0 oy
94 göst.
Diğer kategorisinde (274 puan) tarafından
Hanımlar ben bugün evi temizliyim dedim.duvarlarda leke leke vardı o yüzden çamaşır suyu kullandım kızım da  2 yaşına girmek üzere.yanimda oynuyordu .insan bazen aklisizca davranabiliyor .ben de öyle yaptım bugün sonra kızımi öğlen uykusuna yatırdım diğer odada .hemen uyandı sesi kısılmışti .evi baya havalandırdım. Sonra yanıma getirdim.simdi akşam olmus hala sesi kısık . ballı süt verdim içmedi. Hem sesi kısıldı hem de çok kötü öksürüyor.sizce kokudan zehirlenmiş olmasın.Allah korusun 

6 Cevaplar

0 oy
(2,463 puan) tarafından
Olabilir neden olmasın ki kimyasal sonuçta dokunmuş olabilir 
(274 puan) tarafından
Hastaneye götürmek mi lazım yoksa evde bir tavsiyen var mi
(2,463 puan) tarafından
Bana kalırsa çok fazla panik olacak bişey yok kusma ateş VS yoksa abartacak bişey yok diye düşünüyorum ama sen yine de içim rahat etsin diyorsan götür baksınlar üşütmüş de olabilir
-Reklam-
0 oy
(54 puan) tarafından
usutmus gecmis olsun 
0 oy
(43 puan) tarafından
Kusma falan oldu mu peki 
(274 puan) tarafından
Evet ama ertesi gün kustu
0 oy
(1,444 puan) tarafından
Zehirlenmemistir de boğazı zarar görmüş olabilir. Yapacak fazla bir şey yok yaşi küçük ılık bir şeyler içirin. Ilık su sirke limon bal karıştırın 1 yudum bile içse çok iyi gelir. Camasir suyu sevdalısı olduğum için sık sık başıma geliyor
(274 puan) tarafından
Bugün de sesi hep kısılmış caniim. Bir de ekstra üşütmus uykudan oksurerek uyandı kustu hep balgamdi ya
0 oy
(104 puan) tarafından
Bende çamaşır suyu ile temizlik yapmayı çok seviyorum yeri geliyor bana bile dokunuyor çok koyduysan dokunmuş olabilir canım 
0 oy
(3,438 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım ama çok ağır ya bir daha olmaz inşallah. Geçen çocuk poliklinik koridorunu öyle sildiler çok rahatsız etti. Temizledikten sonra havalandırmak lazım 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 155 göst.
22 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Melek06 (869 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 101 göst.
+1 oy
5 cevap 116 göst.

409,547 soru

12,311,579 cevap

38,710 kullanıcı

Kategoriler

...