0 oy
133 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (342 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar. Oğlum 3,5 yaşında haftada 3 gün 3 saat oyun grubuna gidiyor. Çok hareketli çok terliyor. Birde bahçeye çıkarıyorlar. Üzerini değiştiriyorlar ama saçlar vs. Terli kalıyor. Sıcaktan biranda soğuğa.. Çok hastalanıyor 1 2 hafta gitse 2 hafta gidemiyor. Üstüste okadar çok hastalandıki.. Şuanki çok ağır kulakları enfeksiyon, düşmeyen ateş, zor nefes alıyor. İştah sıfır. öksürük zaten yedi bitirdi. Antibiyotik başladık bugün. Kendimi çok kötü hissediyorum. Okula bahara kadar ara mı versem. Aynı sorunları yaşayan var m? 

4 Cevaplar

0 oy
(11,927 puan) tarafından
Ah bacım ah.bizimde abla okula gidiyor.ne kaparsa eve getiriyor ve iki gün sonra küçükte hastalanıyor .ben ne yapacağımı şaşırdım.ayni durumdayız.yemin ederim doktoru zengin ettik.doktor bizi görünce gözleri parlıyor.
(342 puan) tarafından
Valla çok zor. Neyapacağımı şaşırdım. Her öksürdüğünde içime sızı giriyor. Allahım başka hastalık dert göstermesin.
(11,573 puan) tarafından
Sen bensin:) doktor seviniyor bizi görünce bide neredeyse her seferinde yatış yapıyor kabızlıktan bile yattık trink paralar
(11,927 puan) tarafından
Vallahi bak.doktor çocuklarıma lakap taktı.gorunce kardeşler gelmiş diyor.cunku ikisi de bir anda oluyor ve ikisi de gidiyor.kiz bir röntgen istiyor 1000 TL.zaten doktorun kendi parası 1400 TL.bak bu en aşağısı.bazen kan diyor başka diyor fiyat yukseliyor
(11,573 puan) tarafından
Ahahah sen gene bensin. Bir gün büyüğüm için gidersek ikinci gün küçüğüm için gidiyoruz bulaşmaması imkansız oluyo. Burda D muayene 1000 tl yatış 4000 tl biz bu sene 14 gün hastanede kaldık. Sigorta parasını fazlasıyla çıkarıyoruz. Allah yine de düşürmesin hastanelere
(11,927 puan) tarafından
Senin kızının adi mi Mina canim
(342 puan) tarafından
Özel sağlık yaptırın. Biz yaptırmasak gidenlerin haddi hesabı yoktu. Sadece özel muayenehanesi olan doktorumuz var 5 günlüktü oğlum gittiğinde onda geçmiyor. Ona gidersek oraya ödüyorum sadece. Hastane, tahlik vs onlara hiçbişey ödemiyorum
(11,573 puan) tarafından
Yaptırdık canım . Evet yenidoğana olmuyor sigorta. Kızımın adı Mina canım öbürü de defne :)
(76 puan) tarafından
Özel sağlık sigortası hakkında biraz bilgi verebilir misiniz mesela ne kadar yaptırdıniz neleri kapsıyor
(342 puan) tarafından
Eşimin işyerinden yaptırdık. Mayıs ayında oğlum ve benim için 35 bindi toplam. A notwork olarak geçiyor. Medikalpark gibi hastanelerde 10 hak veriyor. Doktorlar tahlil vs. İsterse o hakkın devamı olarak geçiyor. Birde acıbadem, memorial gibi hastaneler içinde 25 bin limit var. İkitane ayrı ayrı halkımız var hastanelere göre.. Laboratuvar vs. Anlaşmalı kurumlardada geçiyor. Sigortanın karşılamadığı ilaçlarıda karşılıyor. Birde anlaşmalı hastanelerde yatarak vs. Ameliyat falan hepsi ücretsiz limit yok
(76 puan) tarafından
Çok teşekkürler çok ayrıntılı bilgi vermişsiniz tum aklıma takılanlari söylemişsiniz
-Reklam-
0 oy
(1,035 puan) tarafından
Canım zeytinyağına sarımsağı ez koy 1 gün buzdolabında beklet , her gün o yağı ayağının altına sür Allah'ın izniyle çocuk eskisi gibi herşey de hasta olmayacak. Allah'ım şifa versin inşallah ❤️ 
(342 puan) tarafından
Deneyeceğim. Çok alerjik bir yan etkisi olmaz dimi. Birde kan değerlerine, vitamin beslenme herşeyi okadar üstlerdeki. Anlamıyorum nasıl sürekli hastalanıyor.
(1,035 puan) tarafından
Alerjisi var mı canım ? Normalde çok faydalıdır sarımsak . Yatmadan yatmaya sür her akşam birşeyi kalmaz
(342 puan) tarafından
Alerjik. Her akşam zrytec damla veriyorum. Geniz etide var. Geceleri öyle bir terliyorki sırılsıklam daha yeni değiştirdim üzerini
0 oy
(1,705 puan) tarafından
Geniz etine baktirmani tavsiye ederim  canim. 

Bide bagisiklik guclendirici biseyler kullan istwrsen. 

Resveratrol iyo geliyor
(342 puan) tarafından
Geniz eti var zaten 21 aylıktan beri her hastalıkta geçiriyoruz. Doktor kan değerlerine baktırıyor. Hepsi çok iyi vermiyor takviye.. Şurup vs. Hiç bişi almıyor. Şurubu portal suyu sıkıp içine koyuyorum.
(1,705 puan) tarafından
Bizim arkadasin cocugu geniz etini aldirinca hastaliklari kesildi ya. Ya olmadi diyet yaptirip kucültmeye falan calisin
0 oy
(2,784 puan) tarafından
Oğlumda PFAPA sendromu var. Kronik ateş demek. 15-20 günde bir sebepsiz ateşleniyor. Şükredin derim... 
(342 puan) tarafından
Hamd olsun. Allah oğlunuza şifa versin. Öylede işte insanın evladını en küçük bişey olsa içi sızlıyor

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 188 göst.
0 oy
14 cevap 461 göst.
23 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Selma&furkan (1,022 puan) tarafından soruldu

410,894 soru

12,365,017 cevap

41,922 kullanıcı

Kategoriler

...