Üç günlük süre zarfında
Sosyal Medya Detoksu evvelinde niyetimiz; yani sosyal medyaya katilsaniz bile dileyen bunları okuyabilir.
Allâh'ım niyet ettim Senin rizâ-i şerifin için maddi manevi şifa niyetiyle üç aylar öncesinde itikafa girmeye, Sana yönelmeye , Seni zikretmeye.
Bismillahirrahmanirrahim
70 kere veya 100 kere Estağfirullâh
500 veya 1000 kere Allahümme Salli âlâ Seyyidina Muhammed
500 veya 1000 kere İhlâs Sûresi bunu zaten 100bine tamamlama niyetiyle uzun zamandır okumaya başladık ölmeden evvel kendi ruhaniyetimize bağışlamak için
41 Fatiha Sûresi
41 İhlâs Sûresi
41 Felak Sûresi
41 Nas Sûresi
3 günlük yapacağız eğer 7 gün yapılır ise büyü nazar ne var ise Allâh'ın izniyle bozulur. Evlerimize sükûnet hâkim olur. Dilersen 3 gün yapabilir dilersen 7 güne tamamlayabilirsin.
Suya okuyup aile fertlerimiz ile bu sudan içiyoruz.
Her bir sûre başında Eüzü billahi mineş şeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim diyoruz. Sûre bitince Hû diye suya nefes ediyoruz.
Sayı olarak çok zikirler yazdım her zaman ifade ettiğimiz gibi sadece gücünüz yettiğinizi okuyun.
Bu kadarına gücüm yetmez diyenler canı gönülden sadece 1 kere SübhanAllah mânâsını tefekkür ederek denirse arş titrer arş bunu idrâk edelim düşünelim Allah'ın izniyle.
Bizler maalesef mânâsını tefekkür etmediğimiz papağan misâli zikrettiğimiz için hikmetine eremiyoruz zannımca...
Rabbim 3 gün gibi kısa zaman içinde bizi kendisine veli kulu eylesin. Allahümme amin.
Evliyaullâhlardan /Allâh dostlarından olmayı nasib eylesin. Allahümme amin.
Birde şu videoyu dinlemenizi istiyorum