0 oy
212 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (5,976 puan) tarafından

gecen bi postta hangi arkadas demisdi hatirlamiyorum .  aci çehre tam aci cehreymis valla nevar ne yok cikarti:)). aclik otu acken ve sadece  birkac satte sadece yumusatiyor. magnezi calsine uzun sure gerekio aksam yatarken icip erteai gun sabah ise yario. aci cekre on munaraymis hem toktum hemde 8 de ictim . iki saatte nevar ne yok tum bagiraaklari bisaltti. gaz maz siskinlik rahatsizlik hissi kople gitti .

12 Cevaplar

0 oy
(5,976 puan) tarafından

En İyi Cevap

ulan ne aci cekreymis yaaa gece boyu klozetin tepesindeydim hala girul gurul karnimda saga sola dondukce su sesi geliyir midemden kimildadikca lambur lumbur. aboooovv bu neymis boler yaaa.iki saate tartilirim 8 bucuk gibi. dun sabah ile aramda en az 4 kilo fark olacak kuhtemelen:)))

(3,553 puan) tarafından
Hay Allah hayrını versin emzirenlere de geliyor mu ki bu :D
(4,915 puan) tarafından
Hayır canım emzirenlre uygun değil sakın kullanmayın
-Reklam-
0 oy
(7,431 puan) tarafından

Eminenin annesi:D

(5,976 puan) tarafından
he o muydu .:) Allah razi olsun demeye actim postu:)
0 oy
(1,057 puan) tarafından
Anaa diyet diyet grubundaki kizçelere
0 oy
(3,063 puan) tarafından
Cok kullanma oni bagirsak tembelligi yapar. Saydigin ilaclarin,otlarin hepsi de hizli bosaltim saglar. Ilerisi icin sıkıntılı dikkatli kullanmalisin
(5,976 puan) tarafından
ahh ahhh bilmemmi. zaten yapti yaoacagini. lise donemimden beri icerim . ozellikle sevgilimle buluscagim zamanlarda bi gun onceden icerdim ki dumduz olsun gobek diye:) oyle oyle zaten alisti vucut suan kronik kabizim. on gun 12 gunden once bu ilac yada otlari icmessem cikamiyorum vc ye. hamileyken geberiyordum resmen . bebek lavmani yapiyordum az biraz yumusatsin diye ot kot icemeyince mecbur
(3,063 puan) tarafından
Ah bacim guzellik ugruna sen neler yapiyorsun boyle. Bende 8 yillik kronik kabizliktan kurtuldum tedaviyle. Saydiklarindan daha fazla ilac kullanmisimdir. Ama cok pisman oldum. Duzenli tedaviyle toparlandim. Yillardir masallah cok iyiyim.
(5,976 puan) tarafından
aynen benimde iyi bir tedaviye ihtiyacim var bagirsak konusunda. ama bitle ot mot icemem
ilacla da cikamam vc diye hep erteliyorum bu durumu. :) aynen ya ben ergenlikten ccukluktan beri boleyim .  kendimce kafama taktigim seye fayda edecekse ucunda zegir olsa icerim yerim  her turlu eziyete katlanirim:)
(3,063 puan) tarafından
Bari sagligini kafana takta tedavi ol,hap kullanip sabretceksin zamanla duzelceksin hem saglikli bagirsak florasi guzel bir cilt demek :)
(5,976 puan) tarafından
gercekten oyle bagirsak tum herseyi etkiliyor vucutta
0 oy
(4,286 puan) tarafından
Çok kullanınca bağırsak tembelliği yaptığını biliyorum ben 
0 oy
(1,862 puan) tarafından
Bir kere kullandım kullanmaz olaydım rezil oluyordum az daha çarşıya çıkarken kullandım hem de Bir daha da kullanmadım zaten
0 oy
(761 puan) tarafından
Evde bir poşet dolusu duruyor bana zayıflık için önerdiler bende kabızlık yok bir tane alıyordum 3 4 gün belki kullanmisimdir anam tualetten cikamiyordum afedersin su gibiydi sancısı da cabası bitirdi beni. Bide evde tek değilim eşimin banaannesi bizimle yaşıyor. Ses çıkıyor diye utandım çocuklarda cabası sık sık tuvalete kosuyordum onlarda peşimden :) o yüzden içmedim kaldı öyle
(5,976 puan) tarafından
allah seni:))) aynen kivindan isetiyor resmen . bende hem ziyaret hem ticaret icin aldim bi tasla iki kus hem zayiflamaya destek hem bagirsak bisaltimi kabizlik icin
0 oy
(233 puan) tarafından
Alternatif tıpta astanın midesindeki sihir, büyü vs (yedirilme yolu ile yapılan) atmak için kullanılır. onun haricinde aktarlarda çayı satılıyor zayıflamak isteyenler kullanıyor. sağlam bağırsak boşaltıcıdır ama çokta kullanmamakta fayda var. 
0 oy
(4,915 puan) tarafından
Hahaha sana demiştim canım acı cehre kendisi minicik ama işlevi büyük bende hemoroid sorunu vardı afedersin kabizligim onunla gitti ama haftada bir taneden fazla alma canım arkadaşlarda yazmış zaten bağırsak tembelliği yapar 
(5,976 puan) tarafından
ben abarttim galiba . iki tane yedim cigneyerek. 4 tane de kaynamis suyun icine attim demledim suyunu ictim. iki tane yeterliymis demekki
(4,915 puan) tarafından
Uyyy naptın anam sen tuvalete yatak serersin valla ağrısı da çok olur dehşet büküyor karnini
(5,976 puan) tarafından
agri vok degilde valla ucunda duruo . gece boyu uyuyamadim iste uyanigim ara ara uyudum haffden daldim sonra vs kosturmaca:)
(4,915 puan) tarafından
Onu içtigin gün ne misafir alacaksın nede dışarda işin olacak yoksa maazallah rezil rüsva olursun:)))
0 oy
(11,435 puan) tarafından

