükler tuhaf olabiliyor
(3,603 puan) tarafından
Valla canım teyzemin ilk kez yapmıyor bunu hep büyük dedim bu sefer demem ki çokta büyük değil 10 yaş var aramızda
0 oy
(2,322 puan) tarafından
Çok iyi yapmışsın ya onlara ne oluyor boşver takma 
(3,603 puan) tarafından
Aynen öyle yani biz almasında değiliz konuyu bebek saniyorlar
(2,322 puan) tarafından
Öyle olmadığını biliyorlardır da boşver böyle düşünen insanlar için kendini hiç yorma kim olursa olsun
(3,603 puan) tarafından
Numaralarını sildim muhattap olmam
0 oy
(1,062 puan) tarafından
Bıdaha yüzlerine bakmazdım neyi ayıpmış doğruyu söylemek mı ayıpmış annem bıle dese ayıp etmıssın dıye tavrımı koyardım 
(3,603 puan) tarafından
Aynen öyle yani numaralarini da sildim gereksiz insan topluluğu
0 oy
(51,324 puan) tarafından
iyi yapmissin teyzeleriminhic sevmiyorum
(3,603 puan) tarafından
Ya ne bilim zengin olanilirsin ama görgüsüzlük bu resmen bide ben ayıp etmişim öyle diyorlar
(51,324 puan) tarafından
aman bosver huzur bozanlari çıkarmak gerek hayatimizdan..bende tasindim annemlerle konusmuyorum teyzem ogrenmek icin aradi . gitmis baska akrabaya ikbalin kirasi 15 binmis nasil oducek gibisinden konusmus. arasin diye bekliyorum hesap sorucam. sanki bugune kadar aglandim birinden bisey istedim çok şükür yetiyor paramız Allah kimsenin eline dusurmesin hele bunlarin hiç dusurmesin
(3,603 puan) tarafından
Amin canım aynen öyle
0 oy
(398 puan) tarafından
Aşırı abartmış ve ayıp etmişler sende sıkıntı göremedim
(3,603 puan) tarafından
İşte sorsan ben ayıp etmişim sonuçta küçükte olsa bebek almış onuda istemedim de kızıma dua etsinler yani
(398 puan) tarafından
Sanki arkanızdan baya kulis dönmüş gibi bu da bahaneleri olmuş bilemedim
(3,603 puan) tarafından
Yok kız hiç bir sıkıntımız olmadı bu zmaan akadar
(398 puan) tarafından
Çok garip baya abartmışlar. Duruşunu bozma herkes kendi utansın yaptığından
(3,603 puan) tarafından
Aynen öyle canım
0 oy
(951 puan) tarafından
Umrumda olmazlar selamı sabahı keserim gördüğüm yerlerde de yüzüne bakmam hiç birinin.

Bebeğimi uzecekler ben de bunu dile getirince engelleyecekler kurban ederim hepsini kendime.:))
(3,603 puan) tarafından
Valla numaralarında sildim canım hiç bir şeyi haketmiyorlar hep sustum diye boyleler artık susmuyorum
(951 puan) tarafından
En doğrusu
(3,603 puan) tarafından
Dimi bencede
0 oy
(234 puan) tarafından
Annen ne diyor
(3,603 puan) tarafından
Ben soyleyecem diyor ama söylemez

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 320 göst.
19 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Mihra (385 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 416 göst.
9 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde 2 melek annesiii (242 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 288 göst.
4 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ayasa (1,286 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 425 göst.
14 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Hilalkz (267 puan) tarafından soruldu

408,341 soru

12,267,714 cevap

37,513 kullanıcı

Kategoriler

...