0 oy
146 göst.
Diğer kategorisinde (2,885 puan) tarafından
Son olan olaylar savaşlar işkenceler hayatın hemen hemen her anlamda zorlanması gibi düşünceler bu guvenliksiz kötü dünyaya bir evlat daha getirme isteğimi içimden söküp atti resmen. Savaş kapıda diyorlar durum da onu hissettiriyor gerçekten. İsrailin şerefsizliği burnumuzun dibinde Esad in insanlara yaptığı zulüm. Ekosistemi bozulması kaynakların tükenmesi. Ülkelerin elindeki nükleer gücün kullanılması sonucu dünyanın sonunun gelme ihtimali vs.

Çocuğumun büyüme ihtimali olan kötü dünya düzeni beni çok korkutuyor 

6 Cevaplar

+2 oy
(51,805 puan) tarafından
hepsini biliyoruz da boyle ard arda okuyunca hepten hayattan soğuttun sağol ☺️
-Reklam-
+1 oy
(3,249 puan) tarafından
Dünya'da nezman savaş ve savaş olasılığı bitmişki. Ben küçükken ırak Amerika savaşı vardı ozamnda çok dediler savaş bizede gelecek die.. sonra suriye i ve yıllardır süren İsrail soykırımı. Sadece 7 Ekim'den sonra duyuldu ondan önceside hep öldürüyordu Filistin de önüne geleni hapise atıyordu zalimler..

Böyle düşünürsek ne psikoloji kalır nede akıl kalır. 

2001 yılında çok iyi hatırlıyorum kriz olmuştu dolar tavan yapmıştı 1 gecede

.biz kul olmaya bakıcaz bu Dünya ya sadcee biz istedik die gelmedi yavrularımız . Rabb'im herşeyin en güzelini bilir biz göremeyiz. 

Sakinleşin dua edin Kur'an meali okuyun rahatlarsınız
0 oy
(203 puan) tarafından
Istisnasiz her gece düşündüğüm ve çıkmaza düştüğüm bir konu .Herseyin berbat olduğu bir döneme doğmuş ve dahası "doğurmuşuz" Rabbım evlatlarımıza güzel günler göstersin , her anlarına eşlik etmemizi nasip etsin .Bu ve daha pek çok sebepten ötürü başka bir çocuk dünyaya getirmek istemiyorum .
0 oy
(3,623 puan) tarafından
Kıyamet alametlerini yaşıyoruz canım 

Gittikçe hersey daha kötü olacak
0 oy
(2,571 puan) tarafından
Son olan olaylar mi? Son mu olan yıllardır zindanlardalarmis akıllı telefondan birhaberlermis... Hitler ne daha nicesi... İnsanlık tarihinden beri var zalimlik yeni olan birşey değil 
0 oy
(995 puan) tarafından
Dünya hep kötüydü hep savaştı hep işkenceydi hep diktatör su malesef hep noyleyd8hep böyle kalacak

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 205 göst.
12 Kasım 2023 Diğer kategorisinde &Alya& (497 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 708 göst.
0 oy
13 cevap 565 göst.
23 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Emine_ozder01 (215 puan) tarafından soruldu
+2 oy
4 cevap 122 göst.

410,999 soru