0 oy
86 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,010 puan) tarafından
Hayırlı akşamlar kızlar babamgilin kuşu ishal olmuş yuvasına bakınca farkettim bugün ne yapmamız gerekiyor var mı bı çözümü, internette biseyler yazıyor ama guvenemedim

3 Cevaplar

0 oy
(13,832 puan) tarafından
Ne yediriyorsunuz canım  bide cereyanda falan kalmaması lazım hassas oluyor onlar çok anlamam ama soğuğa gelemiyorlar
(1,010 puan) tarafından
Sadece kuş yemi ev sobalı, sogukta durmuyor hiç
-Reklam-
0 oy
(3,288 puan) tarafından
Strese girmiştir yada yem bayattır. Azar azar alıp taze alsınlar bide bilindik yerden paketli alsınlar

Ekstra bişeyde yemiş olabilir mesela marul çok yediyse ishal olur
(1,010 puan) tarafından
Bı kaç seferdir yumurtluyor yumurtaları çıkmıyor ondan mı bilmem stresi, yemden başka bişey yemez
0 oy
(1,562 puan) tarafından
Kuşcuya sorun suyuna damlatılani ishal ilacı var acil alın derim cereyanda kalmasın marul az verin yemitaze olsun ben hep kuşcudan alıyorum yemi aklıma gelen bunlar hayırlı akşamlar dilerim 
(1,010 puan) tarafından
Burda kuşçu yok merkeze gidersek alcam, ben buraya yeni geldiğim için dün farkettim bı süredir ishalmis sanırım annemgil anlamamis hiç, bugün çok halsiz bişey olmaz inşallah
(1,562 puan) tarafından
Suluğuna limon ya da portakal suyu damlatın mamalığınada patates ya da pirinç lapası koyun internetten okudum şimdi inşallah bişey olmaz damlayı muhakkak alın ama
(1,010 puan) tarafından
Netten bende gördüm limon damlattim bugün dünde portakal damlattk İnşallah bişey olmaz, yemini yiyip suyunu iciyor ama geri yumurtalarının üzerine yatıyor
(1,562 puan) tarafından
Ay kıyamam yumurtasıda mı var kuşcuya gidemediniz mi çok üzüldüm inşallah bişey olmaz
(1,010 puan) tarafından
Bende dün çok üzülmustum yumurtalarının üzerinde ölcek diye, esi de yok yumurtluyor kendi kendine :) bugün çok iyi çok şükür, eski sağlıklı haline döndü.
Sabah ölmüş olarak gorcem diye yataktan kalkmak bile istemedim, dün gozlerini bile açamadı hiç bı an kör falan oldu sandk ama kuşcuya gidince bı daniscam takviye vitamin alicam

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 158 göst.
30 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Busraaa1 (54 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 1,311 göst.
1 Ocak 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 317 göst.
30 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 314 göst.