+1 oy
162 göst.
Diğer kategorisinde (77 puan) tarafından
Merhabalar kızlar 20 haftalık hamileyim ceviz ve badem yemeye çok dikkat ediyorum ilk bebeğim zayıf doğmuş tu faydası olur mu 

5 Cevaplar

0 oy
(1,288 puan) tarafından
Sadece onlar değil. Sağlıklı her besinden ye. Yumurta, kaşar peyniri vs
(1,288 puan) tarafından
Yok öyle bir kaide yok. Kırmızı eti her gün yemesi gerekmiyor. Tavuk eti ve balık da tüketmesi lazım.
(6,096 puan) tarafından
Kirmizi et yazmadim :) hergun et yemeli. Asagiya aciklamali sekilde yazdim zaten.
(1,288 puan) tarafından
Ne güzel :)
(77 puan) tarafından
Kırmızı et yiyemiyorum ki hiç yemedim
(6,096 puan) tarafından
Canim bebek gelisimi icin cok onemli. Balik tuket ,organik tavuk ve hindi eti tuket.
Ama kirmizi ette onemli. Sarmaya ,dolmaya falan kiyma koyunluca da yiyemez misin
-Reklam-
0 oy
tarafından
olur tabi. bunlar sağlıklı yağ içerir. kilo olmasa bile sağlıklı beden oluşmasını sağlar. 
0 oy
(5,343 puan) tarafından
Bebeğin beyin gelişimi için yararlı kilo alır mi bilmem 
0 oy
(274 puan) tarafından
Ceviz bildiğim kadarıyla beyin gelişimi için iyi badem de boy için çok iyi doktorum bol bol badem ye dedi daha sonra anneye bakıyorum babaya bakıyorum boylar maşallah badem yemesende olur dedi
0 oy
(6,096 puan) tarafından
Genetik onemli ama tabi beslenmede etkiler. 

Kahvaltida 2 yumurta ,bol peynir ozellikle kasar peynir,zeytin,mevsim sebzesi, kavurma,bal-kaymak,tahin-pekmez tuketin. Kahvaltida ceviz,,badem de olur. 

Oglenleri ve aksamlari mevsim sebzeli,etli bi yemek yiyin. Karbonhidratta tuketin. Haftada 2 gun baklagil,1 gun ciger tuketin.

Ama en onemlisi yemeklerinize corbalariniza ilikli kemik suyu katin. Bebeginizin kemik gelisimi cok iyi olacaktir. 

Gunde 2 tane mevsim meyvesi yiyin 1 tanesi muz olsun. Hergun en az 1 muz yani. Ara ogunlerde kuruyemis tuketin. 

En onemlisi saglikli ve dengeli beslenin. 
(77 puan) tarafından
Teşekkür ederim yazdığınız için
(6,096 puan) tarafından
Rica ederim.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 79 göst.
20 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,890 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 224 göst.
3 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mirayin annesi (2,869 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 173 göst.
14 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Ahsenduhaaaa (23 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,446,704 soru

23,765,096 cevap

315,637 kullanıcı

...