0 oy
400 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (248 puan) tarafından
Hanımlar oğlumun sinif arkadaşının annesi arkadaş olduk okula git gel iyide bir kadinda  rabbim selamet versin maddi durumlari iyi eşi güzel kazaniyormus öyleki 70 bin tl maas aliyormus ben kiradayim mesela onun kendi evi ve evdeki bekar kizı v oğluda calisiuor adam kazandiklari paralari dove döve ellerinden aliyormus falan lanet girsin öyle adama.. gecen gün ben oğluma sapka ve atki takimi alirken ayse ablada beğendi üzerimde para yok sen bana versen bende ahmete alsam dedi 200tl aldibenden bendede nakit kalmadi bu yüzden oglumunkini karta cektirdim.. ben el işi yapip satiyorum eve karkida bulunmak icin ve suan harcligim kalmadi sizce ayse abladan parayi istemelimiyim yani benide sinirlerime dokunuyor bu durum 

10 Cevaplar

+1 oy
(717 puan) tarafından
Peki kadının doğru söylediğinden emin misin? Bazen böyle insanlar vardır kendilerini acındırır şöyle böyle diye ama gerçek bambaşkadır
(248 puan) tarafından
Sürekli konusuruz okuldan para yada etkinlik icin bisi istediklrinde kara kara düsünür ben ne yapacagim parayi nerden bulacağim diye esine söylediginde gtmesin katilmasin para mara yok diyormus belediyeden yardim aliyor o parayla cocugum defter kalemini aliyor simdi diceksinki masil yardim aliyor kocasinin sigortasi olmadigi icin belediyeden yardim alabiliyormus
(717 puan) tarafından
Canım yanlıs anlama ama 70bin maaş alan birinin sigortası olmaması asla inandırıcı değil hiçbir yer o kadar yüksek maaşa sigorta yapmaması açıklanamaz ya kadın sana yalan söylüyor yada kocasının cevirdiği bi dolap var
(248 puan) tarafından
Adam insaat isiyle ugrasiyormus ne denir adina bilmiyorum bina yapiyorlar işte
(717 puan) tarafından
Mutehait
-Reklam-
+1 oy
(1,794 puan) tarafından
Birinin rızkını mı çalıyorsun? Efendi gibi borç paramı geri istiyorum ✓bu replik geldi aklıma tabi :)
0 oy
(919 puan) tarafından
zengin olunca 200 ü önemsememiş hatta unutmuş bile olabilir. ihtiyacın varsa iste bence
(248 puan) tarafından
Adam sehir disina cikinca 1ay gelmiuor kadinada 2bin tl veriyormus giderken sadece
(919 puan) tarafından
varlık içinde yokluk ozaman
0 oy
(691 puan) tarafından
Kızi oğlu çalışıyorsa kizimida oglumuda alır ev kurarım bende calisirim gerekirse paranida işte canım 
(248 puan) tarafından
Aynisini bende söyledim ama kizi evlenipgidecekmis ben olsam annemo alir cikarimo evden
0 oy
(1,875 puan) tarafından
Benim  yan komşum aynısını yapmıştı bana 440 TL borcu vardı. Vermedi epey bir.  O da övünür durur hep parasıyla..

Bende mesaj attım rica ettim . Bankamatik para vermiyor nakitim yok ihtiyacın görüldüyse rica etsem benimde ihtiyacımı görür müsün dedim. Unuttum dedi verdi .40 TL kaldı veremem yok yanımda dedi. Bende dedim ki 40 TL nin lafı bile olmaz. Verme tabiki dedim. 

Sonra marketten çay yanına bir iki birşey alıp gelmişti çay koy içelim diye bu paraya say dedi. Gerek bile yok dedim öyle birşeye.

