0 oy
314 göst.
Diğer kategorisinde (11,932 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kizlar biz bir şekilde eniştenin çok borcu olduğunu öğrendik.nasil diye sormayın.kiz 30 bin diye biliyordu.enistenin başka bir kartı daha varmış saklı.iki kart toplam 150 bin filan borç varmış.kizin haberi yok.bu arada nasıl yaptı tabi ki bilmiyoruz.bizim tahminimiz kumar.yada en azından kötünün de beteri var bari kumar olsun pavyon vs olmasın demeye basladik.

Şimdi öğrendiğimiz kişiyi imkanı yok ortaya çıkartmamamiz lazım.Allah rızası için yardım etti bu kişi.bir tanıdığına sordu.ama.bu kişiden öğrendik dersek o kişinin tanıdığınq da çok problem olur.

Kizlar biz bu enisteyi haslicaz da kimden nasıl öğrendik nasıl dicez? Akşam üstünden beri bunu düşünüyoruz.

5 Cevaplar

+1 oy
(4,300 puan) tarafından
Kart borcu ya hani yalandan dese kadin eve zarf geldi actim baktim gorunce cok sinirlendim yirttim kagidi su kadar borcun varmis dese
(11,932 puan) tarafından
Biz onu da düşündük.hatta ben bir kağıt yaparım aynısını dedim ama bu sefer banka işin içine girer de ortaya çıkar diye korkuyoruz.
(4,300 puan) tarafından
Yokya gidip de bankaya eve neden kagitmi gonderdiniz diye soylicek zaten karisi kavga kiyamet koparsa o hengamede aklina gelmez diye dusunuyorum
(11,932 puan) tarafından
Vallahi yapar mı yapar
-Reklam-
0 oy
(12,955 puan) tarafından
hımm sıkıntılı konu
(11,932 puan) tarafından
Aynen kaldık öyle.ogrendik diyemiyoruz
(12,955 puan) tarafından
banka desen, hayatta böyle bir bilgiyi vermez. e devlette falan çıkıyor mu acaba borçlar? kartları gördüm dese, ama borcu nasıl diyecek
(11,932 puan) tarafından
Hah aynen bacım e devlet şifresi yaş ama .onu da düşündük.
(12,955 puan) tarafından
telefon şifresini falan biliyor mu? ya da ortada bırakıyorsa banka aradı otomatik kayıt dinletti vs. bilemiyorum.

ya da sıkıştırsın iyice, bu borç niye bitmiyor 30 bin aslında çok da değil bak aklıma kötü kötü şeyler geliyor diye.
(11,932 puan) tarafından
Telefonu bilmiyor şifreyi.omdan bu işlere kalkistik ya.
0 oy
tarafından
Eve posta geldi 100 küsür borc filan yazıyordu desin kim bu kız kardesinin eşi filanmı sonra oda nerde posta derse sinirden yırtıp attım filan diyip geçiştirsin 
(11,932 puan) tarafından
Kız kardeşim sayılır.birinci derce akrabam
tarafından
En mantıklısı o bence ya telefonundan gördüm desin yada eve posta geldi desin bagırsın cagırsın üste cıksın zaten adamda cok üstüne varmaz nasıl ögrendin diye karsının ögrendigini ögrendikten sonra zaten iş işten gecmis en azından öyle yaparak o diyen kişi ele vermemiş olursunuz
(11,932 puan) tarafından
Yani asla o kişiyi ele vermememiz lazım özellikle uyarmış.bak ben bu yardımı yapıyorum ama başıma iş açılmasın demis
0 oy
(88 puan) tarafından
Bir çok kişi ege posta felan demiş ama eğer aylık harcama dokümanı o seçenek seçili değilse hayatta eve gelmez adam bence sa.f biri değil demekki ayarlamış o ayarı yoksa şimdi ye kadar ztn gelirdi yani bence anlar 
(11,932 puan) tarafından
Aynen öyle enişte ***** değil iki üniversite mezunu
(963 puan) tarafından
Saf değil ama akli.basinda biri de değilmiş Allah sabır versin eşine gerçekten zor haramdan helal aramak böyle batiyorlar işte battikca da hırs yapıyorlar
(11,932 puan) tarafından
Yani kız akşam üstünden beri yıkılmış dercede biraz önce de aradım yemek yiyemiyorum diyor.agliyor sürekli.
(963 puan) tarafından
Rabbim sabır versin canım zor gerçekten Allah kimsenin başına böyle bı dertli eş vermesin gerçekten insanın ömründen ömür alırlar
(88 puan) tarafından
İnsaAllah pişman olur tekrar yapmaz borç bir şekilde ödenir önemli olan söz verip tekrar yapmaması
(963 puan) tarafından
Yok canım borçu kumardan yapmışsa söz versene bile yine ilerde yapar şeytan işi çünkü kandı mi bir kere devamı geliyor tövbe edip kendini düzeltmesi lazım
0 oy
(104 puan) tarafından
En güzeli avukatta düsmus borç sana ulaşamayınca bizi aradılar bukadar borç varmış deyin
(11,932 puan) tarafından
Aaa bu da mantıklı
(104 puan) tarafından
Zaten avukatın yanında çalışmış biri olarak borçluya ulaşamayınca ulaşana kadar bütün sülaleyi ariyorlar

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 283 göst.
0 oy
19 cevap 821 göst.
5 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde yagmurzamani (262 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 304 göst.
4 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ahzelesev (1,459 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 156 göst.
11 Şubat 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

409,470 soru

12,307,755 cevap

38,615 kullanıcı

Kategoriler

...