0 oy
58 göst.
önce Diğer kategorisinde (5,552 puan) tarafından
Hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız iyisiniz inşallah 

Benim bügün kontrolüm vardı 38+6 haftalığım 

2 gündür kasılmam ve hafif yalancı sancılarım vardı doktor muane eti herşey yokunda dedi ama bebek biraz küçük dedi işte ilk bebeğimin kilosunu sordu sonra genetik olabilir normal dedi sonra Altan muane eti 2 cm açıklık var ama ilk doğumdan kalma dedi sonra nts gönderdi bebek nts de hereketiz çıktı doktor nts baktı git tatlı birşeyler ye tekrar çektir güzel çıkmazsa yatıracağım dedi seni işte birşeyler yedim gitim çektirdim doktor baktı iyi dedi ve cumartesi ben nöbetçiyim dedi doğum servisinde o zaman gel suyuna sancına baklaım dedi şimdi ben o gün 39+2 olacağım olursa yine sancı açılma vs olmasa suni sancı veririm ya çok korkmaya başladım 

4 Cevaplar

+1 oy
önce (19 puan) tarafından
Evet veriliyor 38. Haftada suni ile dogum yaptım.
önce (5,552 puan) tarafından
Peki bir sıkıtı oldu da mı verildi yoksa direk gittiğinizde mi verdiler
önce (19 puan) tarafından
Hiç bir sıkıntı yoktu acilmam varmış 3 cm öyle verdiler
İşte açılmam olsa oda iyi en azından ilerlemesi kolay oluyor benim 2 cm var ama oda ilk doğumdan kalmaymış
-Reklam-
+1 oy
önce (76 puan) tarafından
Evet veriliyor 38. Haftada bazı sebeplerden suni sancı aldim açılmayı onlar ilerletti doğum başladı ama doguramadm hop sezeryana 
İşte benim korkum da bu şunu sancıya rağmen açılma olmasa sonu sezeryan olursa diye çok korkuyorum
0 oy
önce (18,859 puan) tarafından
39+0 da suni sancıyla doğurdum. Suyum bitmişti. 
Benim şuan suyum herşeyim iyimiş sadece bebek küçük dedi oda genetik olabilir dedi zaten öyle aman aman göbeğim de yok baklaım ya ben ilk doğum gibi evde sancımı çekip öyle gitmek istiyorum bu Korkut’u beni
önce (18,859 puan) tarafından
İstediğin gibi olur inşallah dostum. Sağlıkla kucağına al inşallah
Allah razı olsun inşallah canım benim çok amin
0 oy
önce (138 puan) tarafından
Bende 39+1 de normal muayene olmak için gitmiştim. Doktorumda haftan gelmiş yatışını yapıp doğumu başlatalım dedi bende kabul ettim. 39+2 de de doğum yaptım 
Peki hiç açılman varmıydı
önce (138 puan) tarafından
Aslında kendi doktorumdan önce devlete gitmiştim orda hiç açılmam olmadığını söylediler, ordan çıkıp hemen kendi doktoruma gittik kendi doktorumda 1 cm açılmam olduğunu söyledi
Doktordan doktora fark oluyor demeki

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 323 göst.
26 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Busra34 (136 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 272 göst.
1 Ocak 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 124578 (405 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 216 göst.
21 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Merveeeee (127 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 104 göst.
20 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Merveeeee (127 puan) tarafından soruldu

405,632 soru

12,153,578 cevap

36,580 kullanıcı

...