Aslında faydalı değil bağırsaklardaki suyu çıkartıyor buda vücudu iyi etkilemiyor bol su içmeniz lazım yanında en az 3 l

(5,976 puan) tarafından
Ynen biliyorum. haftasonu cok yedim asiri odem ve siskinlik vardi biraDa onun icin ictim. muhtemelen gtmiatirno odem siskinlik vucudun su tutulumu.
0 oy
(3,081 puan) tarafından
Ayy nasıl bişi o ot .. ben değilde 120 kilo olan kardeşime alsam . Nekadar nasıl kullanılır ki 9 aylık bir göbeği var hiç gitmeyen yıllardır (erkek)
(5,976 puan) tarafından
ot degil minik minik nohut tanesi gbi dusun .  yumusak ama kuru uzum gibi cignenip yenebilir . 2 yane cignedim yuttum 4 tane de kaynar suya atip demledim ictim ama vik fazla oldu gece boyu vcdeyim:) 2 tane yeterli ya kaynar suya atsin yada cigneyip yutsun . 6 adet cok oldu iki yeterli
(3,081 puan) tarafından
Günde 2 tane mi . Oda çok olacak ozamn baya işe yarıyorsa 2 günde içilse yeter ozamn
(5,976 puan) tarafından
aynen  bir icmeye  yada yemeye iki tane yeterli. kac gunde bir icecegi kisiye kalmis. erkek metabolizmasi hizli diye onlarda daha da kuvvetli etki olur bencede . gun asiri iki uc gune bi icilse yeterlidir erkege
0 oy
(3,452 puan) tarafından
Günaydın nerde bulunur fiyatı nedir acaba
(5,976 puan) tarafından
aktardan aldim . minik minik yesil
mercimek boyunda pismemis nohut gibi topcul topcuk i siyah ve yesil. 100 grami 124 lirami ne tuttu
(3,452 puan) tarafından
Tmm cnm çok saol

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 85 göst.
20 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Tgrlsima (191 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 130 göst.
12 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 119 göst.
10 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Bayanmerakli (919 puan) tarafından soruldu