Belki unutmuştur
(1,672 puan) tarafından
Uff okurken utandım ☺️
(3,080 puan) tarafından
Okurken sinirlendim gereksiz
(1,875 puan) tarafından
Ben de kendi paramı isterken çok utanmıştım gerçekten hiç kimseyle para alışverişinde bulunmamak gerekiyor sonucu böyle rezillik oluyor çünkü
(248 puan) tarafından
Kesinlikle öyle kimseden öyle para almam o an uzerimde yoksa ertesi gün cebime parami koyar alirim arkadasm gelirken 2tane ekmek istedim bikac gun once parasini almadi rahatsiz oldum giderken bende ona ekmek alip gideceğim sonucta oyle bi zamandayizki ekmek aslanin agzinda
(1,875 puan) tarafından
Kesinlikle öyle bacım benim eşim zaten çok kızar borç para meselesine o yüzden ben de kimseden almam eşim halleder çok şükür elimizde yoksa da beklerim
0 oy
(290 puan) tarafından
Canım Normalde isteyebilirsin ama işte nasıl isteyeceksin orası var diyebilirsin geçen atkı almıştık Abla şu an ihtiyacım var Eğer verebilirsen parayı yani sonuçta borç olarak verdiysen ihtiyacın varsa istersin İnsanın bazen 10 TL'ye bile ihtiyacı oluyor
0 oy
(2,041 puan) tarafından
kesinlikle istemelisin ayıp yok bunda hiç çekinme
0 oy
(936 puan) tarafından
Kadın bana bilerek öyle yapıyor gibi geldi yani bir tür dolandırıcı gibi
0 oy
(3,425 puan) tarafından
Sonra veririm yada sen ver sana borcum olsun dememiş ama kadın 

Üzerimde para yok versen de alsam demiş 

Yani bence borç olarak para istememis burda hayrina bana da aliver demiş gibi geldi
(248 puan) tarafından
Yok parayi cikarip verdim ben sana veririm dedi benimde simdi param kalmadi
(3,425 puan) tarafından
Himm anladım canım o zaman başka
Böyle insanlara sinir oluyorum sorumsuzluk resmen
Direk değil ama dolayli bi şekilde duyur yanında
O kadarda anlar heralde
(248 puan) tarafından
Birde sürekli cocugu bize gelmek istiyor okul cikisi ayse ablanin okuma yazmasi yok cocuktada ögrenme güclugü var özel egitim almasi lazim cocugu bikac kere aldim calistirdim her okul cikisi cocuk size geleyimdiyor cocuguna bisi demiyor en son oglumda dedi anne ahmet bize gelsin ogluma bagirdim isim basimdan askin ben sizinle ugrasamam diye bunuda duydu ayse abla benim emzikli bebegimde var ve ben evden calisiyorum abla yetistirmem gereken siparislerim var diyorum  kabul etmiyorum artik.. bugun hastaneye gitmis dedi ahmeti sen alirmisin alirim tabi dedim daha oncede defalarca aldim eve getirdim yemekleri yedirdim ödevlerini yaptirdim ama ayse abla isi bittigi halde gelip cocugu almiyor evine gidiyor yemegini falan yapiyor isi bitince ariyor ahmeti alayim mi diye cocuk eşim gelene kadar bizde kaldi bikere bugunde aynisi oldu yemek bile yapamadim
(3,425 puan) tarafından
Valla öyle komsuyla mesafeni koyacaksin
Ben selam veriyorum komsularima samimi degilim
Bende de vardı gerçi bi komşu aynı memleketliyiz diye bi kac kez geldi buyur ettim eşim varken geldi tam yemek saati buyur ettim yine
Bi de çok büyük yaşlı kadın
Çıkıp çıkıp geliyordu sormak yok musade varmi demek yok
Gecenlerde kapıyı açtım bize gelmiş oturmaya, bende tam cikiyordum cocuklarla dedim bi daha da gelmedi
Sevmem bende öyle şeyleri bi daha da gorursem selam veririm o kadar çok samimiyet iyi olmuyor suyu cikiyor
(248 puan) tarafından
Ya samimi bile degilmissin baksana ona rağmen cikip geliyormus benim karsi komsumda öyle sanki beni anlattin daha bikere gitmedim kapisini calip bisi istemedim ama o surkeli samimiyet kurmaya calisti iceri buyur edeyim istedi hatta evim hallac pamuguydu can hirac temizlik yaparken geldi bunaldim biraz oturayim dedi annemle yaşıt kadin eli etegi bos benim gibi dgil ki ben butun gü  okul ev iş bebekkosturuyorm odageleyim oturayim istiyor
0 oy
(7,773 puan) tarafından
Kadın varlık içinde yokluğu yaşıyorsa eğer mutlaka verir üzerinden çok zaman mı geçti.
(248 puan) tarafından
Evet biraz zaman gecti

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 242 göst.
0 oy
8 cevap 235 göst.
7 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Fatmazehraumit (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 473 göst.
26 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Angel1992 (79 puan) tarafından soruldu
0 oy