0 oy
43 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2 puan) tarafından
Kızlar tansiyonum aşırı düşük çıkıyor çok sayıda serum yedim benden önce iki yaşındaki kızım hasta oldu 4 gün çocuk serviste yattık kalbim çok sıkışıyor hiç halim yok kızımla hoplayıp zıplayamıyorum televizyon açıyorum dinlenmek için ancak yemek ve karnını doyurmaya gücüm yetiyor vicdan azabı çekiyorum sonra da oyun oynamaya çalışssam da ağlıyor dışarıda evde hep huzursuz hep ağlıyor zaten bide doğduğundan beri ilk kez böyle hasta oldum kusuyorum ishalim var günü geceyi hep lavabo da geçiriyorum

2 Cevaplar

+1 oy
önce (4,827 puan) tarafından
Bu sa abartı değil mi canım hastayken ne yaoabılırsın yani. Vicdan a zabı duyacak bısey yok bence. Hasta değilken her dakıka oynuyor musunuz
önce (5,833 puan) tarafından
yani. bencede abarti asiri hemde . cocuk dogurduk diye 24 saat onla ilgilenemeyizki kendimiz de insaniz. kendim dinlenicem kendim spor yapicam kendim diyet yemegi yapacam kendim bakimli olacagim ki modum yuksek olsun cocuklara bakabileyim. her dk her dk cocukla ilgilenilmezki bende insanim misal. bilmiyorum bencillikse bencillik bencilim ozaman ben:) vicdan da yapmiyorum valla
-Reklam-
0 oy
önce (2 puan) tarafından
Yardım edebilecek kimse yok mu bu konu hakkınds

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 267 göst.
20 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 111 göst.
22 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Abcdefkjlmn (256 puan) tarafından soruldu
0 oy