0 oy
73 göst.
önce Aile kategorisinde (122 puan) tarafından
Kizim dört yaşında evde maşallahı var sohbet eder şarkı söyleriz oynarız koşarız cosariz okulda hiç konuşmuyor arkadaşlarıyla pandemi çocuğu ondan mıdır bilmiyorum mesela. Dün arkadaşı bunu kucaklamis  kucaklarken belini acıymış sohbet ederken söyledi öğretmeniyle konuştum.ogretmeni dedi hiç konuşmuyor diye bende dedim hocam nasıl konusturabilirim evde sürekli söylüyorum işte nasılsın de hoşuna girmeyince hayır de falan evde sınırlarında bilir biraz sesimi yükseltmek anne niye kızıyorsun der okulda dayak yese sesi çıkmıyor bu duruma çok üzülüyorum nasıl açılacak okulda değil yabancı bir yere gitsek hiç konuşmaz 

4 Cevaplar

0 oy
önce (4,114 puan) tarafından
Tiyatro kursuna göndermekte fayda var. Biz cekingenligimizi 1. Sınıfta öğretmeni sayesinde böyle yendik. Bilseydim çok daha önce yollardim kursa.
-Reklam-
0 oy
önce (8 puan) tarafından
Aynısını 2 senedir yaşıyorum evde susturamiyorum okulda kilitleniyor çocuk geçen sene 1.sinifa gönderdim 10 gün sonra hiç öğretmenlerin ısrarıyla tekrar anasinifina gonderdik kaç kez öğretmenler yakalamış onu dayak yerken put gibi duruyormuş ve hiç bir şekilde konuşmuyordu okulda tekrardan anasınıfına gönderince biraz da olsa dışarıda konuşmaya cesaret edebildi
0 oy
önce (1,084 puan) tarafından
Aynı şeyleri ev ortamında yaşıyordum parkta sürekli üstüne basa basa diyordum bir kere elini ısırmış arkadaşı evde hç demedi bütün diş izleride eline geçmişti oğlumun içim içimi yedi bir ortama gidecgmz zaman tembihledim uygulamı bgırma hayır vurma vs  bunları yaptım kreş e gidiyor sürekli diyorum öğretmeni ne söyle  bagr bana vurma itme vs uyar sesli diyorum ha hala yapıyorsa sende yap diyorum bunu demek zorunda kaldım zorbalığa uğruyordu sürekli ahlaklı akıllı cocuk yetiştrım derken ezilen oldu vur desemde vuramaz öyle karakterinede ters zaten okulu seviyor mu oda önemli çekiniyor mu acaba 
0 oy
önce (1,125 puan) tarafından
Oğlum 4bucuk yasinda aynı durumdayız csnim. Kendini savunamıyor bir arkadasi bişey yapsa bile,çekiniyor korkuyor gibi iş yapıyor. Aldığım anda da hiç susmuyor herşeyi anlatıyor söylüyor babası ile bazen böyle oyunlu güreş filan yaparlar orada kendini aşırı savunur ama dışarıya karşı çok sessiziz. İnşallah zamanla açılacaktir diye düşünüyorum çünkü bende sessiz yaoidayim ve oğlumda gezme tozma bilen bir çocuk değildi bu yüzden daha bilemiyor diye düşünüyorum gözü açık değil 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 57 göst.
0 oy
5 cevap 74 göst.
13 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 149 göst.
0 oy
1 cevap 51 göst.

406,030 soru

12,171,876 cevap