Ya biz altlı üstlü oturuyoruz 30yainda kaynimvar .kaynım olacak akılsız kuş besliyor evin dibinde .Beslemesine birşey demiyorum ama gece gündüz kendisi evde olsun veya olmasın orası hep genç genç erkek dolu hatta bazen evde kimse olmuyor kendileri de evde olmuyor esimde işte oluyor ebn tek evde oluyorum ama gene bir sürü erkek geliyor .Balkonda çamaşır seviyorum bir bakıyorum erkek dolu dönüp dönüp bakıyorlar.Esime deidm söyle ben rahatszi oluyorum bazen kimse olmuyor ama gene de erkek doluyor burası diye .Bizim evin kapısı da tahta kapı bir vursa açılır başıma bir isigelsin istemiyorum konuş şununla dedim konsumadi.Dhaa önceden konusmustu biz evlenmeden önce uyarmıştı ama laftan anlamiyorki birde kaynanam olacak kit akıllı diyor ki oğlunun hobisiymis kafasını dagitiyormus .Eşime de ayrı sinir oldum benim kızım olacak bak dedim küçücük bebeklere bile tecavüz ediliyor benim çocuğum aşağıya evin bahçesine oynamaya inmeyecek mi ya biri art niyetli çıkarsa veya kapıma dayanirsa benim canım yandiktan sonra ne olacak diyorum.öldururum onu diyor .Benim namusuma kızımın canı yandiktan sonra öldürsen ne oldurmesen ne dedim bıktım yani cahil insanlardan nefret ediyorum