0 oy
153 göst.
Diğer kategorisinde (453 puan) tarafından
Bi kızım var 1 hafta sonra 27 aylık olucak şimdi ise 35+1 haftalığım bi kızım daha olucak sorum ilk kızımda ilk günü emzirirken gögüslerim çok kötü olmuştu yara olmuştu 1 hafta sürmüştü sonra geçti acaba ikinci kızım da da aynısı olucak mı göğüslerim yara olur mu ona göre önlem alayım iki gün önce krem sürsem faydası olur mu

15 Cevaplar

0 oy
(12,308 puan) tarafından

Benim olmadı alışmıştı heraldi :) çok hafif acıdı geçti sonra

(453 puan) tarafından
İlk teki gibi yara falan olmadı dimi ay yine olursa zor ya çocuğu bile emziremiyodum acıdan aklımda hala
(12,308 puan) tarafından
Benim ilkindede öyle çok olmamıştı canım ama ilk defa böyle bişey yaşıyo yanı vücut haliyle sıkıntı vermişti. Ama ikincide daha hafif gecti
(60 puan) tarafından
Kiz benm ilk cocugmda göğsümün başı kabuk tutmuştu yaradan bende korkuyorum yara olur tekrar diye 35 haftalik hamileyim aklıma geliyo bazen nemlendiriuorum
-Reklam-
0 oy
(5,908 puan) tarafından
Bende bugun bu postu accaktim ya buyik kizimda olmusti ilk cok zordu valaha 4 ay yara sürmüştü ucu resmen sallanıyordu madecasol krem kullanmıştım baya faydalai oldu geçmişti 20 gün önce doğum yaptım ikinci kızıma valaha yara olacak gbi sol ucu yok pek ememedi az emiyor ama sağ çok agryor ilk tutugnda sızlıyor tahin yağı şurup posetliyorim madecasol krem de suryorum posetliyorim emzdrcem zaman yikiyom inşallah geçer agryro. Valaha yalan yok
(453 puan) tarafından
İlk zaten zor oluyor cnm ama seninki baya sürmüş benimki bi haftaya yakın sürdü, hastanede ilk günü kalırken acıdan emzirememiştim ikincisinde inşallah öyle olmaz
(5,908 puan) tarafından
Vallahi bninmde bu ikinci bzde bir hfta hastanede kaldık zaten 20 günlük vallah.aciyor ama tahin yağı çok iyi geliyor öyle bişey olsa her emzdrmeden snra sür evet ya ilk çocuk bide erken doğmuştu cnm çıkıyordu ucu kanıyordu kataron yağı zeytinyağı hicbisey fayda etmedi en son gttim genel cerrahi ye madecasol krem yazmıştı iyilseti valla bundada suryom arada iyi geliyor
0 oy
(229 puan) tarafından
İlk çocugumda bişi olmadı ama ikincide yara olmuştu aktardan saf lanolin aldım onu sürdüm geçti
(28,893 puan) tarafından
O ne oluyur kremmi
0 oy
(668 puan) tarafından
İkisindede olmadincok şanslıyım o konuda 
0 oy
(3,050 puan) tarafından
Ay bnde ikiciyi dogururken dusunmustum acirmi diye ve evet tecrube ettim cnm ayni cok acidi yarada oldu ama cok ilki gibi deildi bnde gogus uci kremi kullandim hemen toparladi gecti 
(453 puan) tarafından
Eyvah inşallah ilkinde oldugı gibi bunda da olmaz hastanede ilk günü kalırken acıdan emzirememistim
0 oy
(9,625 puan) tarafından
Hemde nasıl yara olmuştu canımdan can gidiyordu emzirirken Bepanthol sürmüştüm kaç gün 
0 oy
(1,009 puan) tarafından
Benim oldu ya yine 1 hafta zor dayandm emzirirken ağladım resmen gogus ucu çok acıtıyor ya yara yapıyor bebis
(453 puan) tarafından
Eyvah yine göğsüm yara olucak desenize ilkinde hastanede kalırken ilk günü acıdan emziremiyodum yine aynısı olmasın :/
(1,009 puan) tarafından
Allah korusun kız olmaz inşallah ya bide bebeğin bak tuttuğuna bağlı benmki tam kavrayamadi memeyi ilk gün zaten öyle başladı eve geldm emzrmeye çalışıyorum ama agliyorm  bı kaç kere emzirmedim önce acısından sonra sonraya dayanmaya gayret gösterdim bseyde kullanmadım ama çok şükür atlattık şimdi meme reddi yaşıyorum
0 oy
(802 puan) tarafından
Evet benmki yara olmuştu göğüs kalkanj ve lansinoh hemen geçirdi 
0 oy
(3,943 puan) tarafından
Ebet olmuştu benim de. Aynı şekilde 1 haftada geçti. Zeytinyağı sürdüm hep.
0 oy
(47 puan) tarafından
İkinci ilki gibi olmuyor. Benim ilki çok kötüydü. Kıyafetim bile değince canım çıkıyor gibiydi. Onda çözümü göğüs pedinde buldum göğüs pedi aldım 2 gün sonra onca yara yalan oldu. İkinci doğumda da öyle oldu ama ilkine göre hafifti onda da bir cik sey denedim etki etmedi aleoverali vazelin sürdüm diğer günü ağrısı hafifledi bir hfat sürdüm tamamen geçti 
0 oy
(6,556 puan) tarafından
Benim 2. De yara değilde üstüme oturamadığım için yan emzirdiğini o yüzden kesilmişti ama 3. De iyice oturup emzirme yine doğru yaptığım için kesik ağrı vs olmadı
0 oy
(1,469 puan) tarafından
Evet benim daha hastanede yaa oldu evde de kanadi. Oglum dogumca da 1

Dogumda aynilarini yasadim. Kizimi bundan dolayi sagarak besliyorum malesef
0 oy
(478 puan) tarafından
Benim ikinci çocukta ne yara oldu ne bir şey. Sadece ilk bir iki gün hassasiyet vardı. Krem almıştım, öyle kaldı. 
0 oy
(595 puan) tarafından
Benimde ilkinde olmuştu ikinci de hiçbir şey olmadı 
0 oy
(289 puan) tarafından
Bunun için kuru soğanı ortadan ikiye kesin gögsunuze sütün doğumdan sonra çocuğu emzirmeden.

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 821 göst.
3 Temmuz 2020 Aile kategorisinde Gonca uğur (274 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 51 göst.
10 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Zehraaltun (51 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 103 göst.
0 oy
7 cevap 97 göst.
18 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu