+1 oy
156 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,292 puan) tarafından
Kızlar benim bağışıklığım çok düşük hemen hasta olurum. 2 ay önce doğum yaptım doğumdan iki ay önce bı salgına yakalandım bidaha da atlatamadım 5 ay olacak nerdeyse hâlâ sürekli hastayım boğazım ağrıyor. Bağışıklık için ne tüketiyorsunuz? Benim gibi olan var mı?

11 Cevaplar

+1 oy
(254 puan) tarafından
Kemik suyu iç çorba da olabilir kele paça çorbası 
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Bol bol ilikli çorbalar icmelisin canım c vitamini de çok önemli 
+1 oy
(1,802 puan) tarafından
Sarımsak bal limon kürü sürekli tüketmeni  öneririm. Bağışıklık için bağırsak sağlığının iyi olmasi gerek probiyotik tüket bol bol bunlar turşu,organik yoğurt, kırmızı pancar, Hindistan cevizi yağını tüket kesinlikle. İlikli kemik suyu yemeklerine kullan. Organik sirke tüket baharatlardan zencefil zerdeçal tüket. Hatta kışın c vitamini olarak şat yap iç. Kemikli et al haşlama yap içine sarımsak soğan da koy. Bol limon baharatlar at iç. Abur cubur tüketiyorsan azalt yada hiç yeme. Bol su icmeye çalış dahada varda aklıma bunlar geldi simdilik
0 oy
(6,661 puan) tarafından

Aynen bende 4 buçuk ay önce doğum yaptım 2 buçuk ay önce hastalandım bir türlü iyikeşemedim her gece boğaz ağrım var

Kaç defa antibiyotik kullandım Dr emzirdiğim için ağır veremiyor 
İnan her gece boğazım ağrıyor aynı postu bende açmıştım
0 oy
(12,583 puan) tarafından
d vitamini, kemik suyu, sarımsak, zencefil, zerdeçal. bunları beslenmenize ekleyin. d vitamini gerçekten önemli bu konuda 
0 oy
(2,560 puan) tarafından
Doğumdan sonra hastalanınca daha zor iyileşiyor insan, ilaç falan kullanamadığı için. Bol bol limonlu bitki çayı iç, tavuk suyu çorba iç
0 oy
(4,173 puan) tarafından
Vitamin değerlerine baktir önce vitamin depolarını doldur d vitamini eksik etme sonra beslenme ile destekle

B12 

Demir 

Çinko 

Omega 

Magnezyum değerlerine baktir mutlaka

Bir de küçük tavsiye 4 yaş üstü çocuklar bile kullanabiliyor.

Agiz probiyotigi kullan üst solun yolları sorunlarından farkı gör.Bactoblis oral probiyotik tavsiye ederim
0 oy
(717 puan) tarafından
Benim bağışıklığım güçlüdür sürekli etle beslendiğim için takviye filan hiç almam bolca kelle paça ilikli kemik suyu ve C vitamini tüket
0 oy
(13,559 puan) tarafından
Yeni dogum yaptığın için bağışıklığın düşmüş olabilir canım bi kan değerlerine bakit
0 oy
(3,246 puan) tarafından
Covid aşısı vurulmadan önce cokmu çok iyidim valla 

Hastalık nedir bilmezdim 

Vurulduktan sonra hastaliktan kurtulamadim
0 oy
(577 puan) tarafından
At gibiyimdir çok şükür :D

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 644 göst.
28 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Eda06 (3,743 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 54 göst.
0 oy
17 cevap 594 göst.
20 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ogulcanmums (1,083 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 258 göst.
29 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Susambebek (153 puan) tarafından soruldu

408,339 soru

12,267,643 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...